z jedną patelnią może być cięzko, może właśnie jajecznica cały czas?:PDziewczyny potrzebuję pomocy! Robię remont w kuchni i mój chłopak pakując wszystko z szafek zapakował do kartonów wszystkie garnki. Mam do dyspozycji tylko patelnię na której wczoraj robił jajecznicęno i kuchenkę jeszcze przez kilka dni. Macie jakieś pomysły na obiad z patelni?
Oj nie, proszę, tylko nie jajecznica cały czas.....z jedną patelnią może być cięzko, może właśnie jajecznica cały czas?:PDziewczyny potrzebuję pomocy! Robię remont w kuchni i mój chłopak pakując wszystko z szafek zapakował do kartonów wszystkie garnki. Mam do dyspozycji tylko patelnię na której wczoraj robił jajecznicęno i kuchenkę jeszcze przez kilka dni. Macie jakieś pomysły na obiad z patelni?
No właśnie w tym problem, że chwilowo (do końca remontu) mam tylko patelnięJest sporo dań gotowych na patelnię - mieszanki warzyw,dania z makaronem itp,
Na patelni można zrobić również placki ziemniaczane, omlety, kotleta, zrazy czy inne mięso można usmażyć a jak masz kuchenkę z piekarnikiem to możesz jakąś zapiekankę upichcić.
to chyba chodzi Ci o Lubelle szybko z patelni, takie fajne danie do zrobienia właśnie na patelni - niebieskie opakowanie, podwójna saszetka: makaron+przyprawy,.ciężko ugotować makaron na patelni. znam tylko jeden gotowiec który by temu sprostał. to było jakieś danie od Lubelli, ale nie pamiętam niestety nazwy ;(
No właśnie wyjąć z pudła nie mogę, bo kartony z garnkami przerzuciliśmy do znajomej sąsiadki - u nas za mało miejsca w mieszkaniu :)Można wykorzystać makaron chiński który wystarczy zalać wrzątkiem.
Można też z pudła po prostu wyjąć to co ci potrzebne do gotowania.
Wróć do „Kuchnia - ulubione miejsce w domu ;-)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość