Gabi też lubie takie kaloryczne rzeczy, chociaz ostatnio to jakoś samo się ogranicza, bo przeważnie nie ja robię zakupy tylko mój P ,więc nie kuszą mnie te chipsy na półkach
[ Dodano: 2007-11-12, 11:08 ]
i czekolada z dużymi orzechami
Maja wczoraj spala w dzien 30 minut, po kąpaniu gdzies ok. 19 polozyla sie u mnie na kolanach i w ciagu chwili usnela , dawno nie bylo czegos takiego...
Kurcze moja wstała o 10:20 i pewnie na drzemkę uda się koło 15, a potem zaśnie znów koło 22 Póki co obecnie bawi się klockami, ciekawe kiedy jej się znudzi
hej kochane,ja bym chyba zwariowala jak by mi dzeci tak pozno chodzily spac,ja tam wole cos z wieczoru miec,film poogladac czy nawet z mezem posiedziec bez dzeci
co wy robicie wieczorem z dzieicmi jak tak pozno chodza spac,bo na spacer to chyba nie chodzicie?
Ja nawet jak przetrzymuje za dnia by nie spała to ona i tak idzie spać po 22 więc co mam zrobić, ona tak ma i juz ,nie da się tego zmienić, przeciez nie włoże ją do łózeczka jak nie jest zmęczona bo chyba by ja pół osiedla słyszało
Asia, ja wlasnie czasem kladę Maje na siłe spac tzn. ona usypia miedzy nami wiec jak chce zeby wczesniej poszla spac to wylaczam wszystko, klade sie przy niej a za chwile juz spi , przenosze ją do łóżeczka i mam troche spokoju...