Hej
Kochane dzieki za troskę, nieodzywałam się bo zaraz po lekarzu pojechałam do mamy do Piotrkowa . W sumie to popatrzyła na wyniki przepisłam mu Esentiale raz dziennie prze mieisąc i potem kazała badania powtórzyć, powinno się poprawić . Powiedziała, ze to chyba po lekowe po tamtym rota jak brał antybiotyk i na kleszcza tez antybiotyk, więc może od tego.
a po za tym ja zabiegana piorę prasuję sprzątam bo w sobote wyjeżdzamy nad morze więc musze wszystko przygotować, nie lubie sie pakować zawsze za dużo nabiorę ciuchów, potem w połowie się nie chodzi, wiem o tym i i tak wezmę, hihi, oby pogoda była, widzę, ze dziewczynom dopisała moze nam tez się uda, zła jestemn tylko bo mam @ dostać, kostium sobie kupiłam i moze wcale nie założe przez to.
W Piotkowie byłam wreszcie u fyzjera pocieniowałam sobie i farbnęłam na brąz, hehe, mały był szczesliwy bo z babcia ciagle a nieodstępuje jej na krok.
Nie wiem czy jeszcze zajrze więc buziaki dla wszystkich
Chloe- dzięki za fotki, wakacje się udały , super, piszesz , ze takie długie Ci sie wydają a mi przeciwnie jakby lato trwałao miesiąc mam wrazenie i zaraz znowu zima.
Apropos komarów dziś w nocy myślałam ze mnie cos trafi gryzł mnie co chwila nie nadazałam sie drapać a wstac mi sie nie chciało, zeby go złapać,
papa