Mariola Ty tam się szykuj do ślubu, a zaległości na forum zdążysz nadrobić

daj znac co powieNa 12 idę z młodym do pediatry, ciekawe co powie na to uczulenie
tez tak uwazamczasowo tle samo wychodzi, a przynajmniej pogoda pewna
Mojej siostrze zęby poleciały dopiero po ciąży, szwagier miał raz leczonego zęba no ale nie wiadomo jak to wyglądało wcześniej u dziadków i w dalszej w rodzinie.murchinson to jakie mamy zęby zależy też od genów, może siostra lub mąż mają slabe
To samo usłyszała moja siostra od dentysty.pediatra kiedys mowil, ze mozliwe ze sa takie slabe, bo jak sie tworzyly zalazki zebow to w tym czasie czegos brakowalo mamie w organizmie :ico_noniewiem
Właśnie miałam pytać kiedy idziecie na szczepienie.a my mielismy isc na szczepienie w tym tyg., ale P jest w domu o 17 wiec nie zdazymy, a sdama sie nie wybierampojdziemy we wtorek
wlasnie sie wybieram jak P wroci z pracy, tylko ciekawe czy cos jeszcze bedzie po poludniuA, jutro w Lidlu mają być ubranka dla maluchów.
wiem, wiem, z Marcelem bylam na tym samym szczepieniu jak mial 4 miesiaceEmilia na szczepienie możesz iść spokojnie tydzień później, nic się nie stanie
Tak to przez zęby. Debridat odstawiliśmy już dawno temu ( w sumie brał go z jakieś 2-3 tyg., już dokładnie nie pamiętam). Trzymam kciuki by mleko zasmakowało i pomogło Krzysiowi.Murchinson ząbki Mateuszka męczyły? Dajesz małemu cały czas Debridat na kolkę czy już odstawiłaś?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość