Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 cze 2008, 23:26

Zborra,wiec 3 mam kciuki by Cie szybko wyleczyli u tego doktorka!...a no mialam pisac ze w syropku a napisalam o musującym....z resztą ani jednego ani drugiego tu nie ma :ico_puknij:
lece spac bo od rana mnie czeka hustanie i wozenie rowerkowe na zmiane :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2008, 06:47

:-D
dzień dobry!!! to ja, jak za dobrych :ico_ciezarowka: czasów siedzę tu od rana...
młoda dopiero niedawno piła 1mleczko! :ico_szoking: a na noc wypiła aż 120ml!!! :ico_szoking: nie wiem o co jej znów chodzi, ale trudno. Chyba ma dietę, może mnie zmobilizuje :ico_haha_01:

A ja? no, gardło może już tak nie boli, za to mam piękny kaszel, przepiękny!!!! dlatego już jestem na nogach, właśnie umyłam włosy, lecę się czesać, malować, co by już być tam szybko i nie czekać za długo. Może jeszcze skoczę po bułeczki dla moich ludzi :-D

no, to jeszcze 3dni i spadamy stąd... :ico_placzek: ciekawe ile naklikamy przez kolejny rok :-D
Miłego dnia wszystkim! u nas już piękne słońce i upał...znów trzeba będzie o 7spacery zaliczać, bo potem się nie da wyjść z domu...BUziaki!

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

02 cze 2008, 08:00

ja też dzień dobry mówię. Alicja właśnie w łóżeczku pije herbatkę i zaraz chyba pójdzie lulu-spać więc ja mam czas na TT. O 8będę dzwonić do przychodni zarejestrować na środę młodą na szczepienie. Dobrze że sie przenoszę do innej przychodzni. Normalnie wkurza mnie to że dla dzieći zdrowych jest jeden dzień tylko. Tam gdzie się przenoszę jest oddzielna przychodnia dla dzieci zdrowych, oddzielna dla chorych i oddzielna dla dorosłych. Wszyscy prawie specjaliści na miejscu.

zborra, jak dobrze pójdzie to zdjęcia ze spaceru będą już jutro. Wczoraj zapomnieliśmy kupić pasty termoprzewodzącej do procesora nie nie mogliśmy laptopa naprawić, ale dziś idę do miasta w sumie specjalnie po to, więc wieczorem będzie wielkie rozkręcanie :-) komputera.

GLIZDUNIA, to ładne prezenty Maya od Was dostała. My kupiliśmy Ali tylko zestaw do piaskownicy, bo od jakiegoś czasu chodzimy na plac zabaw i musimy pożyczać od innych dzieci, więc teraz mamy swoje.

jagodka24, zdjęcia super. Czekamy jeszcze na Was i przenosimy sie na roczniaków. Kurde ale ten czas szybko minął,

wczoraj stuknęlo nam dwa lata odkąd mieszamy we Wrocławiu, w ciągu tych dwóch lat 3razy zmienialiśmy mieszkanie, zaszłam w ciążę, urodziła się Alicja i prawie skończyłam studia..........

dobra Młoda śpi lecę pod prysznic a potem pewnie do piaskownicy :-)

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 cze 2008, 08:07

witam i ja z rana :-D
my z Hubertusem sami przez cały tydzień :ico_olaboga: ..i mam jeszcze szkolenie dzis i jutro więc będę późno w domu .............buu ..potem znowu coś dwa dni i w piatek szef mi wymyslił że mam być na stoiska na konferencji ...od 12 do 20 !!!!!!!!!!!!!! na drugim końcu wa-wy ..... w piatek do domu bedę jechać z 1,5 godzin........... a ja sama -ciekawe kto dziecko położy spać ???? :ico_noniewiem: robie dzis mała awanture ....
dobra może mały da mi zgrac zdjęcia to sie pochwale :ico_wstydzioch:
Maya - no po rostu cudo dziewczynka..a tort ..mniam co do podbitego oka? ..hmm..Hubert tez ma pod okiem - ale to raczej nie alergia ale walnięcie sie gdzieś :)a limo konkretne
Karolek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mądre dziecko!!!
Hania - jak zwykle cudowne
anza- zdjecia małej...... rewelacja
...lece zgrywac i mm nadzieje ze wróce , ze zdaze

