o tak, uwielbia swój pokój i łóżeczko i szafę z lustrem, co ją ubieram leci się obejrzeć, nawet po kąpieli na golaska się ogląda i pokazuje sobie gdzie noc, oko, ucho, pupka itp itd:)
inia1985, super, że wyniki masz dobre:) najważniejsze, że wszystko prawidłowo się rozwija i idzie:)
a co do takich mam jak opisujecie to na odstrzał, a niech same narzuca sobie na te głupie głowy czapki bawełniane hahahahaha, moja nakłada czapkę rano jak mnie zawożą do pracy to chłodno jest albo takie dziergane siateczkowe jak wiaterek lekki ale jak jej za ciepło ściąga sama i mi oddaje a ja chowam i juz, nie zmuszam nosić jak nie chce
My po zabawach w pkolku i zapisałam nas na jutro na brudne zabawy hihihi, ciekawe jak będzie i co tam mają i w sobotę całą rodzinką idziemy:)
Dziś dawali pisko, że chcą zorganizować wycieczkę do Londynu do zo, do muzeum itp, pytałam na kiedy plan i na sierpień, kurde troszkę dla mnie juz nie pora na podróże całodniowe ale mąż mówi, że z chęcią by z nią pojechał, więc zadeklaruję ich na wyjazd, a niech coś mają od zycia, Londynu dobrze nie widzieliśmy a z pkola nie drogie robią takie wycieczki:)