anusiek, Tylko pozazdrościć takiej energii

[ Dodano: 2009-08-20, 20:09 ]
anusiek, a i super że kupiłaś sobie sukienkę, w końcu

- dzielna Ty moja mamusiu,ciesze sie bardzo,Ja taka cieta,bo mielismy znajoma,ktora byla w ciazy krocej ode mnie 2 miesiace i jak palila,to odchodzila ode mnie ( ciezarnej),zeby mi nie dmuchac - ona,ciezarnaco do papirosow to juz nie pale
- no moja corcia tez juz nie tylko kopie ale rozpycha sie,przeciaga,wiec tylko czekac jak brzuch zacznie falowacA moja dzidzia juz na dobre zaczela sie wiercic , fajne uczucie jestem bardzo szczesliwa .
- hi,hiWszystkiemu winna córcia
o to fakt. Humorek mi się poprawił od razu. W niedzielę mamy urodziny teściowej a w sobotę parapetówkę u przyjaciela więc będzie jak znalażł taka mała czarnaanusiek, a i super że kupiłaś sobie sukienkę, w końcu też może być elegancka Też coś nam się należy od życia
brawo!!! sama paliłam przed ciążą i wiem że nie jest łatwo. Wspaniale, że malutka tak Ci daje o sobie znać, że męża skopała i że się wzruszyłco do papirosow to juz nie pale
trzymamay za słowoteraz postaram się zaglądać do was częściej
rozumiem Cię, bo sama miałam ochotę. Tzn przez pierwsze 3 m-ce mnie odrzucało. Nawet samo słowo papierosy wywoływało u mnie mdłości. Jeszcze przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży palić nie mogłam ale wkręciłam sobie że to grypa żołądkowaCo do papierosow , to czasami mam ochote , ale jak poczuje ruchy mojej coreczki to odrazu mija
no moj rzucac nie zamierza...niestety...tylko mąż pali ale ma się odzwyczaić do narodzin dziecka - tak powiedział.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość