Ja jutro rano idę się prywatnie na usg zapisać. fakt maluch się rusza, serducho bije mocno ale mam teraz jazdy, że małe jest za małe bo mam malutki brzuch i boje się,że maleństwo nie rośnie dobrze.Poza tym chce poznać płeć bo dziwnie tak bezosobowo do malucha mówić. Dzisiaj to w ogóle nerwowa jestem o wszystko się ciskam, mam jakieś jazdy. To chyba dlatego,że niedługo mamy wziąć ślub a ja jestem tym faktem przerażona. Dlatego pójde na usg uspokoję się i poprawie humor. Taka mała terapia.
[ Dodano: 2008-12-28, 18:54 ]
juz znam plec mojego dziecka, wczoraj bylam w szpitalu bo znowu brzuszek robil sie twardy i oglaszam ze bede mial sliczna CORECZKE! czyli czeka mnie szal kupowania sukienek, lalek i duzo duzo rozu.
przepraszam ze tak o sobie ale jestem taka szczesliwa
teraz zastanawiam sie nad imieniem, bo bylam pewna na 100% ZE BEDZIE SYN A TU TAKA NIESPODZIANKA.
IVI90, gratulacje juz myslalam ze w maju bedzie tylko moja dziewczynka
wychodzi na to ze tylko moja córcia jest leniwa i sie nie rusza
chciałam jutro isc na usg zeby sie uspokoic ze wszystko jest ok ale nie moge znalasc zadnego lekarza wszyscy przyjmuja we wtorki
ejustysia, nawet tak nie mow... mam na 14:30 usg i wierze ze siusiak nadal u mojego synka jest
kurde mam smieszny problem... niestety na usg ide sama bo maz nie moze sie zwolnic z pracy i wymyslilam sobie ze moglabym aparatem nagrac usg z monitora ciekawe czy mi pozwola
ejustysia, u mnie jest takie zadupie ze szok !!!!!!!!!! musze niestety czekac do jutra avanti83, zadroszecze ci usg nie lekarz nie moze nagrac na płytke???
Ostatnio zmieniony 29 gru 2008, 13:23 przez zoola27, łącznie zmieniany 1 raz.