Kasiala - najwazniejsze że siostra jest pod opieką lekarza i nie wiadomo jeszcze czy to zapalenie watroby, poczekajcie na wyniki

a twoj brzuch może własnie ze stresu Cie boli?
zgadzam siędziała ale masz piękne dzieci!!! piękna rodzinka no cudo!!!
a co robisz w pracy? No i kto z Laurą będzie siedział?od 14 stycznia
po tyłku powinnaś dostać że nic nie pisałaśto powiem że Was od samego początku czytałam
ma do szkoły na 11:30 więc wstaje koło 10 a kładzie się o 23 w weekendy nawet o 24. Ale on tak od małego miał. My nocne marki i wolałam się wysypiać w dzieńi jestem w szoku że 7latek tak potrafi siedzieć
powiem Ci szczerze że aż takj się nie wgłębiałam w temat, ale tyle o tym mówili w tv..wiec myslalam że juz tak będzie..A co do macierzyńskiego też uważam że rok każdy powinien mieć co to jest te pół rokuale popatrz chyba nic nie zrobili w tym kierunku by był rok macierzyńskiego. Myślisz że to jeszcze wejdzie? Czy to takie plany bez pokrycia?
no właśnie kazdy ma po swojemuAle on tak od małego miał. My nocne marki i wolałam się wysypiać w dzień
idealnie kończysz pracęale wiesz ja pracuje póki co do 15.30 wiec taki tryb jest ok, bo i z dzieckiem spedze czas wystarczajaco..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość