hej
ja wczoraj miała cięzki dzień do piero wieczorem sie rozluźniło bo mieliśmy gości i troche szło odetchnąc .. Karolina i Krystian od 4.30 szaleli na zmiane co godzine pobudka i jak nie Krystian marudził to Karolina sobie wymyslała jak nie pis to jesc albo siku... a tak normalnie to śpi zawsze do 8.00 - 9.00 rano bez pobudek...

mój S. był zły bo nie dośc ze to był jego jedyny wolny dzien w tygodniu od pracy to jeszcze nie mógł odpoczac bo najpierw te podbudki co chwile a później Karolina włączyła sobie ADHD i caluseńki dzień nie dawałam nam życ...

ja o godzinie 12.00 w południe miałam jej już dośc i patrzyłam na zegarek zeby był już wieczór i zebym mogła ją poożyc spac...

masakra jakas.. do tego miałam migrene a jak sie położyłam to karolina biegała mi po sypialni i chciała skakac po łóżku.. jak ją S. wziął zebym mogła sobie odpocząc to w tym momencie Krystian się obudził i juz koniec odpoczynku był.. nakarmiłam go i był gotowy do zabawy...
dopiero się karolina uspokoiła tak koło 17.00 bo była juz bardziej zmęczona a po za tym goście byli i troche się nią zajęli jak nie wójek to babcia i był spokój
a dzisiaj stawiam

za 5 miesiecy Krystianka
lidziasc, śliczne dziewczyny i takie do siebie podobne widac ze siostrzyczki

ja bym zwróciła tej babci uwage jakby moje dziecko z huśtawki wygoniła... każde dziecko ma prawo się huśtac , moja karolina też wygląda na wiecej niż ma, jest wyższa niz dzieci w jej wieku bo ma juz 104 cm wzrostu a ma 3 lata , wszyscy co ją widzą a nie wiedzą ile ma lat to daja jej 4 latka a nawet jeden lekarz (neurologopeda) myślał ze ona ma 5 lat.
ja dzisiaj mam obiad z wczoraj

w domku posprzątane wiec my slałam zeby iśc na spacer ale na dworze zimno i pada więc w taka pogode to nie mam ochote ciagac dzieciaków po dworze..

a szkoda bo liczyłam ze dzisiaj Karoline wymęcze na spacerze