gosha, dzięki Za parę dni powinnam wam całego mebla pokazać
A ty masz strasznie zdolną córcię - świetny rysunek Super rysuje
Mój 7-letni syn nie ma w ząb talentu plastycznego ale i tak mnie zachwycają jego prace
Łoj - nieudane kłamstwoNo i Twój synuś tez pięknie maluje :)
To nie kłamstwo :) Toz to prawdziwe arcydzieło ;) Bo robione przez twojego synusia i pewnie całe serduszko włożył w to :)Łoj - nieudane kłamstwo
No! :)Ale wielkich artystów nigdy świat nie rozumiał
U mnie też żar z nieba, i jedyne na co mam ochotę (ale nie mam gdzie) to wsadzić pupsko do basenu i leżeć plackiem w cieniu.Ale mi zapał nieco osłabł... Mam nadzieję że to przejściowe.
Po prostu nie idzie nic robić w taki skwar
To ja drugi leń jestem bo nawet jeszcze nie zamówiłam pudełka na chusteczki-no ale najważniejsze, że wizja jestJa tez mam zamiar zrobić chustecznik i szkatułke kolejną
Moje pudełka leżą w szafie i się proszą o zrobienie ;)To ja drugi leń jestem bo nawet jeszcze nie zamówiłam pudełka na chusteczki
Jasne ;)ale najważniejsze, że wizja jest
E tam, ja wcale zdolna nie jestem. Coś próbuje robić, ale nie bardzo mi wychodzi ;)Jeju, widzę że tu same zdolniachy
Zazdroszczę :)My aktualnie mieszkamy praktycznie na wsi, dzieciaki mają duże podwórko i cały dzień mogą spędzać na chlapaniu albo zabawie w cieniu
Szczęściarze
Nie wiem czy jest co pokazywać :)Chwalcie się pracami, może mnie to natchnie do dalszej pracy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość