Monika 25
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

21 sie 2009, 12:27

dorotaczekolada , głowka do gory , pomysl o czyms przyjemnym wyjdz sobie na spacer , albo na zakupy , bo jak ty jestes smutna to i twoj dzidzius malutki tez to bardzo przezywa , wiem jak u mnie bylo jak mi sie nie ukladalo to dzidzi nie chcialo sie ruszac byla taka leniwa a teraz kiedy ja jestem w miare wesola to i ona szaleje :ico_haha_01: Co do pieniedzy nie jestes jedyna , ktorej przydaloby sie troszke wiecej , ale w tym zyciu juz tak jest , ze nie wszystko mozna miec :-) Co do tej melisy to jak maz mnie zostawil to tez ja pilam , ale na mnie nic nie dzialala .

Ale mam ochote zjesc jakies wielkie ciacho :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2009, 12:39

dorotaczekolada, och, a może masz jakąś zaufaną koleżankę, z którą mogłabyś pogadać. Wiesz, wyjść na spacer z dala od codziennych spraw, taki babski wypad może poprawi Ci nastrój?? :ico_noniewiem:
A i gratuluję 6 okienka :ico_brawa_01:

barbapuppa, super że się pojawiłaś, nawet ostatni zastanawiałam się co u was słychać, czy wszystko w porządku :-) Ciesze się, że córcia zdrowa i pozwoliła się "sfotografować" :ico_brawa_01: Koniecznie zaglądaj częściej.

Monika 25 , Super, życzę wytrwałości w niepaleniu. Wierzę, że dasz radę, dla zdrowia swojej córeczki :-D
anusiek , Tobie też, dzielnie sobie radzisz, mam nadzieje, że mąż nie pali w pobliżu Ciebie :ico_nienie:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2009, 14:43

dzieki dziewczyny.. nie mam kolezanki do wygadania :ico_noniewiem: z domu wogole najchetniej bym nie wychodzila.nawet z synem na spacer sie nie ruszam :ico_wstydzioch: no i nie mam jak sie wyrwac gdzies bo co zrobie z Matim?

[ Dodano: 2009-08-21, 14:48 ]
A i gratuluję 6 okienka
dzieki :-) wstawilam nowe zdjecie brzuchola :ico_oczko:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

21 sie 2009, 14:51

barbapuppa jak zaglądniesz to zmień mi date porodu na 15 grudnia, bo ta 1 to na podstawie jakiegoś przedwojennego usg była ustalana :-D
a ja sie zazczynam martwic bo to co sie ze mna dzieje to juz nie humory ale depresja :ico_placzek:
ja też miałam depresje ale przed ciążą bo strasznie chciałam dziecka a nam nie wychodziło w sumie z ciążą mi przeszło ale bez wizyt i psychologa się nie obeszło, w sumie nauczyłam się jak się uspokajać i wyciszać i teraz się przydaje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2009, 14:55

dorotaczekolada, Ślicznie Ci się brzuszek zaokrąglił :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 sie 2009, 18:01

barba - witaj po dluzej przerwie :-D Jestes juz na zwolnieniu?
No i gratuluje corci :-D

I mam propozycje,zeby na pierwszej stronie dopisac,kto na kogo czeka np. iw_rybka czeka na corczke :-D
anusiek - ja mojego meza i siebie teroryzowalam jeszcze zanim zaszlam w ciaze z Jedrusiem,powiedzialam,ze ja jako matka palic nie moge ale nie chce tez kaszlacego plemnika,wiec musial biedak tez rzucic :ico_wstydzioch: Wrocilam do nalogu jak synek mial roczek,ale palilam tylko miesiac,bo stwierdzilam,ze jednak jako matka zle sie czuje z papierosem i wiem,ze juz nie wroce do palenia,wiem,ze i u Ciebie tak bedzie :ico_oczko:

Zawsze jak palilam to wychodzilam na dwor i jak wracalam to musialam biec myc zeby,bo moje dziecko lgnelo do mnie jak magnez i glupio mi bylo mu tak brzydko pachniec.Mezus oczywiscie tez zaczal palic i zrobil sie spokojniejszy,wiec teraz juz go nie zmuszalam do rzucania,ale on w domu oczywiscie nie pali,ze wzgledu na synka :-D

dorotaczekolada, mysle,ze to mimo wszystko hormony,za jakis czas ci przejdzie,glowa do gory :ico_sorki: Sliczny brzusio

monia - takie kopniaki mobilizuja do nie palenia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2009, 22:17

barbapuppa , uważam, że pomysł Rybki, z dopisaniem płci dziecka na pierwszej stronie, jest świetny :-D Jak możesz to dopisz, że u mnie też będzie córeczka.

No i kolejny dzień minął. Dziś złapałam doła i wzięło mnie na wspomnienia - oglądałam swoje zdjęcia sprzed 3-4 lat. Ale mi smutno się zrobiło :ico_noniewiem: Człowiek był taki młody, beztroski, szczupły :ico_wstydzioch: To nie to, że źle się czuję z powiększającym się brzuszkiem, bardzo się cieszę i jestem dumna, że dzidzia rośnie. Widać mam gorszy dzień.... Na szczęście Niunia cały czas się wierci i kopie, więc nie pozwala mi zapomnieć, że jest ze mną :-)

iw_rybka, :ico_brawa_01: za rzucenie palenia.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 sie 2009, 22:55

Shiva, powiem ci,ze ja tylkona studiach palilam,bozawsze najlatwiej znajomosci w palarni sie nawiazywalo :ico_wstydzioch: Moja mama do dzis jest nieswiadoma,ze palilam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

A te wspomnienia,no coz - nie tylko Ty wspominasz,mi sie czesto zdarza ale nie zaluje,patrze na mojego syneczka i mysle,ze dosc sie naimprezowalam,ze warto zakonczyc tamto beztroskie zycie...

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2009, 15:08

iw_rybka, fajny suwaczek :ico_brawa_01:

Dziś mam niewiele lepszy nastrój, zwłaszcza, gdy stanęłam na wadze i zobaczyłam, że mam już 10 kg na + :ico_szoking: Niby jeszcze nie tragedia, ale to dopiero 6 miesiąc, jak tak dalej pójdzie to będzie chyba z 20 :ico_noniewiem: :ico_olaboga: A to wszystko przez to że leże całymi dniami.... Dobre w tym wszystkim jest to, ze nadal nie bardzo widzę, gdzie te kilogramy. Poszło mi oczywiście w biodra, tyłek i uda, ale jeszcze nie wygląda to tragicznie.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 sie 2009, 15:53

iw_rybka, fajny suwaczek :ico_brawa_01:
- dziekuje :-D

Teraz w 6 miesiacu dzidzius cialka nabiera,dlatego tyjesz.Ja przytylam 20 z Andrzejkiem i szybko zrzucilam,potem przytylam ale to byla juz moja wina :ico_oczko: Dlatego nie martw sie,im chudsza osoba tym wiecej tyje,bo dzidzia nie ma z czego zapasow czerpac,wiec organizm magazynuje.Ja mam poki co 6 na plusie,ale ja jestem gruuubsza od ciebie,wiec jakis zapasik juz mialam :-D

A dzis zrobilam pyszne ciasto ze sliwkami,maz mi ukrecil i wyszlo takie puszyste,wiec prosze sie czestowac :one:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”