Hej kochane
JA po kawkach

W domku zdarzylam tylko pranie wstawic a od kolezanki przytargalam mate dla niuni (dlatego nie kupowalam bo mialam obiecana), Jest super zadbana i ladna, wiec jeden wydatek z glowy
Kocurka , dzieki za linka, no to teraz wiem co to jest, nawet mam u siebie w kuchni takie malutkie a nie wiedzialam ze mam
Justyna, nooo... mi sie wlasnie wydaje ze on lysy to powazniej wyglada hehe niz we wlosach. No ale coz, kwestia gustu, rzecz jasna
No to dziewczyny trzymam kciuki za szczepienia (moja pierwsze ma dopiero w styczniu), oby wszystko poszlo mozliwie bez placzu!!!
My po choinke pewnie pojedziemy w sobote
Moze namowie mojego na zakupy spozywcze juz dzisiaj zeby nie zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile.
Lece cos na obiadek wstawic bo pusto w garach, paaaa
[ Dodano: 2007-12-19, 14:29 ]
aha, sluchajcie, jaka sliczna dzis kartke swiateczna dostalismy... Otoz kuzynka J. Na zwyklym bialym sztywnym papierze wkeila zdjecie jej corci 10 miesiecznej w stroju mikolajkowym, ozdobila brokatowymi dlugopisami i wpisala po drugiej stronie zyczenia. Po prostu cuuudo!!1 Ze mi to nie przyszlo do glowy1 Na drugi rok na bank tak zrobie. Szkoda ze nie mam skanera to bym wam pokazala jak slicznie