Jej wspolczuje,ja od 2 tygodni na macierzynskim jestem,bo nie dalam rady dluzej pracowacja juz po pracy i kanapeczkach z bryndza

Jej wspolczuje,ja od 2 tygodni na macierzynskim jestem,bo nie dalam rady dluzej pracowacja juz po pracy i kanapeczkach z bryndza
Nie no,twardzielka z Ciebie.Ja w pierwszej wersji poinformowalam managera,ze bede pracowala conajmniej do konca lipca ,a moze nawet sierpnia-ale wymieklam duzo wczesniejmysle,ze dotrwam do 20 sierpnia i pojde na urlop przed urlopem macieżyniskim na ktory mam przejsc oficjalnie 5 wrzesnia
Jak sie dzis wallam po poludniu na godzinke ,to spalam 3 i teraz mam normalnie kaca po tym spaniu.My tak przez ta nasza pogode Martita pewnie spimy....ale pospalam...
My tak przez ta nasza pogode Martita pewnie spimy....
Pati!!!!!CUDO BRZUSIO!!!!!Pati kochana jezeli masz bialko w moczu,kup sobie koniecznie ciscnieniomierz,bo to moze ,ale nie musi, byc oznaka zatrucia ciazowego. Tylko jezeli idzie w parze z opuchlizna i podwyzszonym cisnieniem.Najlepiej w takiej sytuacji kontroowac cisnienie,ja tak mialam w 1 ciazy.ostatnim razem bylo wszystko w porzadku, od czego to jest
oj kochana przykro mi, a moze jednak jak wroci to pojedzie po lozeczko i komode, co??? A do ktorej u Was sa sklepy???? A Ty nic mezowi nie poiwedzialas???Maz dzwonil ze zostsnie dluzej w pracyna bank specjalnie to zrobil bo mielismy po lozeczko i komode jachac
a jak wroci to powie ze pracowal 12h i nie bedzie komody tastal
I nic bede musiala czekac do przyszlego tygodniaach ci faceci...
oj to nie ladnie ze tak zrobil Twoj mezulo, dla niegoon dobrze wiedial -bo jutro nie mozemy jechac bo znajomi do nas przychodza
Sklapy sa do 10 ale jak on wroci o 8 zje cos to juz nonono
Wiecie,na czym polegaja te pomiary...Mierza dlugosci kosci i na tej podstawie komputer okresla wage.Jak dzidzia dluga to im wychodzi,ze ciezka.Moj Mateuszek urodzil sie w 32 tyg ciazy dlugi 46 cm-czyli bardzo dlugasny.Na usg przed porodem powiedzieli ze wazy ok 2kg -urodzil sie 1400Pati Brzuszek juz niezle urosl.Slicznie wygladasz.Ale czy gin sie nie pomyilil z ta waga dzidzi.Jestes pewna ze az 2kg???
Moja sis jest w 30tyg i jej dzidzia wazy 1,7 i gin sie martwi czemu takie duze.Podejrzewa ze szybciej zaszal w ciaze.Maja dylemat teraz.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość