nie nie robilam kochana , poczekam az przyjdzieA tescik robilas?Chyba bym zazdroscila gdyby Wam sie przytrafilo
ja to nie mam pojecia jak to wszystko zorganizowac, moj maly jes czesto praktycznie co 3, 4 godziny, ja tez mu zupki podaje w miseczce, ale mleko jak zageszczam, zeby bylo gesciejsze to w butli, a chcialabym mu podac taka kaszke kukurydziana na mleku modyfikowanym ale taka gesta w miseczce ale nie wiem czy moge juz, czy najpierw stopniowo zageszczac.Na sniadanie jak wstaje :ryzyk z talezyka,potem kilka lykow soczku a za pol godziny butelka(oczywiscie tak z 50 ml bo mleko nadal jest jej podstawa zywienia)
obiad ok 1 -kaszka bezglutenowa bananowa(najbardziej jej wchodzi) soczek ,mleko.
Kolacja ok 18 znow ryzy bo lzejszy i juz tylko mleko
Miedzy posilkami sporadycznie probuje jej wciskac tarte jablko,ale nie lubi Tak to sobie wymyslilam ,najwazniejsze ze je i nic ja nie boli,ani nie ma zmian skornych.Wprowadzalam wszystko po kolei i udalo sie
JA napisze Ci jak moj wcina
Na sniadanko jak wstaje dotaje butle mleka zageszczonego kaszka kukurydziana, popija pozniej herbatke, po 3 godzinach dostaje mleko , pozniej na obiadek zupke i popija herbatka, i znow mleko i na noc butla mleka zageszczonego kaszkakukurydziana
[ Dodano: 2009-01-21, 11:01 ]
Mi ciocia i kuzynka poradzily zeby wprowadzic najpierw kaszke kukurydziana bo nie jest ciezko strawnna, a kleiku ryzowego nie kupilam, musze popatrzec tu w Niemczech jak to sie zwie.
Ide robic malemu kaszke w miseczce tak z 60 ml zrobie na poczatek i do tego jeszcze butle mleka tak 150 ml zrobie i herbatka popije