O, to musisz mi coś więcej o tym napisać, bo ja walczę i walczę o to, żeby mi paznokcie jakoś estetyczniej wyglądały, a nie ciągle takie połamane, porozdwajane i powyginane, ale nic mi nie pomaga póki co...Agunia, bo ja sie od wczoraj katuje owsianką na śniadanie.... witaminki tez muszę łyknąć jeszcze
Pamiętam, ze kiedyś przez miesiąc jadlam te owsianke Heleny i cere miałam ladniejszą, paznokcie mocniejsze i włosy takie z połyskiem....

A co do czekania w kolejkach, to Wam powiem, że mnie też poraża podejście niektórych osób starszych do tego. Jak np. muszę iść do lekarza, to staram się z samego rana być u lekarza, żeby jeszcze do szkoły zdążyć. No i kiedyś, żeby jak najszybciej sprawę załatwić, mój tata poszedł ze mną, stanął w kolejce do rejestracji, a ja już poszłam pod gabinetem usiąść, żeby wejść od razu jak przyjdzie lekarka. Ale przyszedł z dołu, z rejestracji jeden starszy facet, za nim jakaś starsza kobieta i nawet nie chcieli o tym słyszeć - koleś jak zaczął na mnie krzyczeć i mnie wyzywać, to wnet miałam łzy w oczach. Zaraz zadzwoniłam do taty, ktory dopiero co zdążył od rejestracji odejść, no i przerejestrował mnie do innej lekarki. W kolejce do tej drugiej było już takie starsze małżeństwo i bez problemu zgodzili się nawet, żebym przed nimi weszła, ale wiecie jakie było oburzenie tamtych pierwszych, że ci się zgodzili?!