Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 20:06

dorotaczekolada, głowa do góry, zły humor na pewno szybko przejdzie :ico_pocieszyciel:

anusiek, Tylko pozazdrościć takiej energii :ico_brawa_01: Ja dziś ledwo wlazłam na 4 piętro wracając od lekarza :ico_wstydzioch: ale pocieszam się, że to przez to leżenie.....

[ Dodano: 2009-08-20, 20:09 ]
anusiek, a i super że kupiłaś sobie sukienkę, w końcu :ico_ciezarowka: też może być elegancka :-D Też coś nam się należy od życia :-P

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 sie 2009, 20:29

dzieki dziewczyny za gratulacje,strasznie sie ciesze,ze mam dziewczynke pod serduszkiem - modelowa rodzina,zawsze o takiej marzyma,mam nadzieje,ze wyjasni sie ta sprawa z glowka malutkiej i bedziemy sie mogli cieszyc w pelni :-D

Shiva, dobre wiesci,tego mi trzeba,ciesze sie,ze szyjka zamknieta i dzidzius ma sie dobrze :ico_brawa_01:

anusiek, fajnie ci z tymi zakupami,ja juz sie nie moge doczekac wrzesnia,jedziemy do Sopotu na urlop do rodzicow i mam zamiar odwiedzic moj ulubiony sklep z butami :-D Butki fajne i ceny jak na Sopot przystepne :ico_brawa_01:

dorota - jak masz takie nastroje,to moze tez nosisz corcie,ja sie smialam,ze pewnie corka,bo wciaz chodze i czepiam sie moich facetow :ico_oczko: I tylko dwie baby moga tak psioczyc na facetow :-D

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

20 sie 2009, 20:48

rybka, gratuluje córeczki , nie martw sie na zapas , bo wszystko napewno bedzie dobrze :-) co do papirosow to juz nie pale :ico_brawa_01:

Wczoraj mj maz dostal dwa takie porzadne kopniaki od swojej coreczki , i sie chyba bardziej wzruszyl niz przy USG .
Wczoraj i dzisiaj polatalam troche po sklepach , bo teraz fajnie ciuszki i w miare tanie , wiec wiekszosc ubranek juz kupilam :ico_haha_01: Jedynie kazdy mnie upomina zebym nie przesadzala , bo dzidzius szybko rosnie , ale jak tu sie oprzec takim slodziachnym ubrankom i to jeszcze w kolorze rozowym :ico_haha_02: , chociaz dla chlopcow tez sa sliczne .

A moja dzidzia juz na dobre zaczela sie wiercic , fajne uczucie jestem bardzo szczesliwa .

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 21:13

Monika 25, super, że dzidzia daje znać o sobie. Mówiłam, że taka mała istotka najlepiej rozczula serce mężczyzny :ico_haha_01: Oby tak dalej :ico_brawa_01:

iw_rybka, To ja już wiem, skąd u mnie ta nerwowość i skłonność do zmian nastrojów ;-) Aż czasem mężowi współczuje. Wszystkiemu winna córcia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 sie 2009, 21:59

co do papirosow to juz nie pale
- dzielna Ty moja mamusiu,ciesze sie bardzo,Ja taka cieta,bo mielismy znajoma,ktora byla w ciazy krocej ode mnie 2 miesiace i jak palila,to odchodzila ode mnie ( ciezarnej),zeby mi nie dmuchac - ona,ciezarna :ico_puknij: No i dziecko jej po urodzeniu male,chudziutkie,kolki,krew w stolcu i juz dzis stwierdzone ADHD ( maly w czerwcu 2 latka skonczyl) i mi sie wydaje,ze to wszystko przez palenie :ico_wstydzioch:
A moja dzidzia juz na dobre zaczela sie wiercic , fajne uczucie jestem bardzo szczesliwa .
- no moja corcia tez juz nie tylko kopie ale rozpycha sie,przeciaga,wiec tylko czekac jak brzuch zacznie falowac :ico_brawa_01:

A ubranka to fakt,nie przesadzaj :ico_oczko: Hi,hi - pamietaj,nie kupuj za duzo w rozmiarze 56,raczej takie wieksze i wierze,ze nie mozesz sie oprzec,ja teraz jak wiem,ze corcia to tez chyba dam sie jeszcze troszke poniesc :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Wszystkiemu winna córcia :ico_oczko:
- hi,hi :-D