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

02 cze 2008, 08:07

a i mam jeszcze pytanko
w co ubieracie na noc dzieciaczki,??
Ala śpi od pernego czasu w piżamce i dziś obudziła się w nocy cała mokra, przebrałam w krótki rękaw i rano znów mokra. Dodam ze śpi bez kołderki i kocyka..........

[ Dodano: 2008-06-02, 08:09 ]
Gosia A, właśnie sie zastanawiałam co z Tobą, nawet miałam smsa wysyłać

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2008, 09:09

ja tylko mowie dzien dobry

mam podly humor i brak entuzjazmu na wszystko...

milego dzionka

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2008, 09:09

witajcie od ranka
ja cos humoru nie mam moze dlatego ze przeraza mnie to pobojowisko po imprezie ktory nie chce sie dać ogarnąć

troche mialam tez nerwów na imprezie
jak prosilismy tescia zeby nie grał na gitarze i sie nie wydzierał bo jagoda spała to oczywiscie mial nas w nonono
a jagoda spala jak zając nawet jej przykryc dobrze nie mogłam bo zaraz sie budzila
ona przezywa taką ilosc ludzi w domu
lubi ale przezywa
wczoraj wogule kupy nie bylo :)

torcik byl dobry i zabawa fajna pewno dla gosci tylko ja mam strasznie sloneczny taras i byla bardzo wysoka temperaturka

za to moj dom wyglada jak po przejsciu huraganu
szarancza w postaci moich siostrzenców zrobila swoje

kochane zajrzyjcie tu bo ja wczoraj sie ostro usmiałam
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5269310

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 cze 2008, 09:45

Dzień dobry!
I ja w końcu tutaj dotarła :)
Zbora jeśli to jeszcze aktualne to serdecznie zapraszamy w ten weekend. Mam nadzieję że będziesz się lepiej czuła. Mój numer wyślę Ci na gg bo nie dostałam żadnego smsa.

A ja byłam w sobotę z malutkim na plaży i chociaż było chłodno to fajny spacerek był :)

Glizduia śliczny torcik :ico_brawa_01:
GosiaA czekamy na zdjęcia

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 cze 2008, 09:48

hello,ja dopiero co wstalam :ico_szoking: :ico_haha_01: ...no chyba od czasow :ico_ciezarowka: tyle nie spalam bo Maya niby sie przed 7.00 obudzila ale tak sobie leniuchowala ze znow usnela :-D .....

Gosia no witaj Babo....gdzie bylas jak Cie nie bylo?
a Maya znow z podbitym prawym okiem i dzis juz nawet spuchlo :ico_olaboga: i podpytam chociaz w aptece co mają na takie lima :ico_noniewiem:

czekam na foty !!!!!

Ewcik,no wiesz co...u nas jeszcze upalow nie ma...moze jest z 15 stopni w dzien moze ciutek wiecej...no tak na bluze :ico_noniewiem: ale Maya od 2 dni spi w portkach do kolan i krotkim rekawku bo mi sie wydawalo ze ma sie za cieplo...tym bardziej ze niby spi odkryta ale czasem sie zamachne koldrą i ma ją po szyję :ico_oczko: ....dodam ze stopy ma gole teraz bo wiem ze lato idzie i musze ja zaopatrzyc w cos na ramiaczkach najlepiej bo tu u nas goraco w nocy bedzie....

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2008, 11:26

Witam i spadam do pracy :ico_oczko:

Ale wrócę ze zdjęciami z dnia dziecka w kalsku /targi rolne/ mieliśmy ubaw po pachy :-D
W sumie my z J odpłynęliśmy ok 20.00
dzieci nie...
unęły same...
bawiąc się w swoich posiadłościach :ico_sorki:

SZOK

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”