elibell
4000 - letni staruszek

13 maja 2011, 14:55

to i ja na inną przeglądarkę weszłam właśnie, bo już mnie trafiało, nawet napisac nic nie mogłam:(

Wróciłam o 13 a wyszłam koło 9, mała teraz śpi, zabawy udane, fajne miejsce i jeszcze myślę o zajęciach na środę:) a niech to dziecię ma coś z życia i kontakt z rówieśnikami:)
pichcę rozołek i lenię się przed kompem właśnie, mała dziśpo 3 się z płaczem obudziała i ja już nie mogłam zasnąć później, wiec taka czuję się do niczego dziś, no ale jakoś trzeba dzionek przetrwać:)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2011, 13:11

hej laski, wczoraj przez ten komunikat nie weszłam na forum bo nie mogłąm nic kliknać :ico_olaboga:
nie wpadłam na to zeby przez explorera wejsc

u nas tragedia z syropami, tego sie obawiałam :ico_olaboga:
syrop witaminowy i calcium to jej do kaszki wlewam i nie czuje wypija :ico_sorki:
ale ten lek na refluks to masaakra, nie mozan go wlac do jedzenia ani picia bo sie robi kluska :/
w czwartek wieczorem dostałam szału :ico_olaboga: ja juz nie wiem co sie ze mną dzieje, przez hormony, stres? nie chce sie tłumaczyć niczym :ico_olaboga: wściekłam sie bo Przmek ten syrop Majce wcisnoł znów na chama i znów sie dławiła, w płucach bulgotało :ico_olaboga: a on uparcie twierdził ze inaczej sie nie da
ze złosci wyzwałam ich oboje- Majke też i wyszłam myślałam zę sie spale ze złosci i wstydu, jak mogłam tak nakrzyczeć na własne dziecko?

[ Dodano: 14-05-2011, 13:19 ]
na poprawe humorku byłam u fryzjera i obciełam włsoki na boba za ucho :ico_haha_01:
znów kitki odeszły w zapomnienie

ide wieczorkiem na urodziny do koleżanki, taki babski wieczór :ico_oczko: mam nadzieje ze bedzie oki

[ Dodano: 14-05-2011, 13:20 ]
cos nie widze izabelli na forum, cicho siedzi :ico_noniewiem: mam nadzieje ze taka zajeta mężem :-D

[ Dodano: 14-05-2011, 14:41 ]
lukam sobie po stronkach z imionami bo jakos dla chłopca pustka w głowie , raz tak innym razem inaczej mi sie podoba i znalazłam coś takiego link usunięty przez obsługę forum
moze Sylwester... :ico_noniewiem: już sama nie wiem

jak poznamy płeć to bede sie głowic strasznie :-D
Ostatnio zmieniony 14 maja 2011, 16:37 przez izuś_85, łącznie zmieniany 1 raz.

elibell
4000 - letni staruszek

14 maja 2011, 18:09

ale cisza dziś na forum:( no ale jak co weekend w sumie, ja placki ziemniaczane własnie pichcę to mam czas na neta między przewracaniem;)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

15 maja 2011, 10:30

izuś_85, współczuję problemu z podaniem leku, wiem coś o tym, Wiki też taka "antylekowa". Pochwal się nową fryzurką :-) jak się babska imprezka udała? Co do imion, to my mamy problem z dziewczynką, co chwilę inne propozycje, chłopak na pewno będzie Piotrek, po moim tacie.

elibell, super, że Elizka ma możliwość korzystania z takich zorganizowanych zabaw dla maluchów. Szkoda, że u nas czegoś takiego nie ma.

