Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 gru 2007, 16:01

MONIKAB fr pisze::ico_haha_01: ja jestem ksiezniczka swojego synka... dostaje od niego kwiaty :ico_szoking: jak jestesmy w parku na spacerku... a teraz to nawet mi obiecuje ze jak bedzie "placowal i zalabial duzo piżonkow (pieniazkow)" to kupi mi duzo kwiatkow a ja bede sobie je podlewac i urosna duze :-D :-D

to na prawde slodkie :-) ucaluj go od cioci Eweliny
a to dla niego :ico_prezent:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

14 gru 2007, 16:33

Byłam dzisiaj w Tesco i nie mogłam się oprzeć. Kupiłam dwa pierwsze ciuszki (skarpetki w prezencie się nie liczą ;)) dla Maluszka.
Będą pod choinkę.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 17:14

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

jestem :ico_haha_02:

u lekarza posluchalam serduszka,zbadal mi mocz,cisnienie i to wszystko
najwazniejsze,ze serce bije
a to muzyka dla moich uszu-moglabym tak lezec i sluchac

Moniczko ale kochaniutki ten twoj maly ksiaze :)
slodki z niego chlopak,moj tez taki jest i to prawda po jakimkolwiek spacerze niosl mi kwatki,liscie czy kasztany jesienia :)
i jest moim oczkiem w glowie i wiecie co ja pragnelam chlopca i mialam :)
teraz pragne corki,ale bedzie co Bog da
najwazniejsze by zdrowe :ico_oczko:
z reguly corki to sa tatusiowe oczka a synowie mam-to nie jeden taki przyklad gdzie to zaobserwowalam :)

Szczako wierze ci jak to ciezko jest przejsc nieraz kolo takich malenkich cudowych rzeczy :-D

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

14 gru 2007, 17:28

emalia30, oj bardzo ciężko.
Dobrze, że nie miałam przy sobie karty i tylko ograniczoną ilość gotówki :)

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

14 gru 2007, 19:02

emalia, z tymi synusiami mamusi to jest chyba do pewnego czasu... bo pozniej to chlopcy zapatruja sie na swoich tatusiow... potem znowu synusie zastepuja mamusie dziewczynami... i konczy sie nasza rola rodzicielska... :ico_placzek:
corka to zawsze jak ma problem to do mamy przyjdzie, nawet jak jest juz dorosla...

dlatego ciesze sie kazdym dniem bycia mamusia synusia :-D

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 19:12

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Wow,nie było mnie tylko jeden dzionek a Wy tyle napisałyście.Byłam dziś na wizycie u ginekologa z nfz i 28 idę do pracy,ale przyznam Wam się szczerze,że tak się rozleniwiłam,że mi sie po prostu nie chce.O dalszym zwolnieniu nie mam co marzyć,bo ta pani dr nie z tych co daje bez powodu.Ale w połowie stycznia idę prywatnie na usg,to poproszę o 2-3 tyg. zwolnionka.
Ewelinko gratuluję synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
szczako, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to zakupy były udane :ico_oczko:
emalia30, może teraz będzie wymarzona córcia,ważne,żeby było zdrowe.I masz rację co do tego,że córeńki są tatusiowe,moja jest tego dowodem :ico_oczko:
Monisiu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Wiktorka,że tak dba o mamusię :ico_haha_02: A jak Twoje zdrówko?
bebe_boom naprawdę nie chcesz znać wcześniej płci?Czemu?Lubisz niespodzianki?
NOWA witaj :ico_haha_02:
A u mojego szwagra będzie drugi synek,wczoraj się dowiedzieli,hihi.To mój mąż się śmieje,że dla równowagi u nas będzie druga córcia(chociaż to jeszcze nie jest pewne)
Zmykam do garów,bo robimy z Zuzią pizzę i ciasto zaraz mi z garnka ucieknie,bo już długo rośnie,papa

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 19:33

hehe dokładnie tak Zulciu :ico_oczko: -córa taty :)

wiesz co Miniczko to akurat zalezy od wychowania takiego synusia hehe
moj maz jest juz dojrzalym facetem a ciagle z mama to na skype to na gg
i nie chodzi mi tutaj o cycusia tzw,ale on porostu kocha bardzo mame i lepsze ma z nia stosunki niz z ojcem,wiec wiesz kochana nie jest wcale powiedziane,ze w odstawke pojdziemy :-D

MONIKAB fr

14 gru 2007, 20:12

:ico_sorki: oby twoje prorocze slowa emalia sie sprawdzily i aby synek na zawsze pozostal MOJ :ico_oczko: tzn... chodzi mi o to aby zawsze mogl do mnie ze wszystkim przyjsc
moj maz choc tez bardzo kocha matke i bardzo ja szanuje to wydaje mi sie jednak ze bardziej jest za ojcem...ale moze to tylko jest moje wrazenie :ico_noniewiem:
zulciu, dziekuje za troske, u mnie bez zmian...
idz koniecznie do lekarza niech wypisze zwolnienie... lepiej dmuchac na zimne :ico_nienie: PAMIETAJ ZE ODPOCZYNEK JEST TERAZ DLA CIEBIE NAJWAZNIEJSZY :-)

chcialabym wam cos napisac o ruchach dzidzi...bo sa inne jak mialam z wiktorkiem... w pierwszej ciazy to mialam takie "smyranie" od srodka...takie "motylki" i to dosc wyrazne... teraz te ruchy sa inne... takie powolne, "ociezale" mam wrazenie ze niunius sie przeciaga... czasem mam dziwne uczucie napiecia z jednej strony tylko... pisze dziwne, bo z wiktorkiem tak mialam dopiero pozniej, jak juz mu bylo ciasnawo w M1 :ico_oczko: co wy o tym sadzicie? odam jeszcze ze ruchy sa bardzo skape...
jakiegos leniuszka nosze pod serduszkiem chyba :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

14 gru 2007, 20:26

no wiec Monia u mnie tez skąpo a to pewnie dlatego,ze to jeszcze wczesnie a moje odczucia to jak takie delikatne pukniecia od srodka i po prawej stronie raczej
i dzis jak bylam u lekarza rano i szukala lekarka serducha to byla dzidzia wlasnie bardziej po prawej,wiec mam pewnosc tych ruchow,ze to jest to :ico_oczko:
moze nasze niunie sie troszke rozruszaja pozniej :-D ,jeszcze bedzie tak,ze bedziemy chcialy spokoju a to co roz bedzie stuk ,puk ,ktore bedzie wybudzac nawet ze snu hehe

MONIKAB fr

14 gru 2007, 20:32

tak , to prawda z tymi pozniejszymi ruchami :) beda hulac dzieciaczki ze jeszcze nam sie zamarzy chwila spokoju :-D :ico_oczko:
ale wiesz... ja czuje jeszcze cos innego :ico_noniewiem: ... nawet nie puk puk... jak takie jednostronne napiecie... kurcze co to moze byc?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”