Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 maja 2012, 16:26

Sylwia, ja tez jakis czas przed porodem wymiotowalam caly dzien,ale dostalam czopki torekan i mi przeszlo,no i tydzien przed porodem,jak bylam w szpitalu,tez wymiotowalam,wiec moze nie zatrucie,tylko reakcja organizmu? Tego ci zycze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

biniu_s, ja jestem i czytam codziennie,tylko najczesciej mam czas jak karmie malego i wowczas czytac latwo ale odpisac ciezko :ico_wstydzioch:

No i tak jak Myszka pisze,pogoda piekna,wiec siedzimy na podworku :-D

Myszka_, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,spelnienia marzen i szybkiego porodu :-D

Obrazek

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 maja 2012, 16:56

Witam!

Sylwia oj wspolczuje Tobie :ico_pocieszyciel: Trzymaj sie :ico_oczko:

Myszka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :ico_prezent:

Unas tez super pogoda wiec korzystam z Veronika na dworzu :-D A moj w domu i remont jeszcze robi ale do piatku ma skonczyc :ico_noniewiem: .
Zmykam chwile polezec bo mnie moja dzis na placu zabaw trzy godziny wymeczyla :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 maja 2012, 17:19

rybko no tu to mówią że pewnie zatrucie... ale brzuch kluje mnie, często twardy...każą mi liczyć ruchy ona się non stop rusza ... a tak wogóle ile powinno być w ciągu godziny,???

już tęsknię za kuba... mi to też. słońce zrobilo chyba za dużo było w weekend ....
:ico_placzek: :ico_placzek:

nie znoszę szpitali ile mogą mnie tu trzymać ??

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

01 maja 2012, 17:30

Sylwia- poowdzenia, miejmy nadziję, ze Ci sztybko przejdzie, bo taka piękna pogoda , a Ty bidulko musisz sie tak męczyć.
Dzwonku- dzieki z akomplemenciki:)
U nas też pogoda lipcowa, też sie opaliłam od ciągłych spacerków;)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 maja 2012, 18:25

a tak wogóle ile powinno być w ciągu godziny,???
- nie wiem nawet :ico_wstydzioch:
nie znoszę szpitali ile mogą mnie tu trzymać ??
- hmmmm,nie mam pojecia,moze wyjdziesz juz z corcia? :-D

A co do tesknoty,to ja wiem co czujesz,przerabialam to wiele razy jak zostawialam Andrzejka jadac na turnus z Zuzka i teraz przez 10 dni jak z Szymusiem lezelismy :ico_olaboga:

Ja bylam w poniedzialek na kontroli bilirubiny i oczywiscie skoczyla do gory,nie duzo ale na tyle,ze kazali mi przez dwa dni karmic tylko sztucznym mlekiem - czego oczywiscie nie robie :ico_wstydzioch: Konsultowalam sie z moja pediatra i kazala zrobic na powtorne badanie w srode,skoro nie chce sztucznym go karmic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 maja 2012, 19:07

iw_rybka, trzymam kciuki by biliru spadła :ico_sorki: ja też bym się nie zgadzała na sztuczne. potem moze cyca nie chciec i co? :ico_puknij:

Sylwia, kochana trzymaj sie! wiem, ze dasz rade. a moze juz cie wypuszcza z malutka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: tego zycze! :ico_sorki:

Myszka, najlepszego zycze z okazji urodzin i szybkiego rozkrecenia sie akcji :ico_sorki: :ico_sorki: buziol w brzuszek :*

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 maja 2012, 19:14

tibby, no wiem,zwlaszcza,ze przeszlam z nim walke jedna juz,bo w szpitalu dostawal moje mleko z butli i sporadycznie piers,wiec jak wrocilam to przez ten caly tydzien walczylam o cycusia i jak juz sie udalo,to znowu kaza odstawic,zobaczymy,jak do srody nie spadnie wynik,to bede musiala jednak dla jego dobra odstawic go od piersi - jakos te dwa dni przetrzymamy :ico_zly:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2012, 20:55

Sylwia trzymaj sie kochana dasz rade pamiętasz jak ja ryczałam za Frankiem pierwsze dwa dni jest cieżko póżniej sie przyzwyczaisz.U mnie w szpitalu trzeba odbebnic 3 doby bo za nie płaci nfz. A co do ruchów to w szpitalu każą liczyć od 8 do 20 i np tak jak dzidzi ci sie rusza jakieś 5min bez przerwy to traktujesz jako jeden ruch i tak zapisujesz masz chwile przerwy i znowu dzidzia sie rusza to kolejny ruch.

iw_rybka, Ula jak miała żółtaczkę to kazali mi ją jak najwiecej karmić piersią tak zeby dużo kupek było wiec nie wiem czemu modyfikowane mleko trzeba podać :ico_wstydzioch: i jeszcze kazali na słonko wystawiać.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2012, 21:09

Ula jak miała żółtaczkę to kazali mi ją jak najwiecej karmić piersią tak zeby dużo kupek było wiec nie wiem czemu modyfikowane mleko trzeba podać
ja też nie mam pojęcia :ico_szoking: jak Tomek miał długo żółtaczkę dostał takie leki co mu ją obniżyły nie pamiętam nazwy po 3 tygodniach dopiero mu zeszła po tych lekach. Ale nikt słowem nie mówił o sztucznym mleku :ico_olaboga:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 maja 2012, 21:37

sylwia :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: będzie na pewno wszystko w porządku :ico_sorki:

rybko
to co teraz w takiej sytuacji? Mi też kazali jak najczęsciej karmić małego aby zółtaczka zeszła, ale nic nie mowili o modyfikowanym

a mnie niedługo rece opadną od noszenia małego...jest taki nieznośny :615: i dzis wazyliśmy go na naszej wadze...i jestem w szoku...moj mały facet wazy już 7500 :659:

nocki sa już w miare...od jakiegos czasu jak zasypia o 21 to pierwsza pobudka jest o 2. Podje z 10 minut i odkładam go do łóżeczka to pośpi jeszcze sam do 4-4.30. potem już biore go do siebie. Wiec nie jest źle :-D
[center]
myszko kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, zdrówka oraz samych sukcesow w życiu :-D[/center]

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”