Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2007, 15:20

asiab, Ty szczesciaro no kochana dziel sie tym sloneczkiem :-D

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

14 gru 2007, 15:40

WKOŃCU MI PRZESZŁA TA KOLKA CZY CO TO BYŁO :ico_brawa_01:
DZIEWCZYNY U MNIE JEST TYLKO JEDEN SZPITAL TAKŻE NIE MAM WYBORU MUSZĘ W TYM RODZIĆ.
ALE JAK SŁYSZĘ SŁOWO PORÓD TO AŻ MAM GĘSIĄ SKÓRKĘ :ico_szoking:
JAK LEŻAŁAM W SZPITALU TO SIĘ TAM TROCHĘ NAOGLĄDAŁAM I NASŁUCHAŁAM...
NA SALI ZE MNĄ LEŻAŁA DZIEWCZYNA POSZŁA DO ŁAZIENKI, ZA CHWILĘ PRZYLECIAŁA I MÓWI ŻE WODY JEJ ODESZŁY :ico_szoking: ZABRALI JĄ NA PORODÓWKĘ A MI CIARKI PRZESZŁY I CAŁĄ NOC SPAĆ NIE MOGŁAM. SŁYCHAĆ BYŁO JEJ KRZYKI-DOŚĆ DŁUGO SIĘ MĘCZYŁA A POTEM KRZYK DZIDZIUSIA I AŻ MI ŁZY POPŁYNĘŁY.
:-D
A ONA TAKA WYLUZOWANA BYŁA JAK LEŻAŁA Z NAMI NA SALI PRZED TO JA JAK BĘDĘ RODZIĆ TO ZWARIUJĘ CHYBA ZE STRESU :ico_szoking:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 gru 2007, 17:43

u nas dzis tez piekne sloneczko swiecilo..chicalabym by w naszym pieknym Toruniu spadl snieg na swieta..moi rodzice przyjada z anglii to niech sie napatrza na bialy puszek.

a w ogole co moja tesciowa zonwu wymyslila :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ostatnio pisalam wam o tym aparacie cyfrowym skladkowym... a teraz dla tescia swojego meza wymyslila... okulary :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: tez skladkowe :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a chyba wiekszosc z nas wie ze okluary to tez wydatek kolo 400zl!!!!! pogielo ta kobiete!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: jestem taka zla ze szok :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ja dla swojego meza kupilam ksiazke za 29 zl, bo wiecej nie mam a ta mi takie rzeczy wymysla... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ale nic..niech tylko moj Tomek wroci z trasy..to ja mu pokarze jego konto!!! jak swieci pustkami :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i niech on z tego pustego konta cos wyplaci i im da!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a dla moich rodzicow dalismy zamowic kalendarz z naszymi zdjeciami za 49 zl, na na samego tescia ile trzeba dac!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: wrrrrrr!!!!!!!!!! a gdzie tu moja szwagierka!!!!! no i tesciowa!!!

ale to nic jeszcze! :ico_zly: tesciowa z szwagierka wymyslily ze dla chlopaka jej, kupia maszynke do wlosow tez skladkowa...cale szczescie nie jest droga bo w sumie kosztowala 70zl w promocji takze na taka skladke moge sie dorzucic..

ale potem jak juz wracam z prezentem dla tesciowej do domu, dzwoni na komore moja szwagierka i co... ona wymyslila prezent skladkowy dla tesciowej.. i co.... OKULARY :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: no myslalam ze mnie szlak trafi jasny :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: cale szczescie juz jej kupilam prezent -> zdazylam na szczescie kupic!!! i wyszlo mi taniej niz skladkowe okulary!!!

z rodzinka to najlepiej na zdjeciach... a poklocic sie to najlepiej o KASE!!! :ico_zly: :ico_zly: ta rodzina mnie wykonczy!!!

DOBIJCIE MNIE! :ico_placzek:

Safaryn
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

14 gru 2007, 19:01

Ja już mam przedświąteczną gorączkę. :ico_chory: Polatałam dziś po wielu sklepach i teraz ledwo trzymam się w pionie nad klawiaturą. No i brzuszek zaczyna mi powoli ciążyć, z dnia na dzień robi się większy...szkoda, że nie mam możliwości robienia zdjęć.

