Mamo Zuzi ale twoja Nelcia ma długaśne włoski

Eve a próbowałaś linomagiem smarować,mój Kacperek miał taką suchą skórkę na nóżkach i pomogło.
Justyna trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze z tymi bioderkami

a to wiedźma, nie powiem jakby to byl facet ale kobieta chyba powinna wiedzieć ze mamy się martwią i wolą miec pewność ze wszyskto jest w porządku - a przecież nic ją nie kosztuje wypisanie skierowaniaA prywatnie muszę iść, bo babka nie da mi skierowania (bo nic sie przecież nie dzieje!).
no własnie Olek ma fałdki ale nie są równe a niby powinny być i własnie mnie dziwi że lekarz powiedział że wszystko ok a nawet na te fałdki nie zerknął. Ewasiek a Michałkowi usg robił ortopeda czy inny lekarz.moj misio ma faldki na nozkach to sie znow zastanawiali czy rowne , nie przejmuj sie wazne ze lekarz nic nie stwierdzil
dzieki, bo sama jestem ciekawa, cos mi sie zdaje ze ten moj lekarz od usg tylko kase bije na tym a psinco ma z tym wspolnego bo co lekarz chorób wewnętrznych ma do bioderek , no chyba że sie myle.musze sprawdzic, ale chyba ortopeda. jak uspie misia to zaraz sprawdze.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość