Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2009, 17:31

iw_rybka, dzięki, pocieszyłaś mnie :ico_haha_01: Najważniejsze aby dzidzia rosła zdrowo, a reszta się później jakoś ułoży :-D

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2009, 17:50

A dzis zrobilam pyszne ciasto ze sliwkami,maz mi ukrecil i wyszlo takie puszyste,wiec prosze sie czestowac
dawaj!!!!! ja mam takie zachciewajki ciagle ze masakra :ico_noniewiem: co ktos nie powie o czyms do jedzenia to ja zaraz bym to chciala..
Shiva, nie stresuj sie,ja w pierwszej ciazy przytylam 17 kg a praktycznie tydzien po porodzie wazylam tyle co przed ciaza :ico_oczko: teraz mam juz na plusie 7 i rosne praktycznie z dnia na dzien :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-08-22, 17:51 ]
a jesli o cm chodzi to w pasie juz mi przybylo 15... prawie w nic juz sie nie mieszcze :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 sie 2009, 19:24

A mi wlasnie moja dobra kolezanka sasiadka przyniosla upieczonego kabaczka,faszerowanego mieskiem mielonym z ogoreczkiem,papryka,cebulka i serem,Boze jakie to pyszne :ico_szoking: Tak mi dogodzila ta niespodzianka i teraz leze i jestem pelna :ico_oczko:

:-D :-D :-D

dorotaczekolada, Ty to jestes szczuplaczek odurodzenia,to Tobie latwo :ico_oczko:
reszta się później jakoś ułoży
- no pewnie,ze tak.Ja sie balam,ze nie bede umiala trzymac diety,ze nie dam rady schudnac a tu sie okazalo,ze synus ma skaze bialkowa i nie moglam jesc tego co lubie,tylko jakies specjalne jedzonko i zero slodyczy,bo wszedzie jajo kury albo mleko,wiec schudlam baaaardzo szybko,bo dla synka moglam zyc nawet na jablkach,byle jemu nie zaszkodzic :ico_brawa_01:

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

22 sie 2009, 19:28

monika25 zaraz zmienię datę
anusiek super, że mąż postanowił się odzwyczaić, bo palenie przy dzieciach to nie przelewki, właściwie to już powinien rzucić ze względu na Ciebie
dorotaczekolada przykro mi z powodu tej depresji, ale nie martw się nie ty jedyna ją przeżywasz, czytałam, że wiele kobiet w ciąży ją ma, ale nie martw się podobno ustępuje na około 3 tygodnie przed rozwiązaniem, bądź dobrej myśli, staraj się znajdywać wszędzie pozytywy, a jak nie możesz znaleźć to wpadaj do nas na forum, to chętnie cię rozweselimy
a spacerki z Matim wprowadź jako obowiązkowe, na placu zabaw jest sporo fajnych dziewczyn z którymi można fajnie pogadać, niech wam te spacerki wejdą w nawyk, choćbyś nie miała ochoty to się zmuś, zobaczysz, że poczujesz się lepiej
anetka607 oczywiście datę zaraz poprawię
iw_rybka ja to o zwolnieniu nie mogę pomarzyć, jak się ma swoją firmę to się do ostatniego dnia pracuje, niestety, choć może i dobrze bo ja bym chyba za długo w domku nie wytrzymała
a propos pierwszej strony, to nie wiem czy zauważyłaś, ale taka zmiana się pojawiła w przypadku dziewczyn, które wpisały już płeć maluszka
mniam, dzięki za ciacho
no i z tym nadziewanym kabaczkiem to narobiłaś mi smaka
shiva chyba przeoczyłam, że u ciebie też dziewczynka, zaraz skoryguję pierwszą stronkę
nie martw się o te kilosiki, na pewno szybko zrzucisz

a w ogóle to gratuluję wszystkim co już znają płeć, na razie same pannice
jak chcecie to mogę też wpisać imię jak już macie wybrane

ok biorę się za uzupełnianie

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 sie 2009, 19:38

barbapuppa, tak juz widzialam :-D

My bedziemy mieli Zuzie :-D

barbapuppa

22 sie 2009, 19:48

OK, aktualizacja zakończona póki co
imionka wstawione, u mnie na razie cicha nadzieja na to imię, bo mąż nie chce się zgodzić, ale on to na żadne nie chce się zgodzić, więc może się uda i babsko przeforsujemy, a Tadzik tak ślicznie mówi "Ursulka", hihi

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2009, 19:54

dorotaczekolada, Ty to jestes szczuplaczek odurodzenia,to Tobie latwo
no ja wiecznie z niedowaga :ico_oczko:
na placu zabaw jest sporo fajnych dziewczyn z którymi można fajnie pogadać,
ja nie mam w poblizu placu zabaw :ico_placzek: ale jakos sie zmusze do wylazenia...
a w ogóle to gratuluję wszystkim co już znają płeć
ja tez! i juz sie nie moge doczekac kiedy ja sie dowiem...
My bedziemy mieli Zuzie
śliczne imie ,ja mam tak na drugie,mialam miec na 1 :ico_oczko:

barbapuppa

22 sie 2009, 19:56

dorotaczekolada coś dla Ciebie na poprawę humorku

Żona dała mi do zrozumienia, cochce dostać na rocznice ślubu.
Powiedziała: chcę coś błyszczącego, co leci od zera do setki w ciągu 3 sekund.
Wobec tego kupiłem jej wagę osobową.
albo
Gdy skończyłem 65 lat, poszedłem do ZUS-u, żeby złożyć podanie o emeryturę.
Niestety, zapomniałem wziąć z domu legitymację ubezpieczeniową,
więc powiedziałem panience w urzędzie, ze wrócę później.
Panienka na to: proszę rozpiąć koszulę.
Gdy to zrobiłem, panienka powiedziała: te siwe włosy na pana piersiach
dla mnie są wystarczającym dowodem na to, że jest pan w wieku emerytalnym.
Nie potrzebuje pan iść do domu po legitymację. Gdy opowiedziałem o tym
żonie,ona powiedziała: powinieneś był spuścić spodnie. Wtedy byś też dostał
rentę inwalidzką.
i na koniec
Żona i ja poszliśmy na spotkanie maturzystów z mojej szkoły, wiele lat po maturze.
Zauważyłem pijaną kobietę, siedzącą samotnie przy sąsiednim stoliku.
Żona spytała: kto to jest?
Odpowiedziałem: to moja była sympatia. Słyszałem , że gdy przerwaliśmy nasz romans,
ona zaczęła pić i od tej pory nigdy nie była trzeźwa.
Żona na to: Kto by pomyślał, ze człowiek może coś świętować tak długo?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 sie 2009, 21:36

dorotaczekolada, nie mozesz sie umowic z Urmajo,pamietasz ja?Kiedys razem sie spotykalysmy :-D
powinieneś był spuścić spodnie. Wtedy byś też dostał
rentę inwalidzką.
- hihihihi...

Kto by pomyślał, ze człowiek może coś świętować tak długo?
- :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-08-22, 21:37 ]
barbapuppa, pierwsza strona elegancka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A Shiva czeka na Justynke o ile sie nie myle :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2009, 22:45

:ico_szoking: Na jedno popołudnie odeszłam od komputera (oglądałam z mężem film), a Wy się tak rozpisałyście?? :ico_brawa_01: Super ;-)

barbapuppa, Pierwsza stronka - rewelacja. Rybka dobrze pamięta, że u mnie będzie Justynka :-D No i data u mnie zostanie 6 grudzień. Możesz też dopisać że u Mikusi będzie chłopiec - Wojtuś, a u Anetki607 dziewczynka, u Meg też. Poza tym widzę, że na pierwszej stronce zabrakło informacji, że Anusiek ma termin na 31 grudnia (chyba, ze się coś zmieniło). Jakbym coś przekręciła - przepraszam i proszę o skorygowanie :ico_wstydzioch: :ico_sorki:

A właśnie, coś dawno Meg się nie odzywała. Mam nadzieję, że wszystko u niej ok :ico_sorki:

Opowiadacie o takich smakołykach, że się znowu głodna zrobiłam :ico_olaboga: A niedawno kolacja była, no i miałam nadzieję, ze po takiej "wyżerce" to na długo mi starczy. Ehh najgorzej to jak jem owoce, bo po chwili taki mnie głód ogarnia, że szkoda gadać :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”