Dla wszystkich biednych marcóweczek zmęczonych pogodą, rodziną lub ciążą-moc całusów i fluidów.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 19:59

Hej dziewczyny.
Mi tez już zaczyna przeszkadzać brzuszek. I jak chodzę to mnie boli w pachwinach i zawsze sobie mysle jak któraś z was tłumaczyła o tym balonie , ze brzuszek rosnie jak balon i linki się naciągaja - to własnie ja tak mam. No i ze schylanem sie zaczynam maieć problem.
A dziś mój mąż poszedł do apteki bo chcial mi kupic Mustele na rozstępy i przyszedł z taka wiadomością, że doradzono mu Eris Pharmaceris M. i pan w aptece powiedział mu, że jet to o wiele skuteczniejszy preparat od musteli a tańszy. znacie ten kosmetyk? pozdrawiam.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 20:09

wiecie co a ja mam gdzies te roztepy i zbytnio nie wierze w działanie kremów itp moja siostra cała ciąze sie smarowała a i tak rozstepy sie pojawiły

ja sie tam niczym nie smaruje moge byc cała w rozstepach wazne zeby z małym bylo wszystko ok :ico_brawa_01:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2007, 20:31

Dziewczyny, ja ostatnio przeprowadzłam wywiad środowiskowy odnosnie szpitala, w którym będę rodzic. No i usłyszałam, ze trzeba zapłacic 300zł :ico_szoking: . A potem, jesli chce salę jednoosobowa, to 100zł.

kamila_torun, a nie mozesz wykazac sie asertywnoscią i powiedziec, ze nie dokładacie sie do prezentów.

Moje koleżanki mówią, ze miłosc do tesciów wzrasta wraz z ilością kilometrów. :ico_brawa_01: To moja musi byc baaardzo wielka :ico_sorki:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2007, 20:49

noooo to maja pewnie tez tak sie czuje mieszkamy od siebie 480 km i niech by mi tylko cos takiego powiedziala,ja nie jestem jakas wredna baba ale co za duzo to niezdrowo,a moj brzuszek ciagle taki sam :ico_placzek: nic mi nie rosnie,ale wiecie co dzis moja sasiadka powiedziala mi ze 5 dni ma termin :ico_szoking: szok szok szok, nic po niej nie widac ona ma tak malenki brzuszek ,malenki,malenki ze ja nie wiem gdzie ona tego dzidziusia ma :ico_szoking: szok poprostu.pozdrawiam was :ico_spanko: .

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2007, 21:33

nic po niej nie widac ona ma tak malenki brzuszek
no widzisz a Ty sie martwisz ze Ci brzusio nie rosnie kochana rosnie tylko pomalutku bo ma jeszcze czas :-D
kamila_torun, Dona, ma racje powiedz jej ze nie bedziecie sie dokladac nastepnym razem i o wiele nerwow mniej :-)
asiab, masz racje ja jedynie smaruje sie cieniutko oliwką bo zaczyna mnie skora swedziec :-)
Safaryn, a moze jest mozliwosc zrobienia zdjecia komorką :-) bo my to ciekawe bestyjki jestesmy :ico_haha_01:
ze brzuszek rosnie jak balon i linki się naciągaja - to własnie ja tak mam.
Pieknie to ujelas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 gru 2007, 21:36

kamila_torun to co przeczytalam to w ciezkim szoku jestem :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i wcale cie sie nie dziwie ze jestes zla :ico_zly: :ico_zly: przeciez chyba orietuja sie w waszej sytuacji i jak moga tak od ciebie ciagnac kase :ico_olaboga: a dla twojego meza nie chca sie skaldac na zaden drozszy prezent? dziwne to dla mnie.skoro chca sobie robic tak drogie prezenty to niech robia je sami miedzy soba,a ty od siebie kupisz co uwazasz za stosowne.
kamila_torun, a nie mozesz wykazac sie asertywnoscią i powiedziec, ze nie dokładacie sie do prezentów.

no wlasnie!
Moje koleżanki mówią, ze miłosc do tesciów wzrasta wraz z ilością kilometrów
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: to ja do swoich mam kawalek bo oni w polsce,a ja tutaj hihihi :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-14, 20:41 ]
a jeszcze wam powiem ze u mnie okropnie nie spalam calej nocy nad ranem az sie poryczalam,tak mnie gardlo bolalo :ico_placzek: :ico_chory: i nos zatkany a ja nie potrafie spac i oddychac przez buzie :ico_placzek: rano jakos udalo sie jedna dziurke odkorkowac i zasnelam po 7 i do 12 pospalam,az sie boje dzisiejszej nocy :ico_olaboga: i chyba mi sie na pluca rzuca bo zaczynaja mnie bolec jak oddycham :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-14, 20:42 ]
kamila1982 dobrze ze ta kolka juz ci przeszla :ico_brawa_01: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-12-14, 20:45 ]
dziewczyny te ktore nie daly sie chorobie niech sie trzymaja dzielnie,a my juz chore musimy sie pozbyc tego chorobska do swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”