wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2010, 21:20

no hej wlasnie mam czas wejsc do was, caly weekend w szkole.
co do kasy za szkole to tez by bylo ciezko ale mam rente po ojcu, a jak bym przerwala to by ja zabrali wiec jeszcze 100mi zostaje.
nie wiem jak ja sobie dam rade przeszlam z prywatnej szkoly na uniwersytet lodzki i naprawde duzo wiecej wymagaja z kazdego przedmiotu jest egz a jest ich 6 no i to seminarium mgr musze juz zaczac pisac prace do 21listpada musze juz znac temat i co jest najlepsze tylko ja z kolkezanka nie pisalysmy pracy licencjackiej tylko egz i bedzie nam duzo trudniej

lidziasc
Wodzu
Wodzu

24 paź 2010, 22:19

witam

znowu za szybko sie skonczyl weekend prawda??
my dzis mielismy rodzinny fajny dzien
bylismy na spacerku i w kosciele i na obiadku u mojej mamy potem mielismy gosci i bach dzien zlecial
byle do nastepnego weekendu...

Tak Martyna wyglada na wieksza i starsza z Dominiczka tez tak bylo i jest bo wszyscy jej daja min 6 lat a ma dopiero 5.
czasem to krzywdzace jest bo ludzie wymagaja zachowania starszego dziecka a ona malutka
raz na placu zabaw taka babcia wywalila ja z kolezanka z hustawek ze to dla maluszkow a one tez sa male :/

a w czw byla mierzona i wazona <MARTYSIA> to ma 7200 i 67cm
wkleje wam foty z dzis

zniewalajacy usmiech

Obrazek

a to z cyklu nowe ząbki moich dziewczynek :-D :-D :-D

Obrazek

Obrazek

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2010, 09:30

lidziasc, sliczne dziewuszki

ja dzis rano wygonilam meza do lidla po te pampersy i soczki bo sa po 1.99. pampersow bylo strasznie duzo a soczkow juz nie wiele zostalo(takie same smaki) a byl po 8 a sklep od 7

NICOLA_1985

25 paź 2010, 11:00

hej
ja wczoraj miała cięzki dzień do piero wieczorem sie rozluźniło bo mieliśmy gości i troche szło odetchnąc .. Karolina i Krystian od 4.30 szaleli na zmiane co godzine pobudka i jak nie Krystian marudził to Karolina sobie wymyslała jak nie pis to jesc albo siku... a tak normalnie to śpi zawsze do 8.00 - 9.00 rano bez pobudek... :ico_noniewiem: mój S. był zły bo nie dośc ze to był jego jedyny wolny dzien w tygodniu od pracy to jeszcze nie mógł odpoczac bo najpierw te podbudki co chwile a później Karolina włączyła sobie ADHD i caluseńki dzień nie dawałam nam życ... :ico_noniewiem: ja o godzinie 12.00 w południe miałam jej już dośc i patrzyłam na zegarek zeby był już wieczór i zebym mogła ją poożyc spac... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: masakra jakas.. do tego miałam migrene a jak sie położyłam to karolina biegała mi po sypialni i chciała skakac po łóżku.. jak ją S. wziął zebym mogła sobie odpocząc to w tym momencie Krystian się obudził i juz koniec odpoczynku był.. nakarmiłam go i był gotowy do zabawy...
dopiero się karolina uspokoiła tak koło 17.00 bo była juz bardziej zmęczona a po za tym goście byli i troche się nią zajęli jak nie wójek to babcia i był spokój :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a dzisiaj stawiam :ico_tort: za 5 miesiecy Krystianka :-D

lidziasc, śliczne dziewczyny i takie do siebie podobne widac ze siostrzyczki :ico_brawa_01: :-D ja bym zwróciła tej babci uwage jakby moje dziecko z huśtawki wygoniła... każde dziecko ma prawo się huśtac , moja karolina też wygląda na wiecej niż ma, jest wyższa niz dzieci w jej wieku bo ma juz 104 cm wzrostu a ma 3 lata , wszyscy co ją widzą a nie wiedzą ile ma lat to daja jej 4 latka a nawet jeden lekarz (neurologopeda) myślał ze ona ma 5 lat.

ja dzisiaj mam obiad z wczoraj :ico_sorki: w domku posprzątane wiec my slałam zeby iśc na spacer ale na dworze zimno i pada więc w taka pogode to nie mam ochote ciagac dzieciaków po dworze.. :ico_noniewiem: a szkoda bo liczyłam ze dzisiaj Karoline wymęcze na spacerze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2010, 11:55

Witajcie U nas leje od rana :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
i niestety zapowiada sie dzień w domu a strasznie tego nie lubię jak nie mogę wyjść ech....
oczki bo sa po 1.99. pampersow bylo strasznie duzo a soczkow juz nie wiele zostalo(takie same smaki) a byl po 8 a sklep od 7
może mało mieli wyłożonych :ico_noniewiem:

a skoro jesteście przy soczkach to mam pytańko wszystkie juz dajecie soczki
bo z Jula mówili żeby jak najmniej podawać bo słodkie /bo zapycha itp a teraz jak byłam na szczepieniu to kazali codziennie podawać :ico_noniewiem: i bądź tu mądry :ico_noniewiem:
jak na razie daje Bartoszkowi po 90ml na dzień na dodatek łyżeczką bo za nic nie chce butelka pociągnąć muszę mu kupić kubeczek niekapek może pomalutku zaskoczy
znowu za szybko sie skonczyl weekend prawda??
niestety tak i zaś sama z dzieciaczkami przez większa część dnia
NICOLA_1985, ech czasem niestety takie ciężkie dni nas dopadają
Mój zas marudny :ico_noniewiem:
:ico_noniewiem:

NICOLA_1985

25 paź 2010, 13:15

ja nie daję soczków jak na razie po za cycem do picia jeszcze Krystianek nic nie dostał innego
NICOLA_1985, ech czasem niestety takie ciężkie dni nas dopadają
Mój zas marudny
u mnie to raczej z Karoliną jest większy problem.. :ico_noniewiem: jak nie marudzi to jest złośliwa.. a na dwór nie da razdy wyjśc bo pada :ico_noniewiem: i pewnie czesciowo z nudów tez takie jej zachowanie.. :ico_noniewiem: Krystianek raczej pogodny i grzeczny jak na razie :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2010, 14:05

soczki daje malej co 2 dzien jak je na 2 sniedanie jogurt. mala wypija 150ml

my juz po spacerku zimno na dworzu ze szok
a nie wiem czy wam pisalam ale naszczescie mam juz laptopa

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

25 paź 2010, 14:29

Kurde a ja meza po te soki wyslalam ale on moze dopiero po pracy, ciekawe czy beda jeszcze :ico_noniewiem:

Moja wypija po jakies 80ml max dziennie. Zawsze to porcja owocow, deserki rzadko dostaje. Zreszta niech pije bo ma tendencje do zaparc

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2010, 14:31

kratka, a do ktorego lidla?
moj maz byl na wici przy kaczyncowej

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

25 paź 2010, 14:31

My tez bylismy na spacerze- 1,5godz

Wróć do „Przedszkolaczki”