mnie aż nosi z radości jak pomyśle o wizycie i usg Gabi właśnie o 21:30 na TLC będzie leciała "ciąża z zaskoczenia" ja mam cyfre+ i tam jest na 78 kanale
a wczoraj po 3:00 oglądam tam coś o zabójczych kobietach i było o matkach które mordowały swoje dzieci ale się spłakałam na tym ,jedna mordowała córki bo twierdziła że odbierają jej urodę,druga zabiła swoje na złość mężowi ,a trzecia traktowała morderstwo jako aborcję
[ Dodano: 11-08-2011, 20:39 ]
Robię popcorn chce któraś tylko kurcze stopiło mi się wieczko od maszynki a niby powinno wytrzymać
tak państwowo , tu w okolicy jest mało prywatnych dobrych lekarzy , a ten do którego chodziła bym prywatnie,przyjmuje też w szpitalu wiec po co płacić za wizytę jak mogę za free a w razie czego w szpitalu co 2 dzień ma dyżur .
Gabi a własnie przeglądam sobie inne wąteczki i kwietniówki 2008 nawet fajnie to zrobiły bo najpierw jest nick później w nawiasie imię mamy i wiek a to tez fajny pomysł ide dalej podglądać inne wątki
[ Dodano: 11-08-2011, 21:48 ]
Gabi niektóre nowe bo np kamizelka została mi po Mikim jak i inne ciuszki z Hello Kitty jak nie wiedziałam jeszcze że to chłopak to te ciuszki z HK mnie urzekły i wtedy zaszalałam