Wiesz - ogólnie to ja nie wierzę w ten remont i brak garnków ale polecam google - znajdziesz i opis i cenę i inne takie...to droga ona jest? jest w sklepach?
![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
Wiesz - ogólnie to ja nie wierzę w ten remont i brak garnków ale polecam google - znajdziesz i opis i cenę i inne takie...to droga ona jest? jest w sklepach?
Korzystałaś kiedyś z tego makaronu przy robieniu spaghetti?Można wykorzystać makaron chiński który wystarczy zalać wrzątkiem.
Można też z pudła po prostu wyjąć to co ci potrzebne do gotowania.
Nie, ale jadłam go kiedyś z patelni - znajoma robiła taką a'la chińszczyznę z warzywami, przysmażała razem wszystko, nie mam przepisu niestety.Korzystałaś kiedyś z tego makaronu przy robieniu spaghetti?
faktycznie, można tak zrobić, ale osobiście wolę normalny makaron ;)Nie, ale jadłam go kiedyś z patelni - znajoma robiła taką a'la chińszczyznę z warzywami, przysmażała razem wszystko, nie mam przepisu niestety.Korzystałaś kiedyś z tego makaronu przy robieniu spaghetti?
faktycznie zapiekanki tpo dobry sposob na oszczedność garnków.A ja dzisiaj robiłam zapiekankę, kurczak z brokułami, jutro chyba zrobię sobie makaron z szpinakiem:)
to na pewno w sklepie znajdziesz, szukaj niebieskich opakowań ;)ciężko ugotować makaron na patelni. znam tylko jeden gotowiec który by temu sprostał. to było jakieś danie od Lubelli, ale nie pamiętam niestety nazwy ;(
Wróć do „Kuchnia - ulubione miejsce w domu ;-)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość