Mój Szymcio waży 3900

Gin powiedział,ze brzuch opadł , a w poniedziałek był dosyć wysoko jeszcze, że rozwarcie na palec, wiec jest szansa,ze urodzę naturalnie

[ Dodano: 2008-02-14, 13:41 ]
Sylwia a ty też z Lublina???

mieści się w normie jak na ten tydzieństandartowy.
przed porodem na pewno Ci zmierzą miednicę, tak że spokojniemoże mi miednica wytrzymachociaz akurat co jak co, ale w biodrach to mi Bozia za dużo nie dała
wystarczą na pewnoJak się jeszcze długi urodzi to nie wiem czy niektóe 62 starczy![]()
nie wielki, ale sporyA poz tym nie jest taki wielki - standartowy.
jak bys się osłuichała o zaletach naturalnego porodu i o wadach wywoływania czy cięcia to może zmienisz zdaniesiebie nie wyobrażam jakbym miała takiego maluszka urodzic, chyba prosiłabym o ciecię
się nasłuchałam i naczytałam, bo mialam prawdopodobieństwo cesarki z racji mojej wady wzroku, ale chciałam rodzic naturalnie i po konsultacji z okulista mam na to zgodę ale ze skróconym czasem parcia; znam też swoje możliwości i coś czuję, że taki duży bobasek to jednak byłby ponad moje siły, choc kto wie, właśnie po to mierzą miednicę aby sprawdzic czy sobie poradzisz z "wyzwaniem"jak bys się osłuichała o zaletach naturalnego porodu i o wadach wywoływania czy cięcia to może zmienisz zdanie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot], MitziAltere i 1 gość