Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 12:18

Ewelina83, nie martw się nikt tak nie pomyśli :) i przede wszystkim gratuluje synusia :-D ja się nie zdecyduje na to aby poznać płeć bo to w sumie nieważne byle było całe i zdrowe :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 12:20

Obrazek

witajcie
ja dziś wolne
właśnie kupiliśmy choinkę żywą i czeka w ogródku na niedzielę,po prządkach ją ubierzemy,syn już się doczekać nie może :-D ,ja zresztą też-uwielbiam ubierać choinkę

Ewelko moje gratulację kochana :ico_brawa_01:
super,to twoje pierwsze,więc nie bądz taka zwiedziona -córcia będzie za drugim razem :ico_oczko:
musisz teraz się oswoić z tą myślą,bo widzę,że w podświadomości pragnęłaś jednak córeczki-potrzebujesz teraz tylko czasu :588:

Za godzinkę też idę do swojego GP (lekarz rodzinny),zbada mocz tasiemką,ciśnienie o krwi zapomnij i może zważy-to będzie tyle
A na USG to muszę czekać aż do połowy lutego :633:

miłego dnia kochane,odezwę się po wizycie

Obrazek

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

14 gru 2007, 12:21

Ewelina83, gratuluję chłopaka!!

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 gru 2007, 12:25

emalia30, szczako, dziekuje dziewczynki!
emalia30 pisze:super,to twoje pierwsze,więc nie bądz taka zwiedziona -córcia będzie za drugim razem :ico_oczko:
musisz teraz się oswoić z tą myślą,bo widzę,że w podświadomości pragnęłaś jednak córeczki-potrzebujesz teraz tylko czasu :588:

tak wiem trzeba przyjac to do wiadomosci :ico_haha_01: ale nie jest zle dzis juz nawet jest dobrze gorzej bylo wczoraj ale ciesze sie ze z moim Kamilkiem wszystko w porzadku ze rosnie zdrowy i oby tak dalej! Moj maz tez mi mowi ze drugie na pewno corcia i ze on juz chce drugi nasza Julcie a jeszcze pierwsze sie nie urodzilo :-D :-D

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

14 gru 2007, 12:33

Witajcie :ico_ciezarowka:
Mam nadzieję, że sie nie obrazicie, że czasem tu do Was zaglądam i Was podczytuję :ico_haha_01: Może moja dzidzia wcześniej zdecyduje sie nam pokazac i załapię się na maj.
Ewelina83 serdecznie gratuluję synka, to tylko kwestia czasu, szybciutko przywykniesz do mysli, że będziesz w domu mniejszością :-) ( ja w głębi serduszka też marzę o córeczce :ico_wstydzioch: ) Ale zdziwił mnie fakt, ze tak wcześnie udało się poznac płec.
Życzę Wam kochane majóweczki wszystkiego dobrego :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 12:51

wiesz co Ewelka z tego co widze to mamy duzo wspolnego :P
Ja dla syna mialam jak pialam juz dwa imiona Kamil i Kacper,ale sytuacja zmusila dac mu na pierwsze Kacper a na drugie ma wlasnie Kamil a imie dla corki tez mam od jego narodzin i jest to wlasnie Julcia hihi
Tak najwazniejsze,ze rosnie sobie zdrowo w swoim M1 :ico_ciezarowka:

Nowa nikt sie nie gniewa :ico_haha_02:
Zagladaj do woli i uczestnicz w naszych pogaduchach :ico_oczko:

Moze byc tak,ze i ja sama urodze jeszcze w czerwcu jak dzidzia tak sobie wybierze hihi :-D
Bo termin mam na 29 maj

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 gru 2007, 13:13

och Emi zycze tobie zeby w twoim brzusiu znalazla sie ta Julcia :ico_haha_01: :ico_haha_01: i dziekuje za dobre slowo :-)
ja tez mysle najwazniejsze by byl zdrowy a ukochanym dzidziusiem i tak bedzie bo taki oczekiwany no i pierwszy:)

MONIKAB fr

14 gru 2007, 14:45

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

witam was kochane popoludniowa pora... pospalam sobie dzisiaj do pozna... a co ! :ico_oczko: (wiktorek spal razem ze mna bo byl wymeczony zabawami z dziadziem ktory u nas wczoraj nocowal)

Ewelina gratuluje kochana... wiesz, jak ja bylam w ciazy z wiktorkiem ,to mialam podobna sytuacje jak ty...bardzo chcialam dziewczynke... a co do usg, to bylismy z mezem niezgodni...ja chcialam znac plec, moj maz nie... no i jak robilam usg (prywatnie) to dostalam caly opis badania razem ze zdjeciami... kiedy przyjechalismy do domu to sobie ogladalam zdjecia... czytalam jaka mamy juz duza fasolcie... pamietam ten dzien jakby to bylo dzisiaj... na koncu opisu wyraznie bylo napisane: plec- meska!!! jaki to byl dla mnie szok :ico_szoking: takie dziwne uczucie... bo caly czas w mojej glowie krazyly mysli ze to dziewczynka bedzie...
wiesz co..., teraz to w zyciu wiktorka nie zamienilabym na dziewczynke! w zyciu!
a co do drugiego dzieciaczka... no coz... chyba moge powiedziec, ze teraz jest mi juz obojetne co bedzie...oby bylo takie zdrowe jak wiktorek :-) (chociaz dzidzia robiona byla wg "przepisu na dziewczynke" :ico_oczko: )
chlopaki to tez fajne dzieciaki :-D :-D

[ Dodano: 2007-12-14, 13:51 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

absolutnie nikt sie nie obrazi... pisz tutaj kochana jak najczesciej :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 gru 2007, 15:05

MONIKAB fr, dziekuje Kochana jestes! juz chyba zakodowalam w glowie ze to moj Kamilek :ico_haha_01: Teraz tylko sobie tak mysle zeby na nastepnym mi nie powiedziala ze to jednak dziewczynka :ico_haha_01: bo bede miala w glowce nakrecone:)

MONIKAB fr

14 gru 2007, 15:17

Kamilek to sliczne imie... zobaczysz ze jak go tylko ujrzysz po porodzie to bedzie twoim oczkiem w glowie... synusiem mamusi... a ty zawsze bedziesz jego ksiezniczka... :ico_haha_01: ja jestem ksiezniczka swojego synka... dostaje od niego kwiaty :ico_szoking: jak jestesmy w parku na spacerku... a teraz to nawet mi obiecuje ze jak bedzie "placowal i zalabial duzo piżonkow (pieniazkow)" to kupi mi duzo kwiatkow a ja bede sobie je podlewac i urosna duze :-D :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”