U nas leniwa niedziela się zapowiada, nawet nie pojedziemy do kościoła, bo nie chce nam się, za oknem leje i strasznie wieje. Wiki już ten podły humor przeszedł, wróciła moja uśmiechnięta córeczka, no i znów przesypia całe noce :ico_sorki:

[ Dodano: 15-05-2011, 10:33 ]
Stawiam za szóstego kwiatuszka :ico_oczko: :ico_tort:

elibell
4000 - letni staruszek

15 maja 2011, 13:06

Stawiam za szóstego kwiatuszka :ico_oczko: :ico_tort:
super już 6:) A u mnie dziś 23 tydzień się zaczyna:) oczywiście po zmianie suwaczka tego nie widać:( ale wiem że w niedzielę kazdy kolejny tydzień mamy:) Maluszek kopie już wyraźnie i dość często zwłaszcza wieczorami kiedy ja już mam cheć na spanie hihihihi:)

U nas tez leniwie, mi się nawet nie chce na spacer wychodzić, wietrznie i jakoś szaro choć nie pada póki co, obiadek mam z wczoraj, później tylko jabłka z kruszonką zrobię zapiekane ale to na wieczór, i między 17-18 maja po łóżko przyjechać. Mała na ogrodzie biega i się piaskiem bawi, ale ciesze się z ogrodu w takich chwilach, że dziecię się przewietrzy bez wychodzenia z domu hihihihi

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

15 maja 2011, 15:37

Mała na ogrodzie biega i się piaskiem bawi, ale ciesze się z ogrodu w takich chwilach, że dziecię się przewietrzy bez wychodzenia z domu hihihihi
to jest mega plus, a przy dwójeczce dopiero się to doceni :-D

Mnie się nawet nie chciało pozmywać po obiedzie, dopiero się za to wzięłam. Pewnie Tuśka niedługo wstanie, w sumie się już doczekać nie mogę, bo mi się nudzi :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

15 maja 2011, 15:40

a ja chciałam się połozyć też, no moja śpi ale koleżanka zadzwoniła że na kawke przyjdzie to nie ma co się kłaść

wnioski wypełniłam kolejne co będę musiała po urodzeniu wysyłać na tzw. becikowe, jeszcze rozliczenie musze zrobić podatkowe, ale nie chce mi się na góre po papiery iść taka jestem leniwa dziś hahahah, no mówię Wam samą mnie to przeraża, no ale nalezy się chyba czasem chwila taka mega lenistwa zwłaszcza, że jutro do pracy

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 maja 2011, 18:07

cos nie widze izabelli na forum, cicho siedzi mam nadzieje ze taka zajeta mężem
nie zaglądam Kochane bo nie mam wogóle czasu, miliony spraw na głowie, wczoraj na działce z mężęm walczyłam aby doprowadzić ja do stanu uzytkowanie.

Nawet nie mam czasu was doczytać :ico_wstydzioch: melduje jednak że mam sie dobrze a co u dzidzi zobacze w środę, od razu zamelduje sie po wizycie, no i płec ma mi gin potwierdzić

elibell
4000 - letni staruszek

16 maja 2011, 06:37

Witam w kolejnym tygodniu u mnie 23 się zaczął i stawiam do porannej kawki :ico_tort: wszystkim :ico_ciezarowka: z życzeniami miłego i udanego dnia, ja do pracki lecę za chwilkę.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2011, 08:32

hej dziewczyny

pochwale sie fryzurką na pewno ale musze baterie kupic do aparatu, kurcze akumulatorki ładuje 8 godzin a jedno zdjecie zrobie i wyczerpane :ico_szoking: a są w miare nowe, 4 miesiace maja :/ masakra, teraz bardziej mi sie opłaca kupowac baterie lepsze i na tydzień wystarczają :-D

gratuluję wam kolejnych miesiecy i tygodni :ico_brawa_01: oby tak dalej :ico_brawa_01:

my też w srode usg już sie doczekać nie umiem :-D

no i nie wiem co zrobić już z moimi biodrami, bola mnie wszystkie stawy, każdy ruch sprawia mi ból, a kosć ogonowa to mi chyba pękła w pięciu miejscach :ico_olaboga:
jak pójde do gina to mu powiem moze jets jakiś sposób na to... pewnie łudzę sie ze mam szanse to rozchodzić, ale z Mają chodziłam na basen zeby odciązyć kregosłup i troche pomogło :ico_noniewiem:
pewnie żadnych maści rozgrzewajacych nie mozemy stosować

[ Dodano: 16-05-2011, 08:33 ]
izabelllla123, raz na jakiś czas zrelaksuj sie przed kompem z kawusią :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”