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

20 sie 2009, 22:17

witajcie
ależ mnie dawno nie było, chyba już nie mam szans na nadrobienie
u nas wszystko Ok, moja dziewczynka ma się dobrze, choć dosyć porządnie przeszkadza mi już kopniakami w czasie jazdy autem, czy w pracy
byłam na echu serduszka i wszystko jest w najlepszym porządku, mieliśmy okazję zobaczyć super widok buzialka jak ziewa, no zniewalający widok, przy poprzednich ciążach nie bardzo dawało się zobaczyć, a teraz normalnie rewelacja, oczywiście tradycyjnie moje dzieci są bardzo wstydliwe, więc trzeba się było nieźle napocić, żeby płeć uchwycić, ale teraz to już mam od 2 lekarzy potwierdzone, więc dziewczynka na 200%
z tej radości, to aż różowe bodziaki zakupiłam, bo takie śliczne były

teraz postaram się zaglądać do was częściej
jak są jakieś zmiany na pierwszą stronkę, albo kogoś nie dopisałam, ktoś się chce wypisać, to bardzo proszę piszcie, chętnie zaktualizuję
przesyłam Wam buziaczki

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 sie 2009, 00:19

anusiek, a i super że kupiłaś sobie sukienkę, w końcu też może być elegancka Też coś nam się należy od życia
o to fakt. Humorek mi się poprawił od razu. W niedzielę mamy urodziny teściowej a w sobotę parapetówkę u przyjaciela więc będzie jak znalażł taka mała czarna :-)
no i dawno nie czułam się taka elegancka jak dziś w przymieżalni :ico_wstydzioch:
co do papirosow to juz nie pale
brawo!!! sama paliłam przed ciążą i wiem że nie jest łatwo. Wspaniale, że malutka tak Ci daje o sobie znać, że męża skopała i że się wzruszył :-D

barbapuppa witam po dłuższej przerwie :-) gratuluję córeczki i pięknych widoków :-) też chciałabym juz zobaczyć te widoki :-D
teraz postaram się zaglądać do was częściej
trzymamay za słowo :-) :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-08-21, 00:20 ]
ps. i dla Was buziaki (Ciebie i maleństwa)

Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

21 sie 2009, 10:06

Co do papierosow , to czasami mam ochote , ale jak poczuje ruchy mojej coreczki to odrazu mija :ico_haha_01:
A moj maz to jest chyba zachwycony ta swoja coreczka , a lekarz jeszcze powiedzial ze do niego podobna to juz wogole.
iw_rybka , moja dzidzia tez narazie jest bardzo malutka bo wazy tylko 393 gramy , ale u mnie w rodzinie to normalne ze co drugie pokolenie rodzi malutkie dzieci . Twoja córeczka jest troszke mlodsza a wiecej wazy .
Mi sie troszke termin zmienil porodu i teraz mam na 19 grudnia .

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 sie 2009, 11:16

Monika 25
Co do papierosow , to czasami mam ochote , ale jak poczuje ruchy mojej coreczki to odrazu mija
rozumiem Cię, bo sama miałam ochotę. Tzn przez pierwsze 3 m-ce mnie odrzucało. Nawet samo słowo papierosy wywoływało u mnie mdłości. Jeszcze przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży palić nie mogłam ale wkręciłam sobie że to grypa żołądkowa :ico_haha_01:
Potem po 3 m-cach mdłości minęły i jak się zdarzyła sprzeczka z mężem i On sięgał po papierosa to myślałam że szlag mnie trafi ale nie twardo się trzymałam.
W ogóle policzyłam że mnóstwo kasy zaoszczędziłam przez to niepalenie i nie chciałabym już do tego wracać...szkoda zdrowia i pieniędzy...cery itp.
tylko mąż pali ale ma się odzwyczaić do narodzin dziecka - tak powiedział.

Idę sie ogarnąć bo niedługo przyjedzie :ico_brawa_01:
miłego dnia

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2009, 11:44

tylko mąż pali ale ma się odzwyczaić do narodzin dziecka - tak powiedział.
no moj rzucac nie zamierza...niestety...
a ja sie zazczynam martwic bo to co sie ze mna dzieje to juz nie humory ale depresja :ico_placzek: na ktora sie zreszta kiedys leczylam po probie samobojczej.. nie wiem co sie dzieje. nie mam na nic checi.rycze ciagle i jestem nerwowa. jestem zla bo nie moge pracowac a kasa by sie przydala.
pije melise ale to dziala o tyle ze mna nie telepie tylko tepo gapie sie przed siebie :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”