hej
wczoraj A prowadził monolog na temat naszej wyprowadzki do północy, mowie monolog, bo ja nie wiedziałam nawet co mam mowic jakich argumentow uzyc,bo praktycznie to co mowił jest prawda i moze faktycznie lepiej dla nas byłoby sie wyprowadzic i miec swiety spokoj..A chce miec swiety spokoj od tesciowej, ktora na kazdym kroku mu powtarza ze mieszka w jej domu a tu ona moze robic i mowic co jej sie podoba

i czuje sie jak gosc,a a raczej jak intruz a niby we własnym mieszkaniu

sytuacja jest na prawde niezdrowa...a poza tym przyznał sie ze sie nie nadaje na dom i nigdy nie sprosta mamy wymaganiom

moim zdaniem idzie na łatwizne, woli płacic a praktycznie miec spokoj od roboty, typowy blokowy chłopak

z drugiej strony zostawic mame sama na całym domu

ona teraz sie zgrywa ze sobie swietnie sama poradzi ale ja wiem ze jak dojdzie do naszej wyprowadzki to bedzie to przezywac i płakac itp ale sama bo tak to ja duma zjada

a z jej malej wyplaty utrzymac cały dom to bedzie nie lada wyzwanie, ale czemu w takim razie jak ma teraz nasza pomoc dazy do tego zeby sie nas pozbyc
my dzis bylismy na szczepieniu, Mila dzielna dziewczyna nie zaplakala wogole, wazy nieco ponad 10, 2 kg a to znaczy ze schudła o jakies 300 g, chyba te jej bieganie po mieszkaniu spala tłuszczyk
teraz spika a ja mialam sie wziac w koncu za prace bo jak sie chce bronic w lipcu to musze oddac prace jakos do połowy czerwca a ja stoje w miejscu
glizdunia A na pewno nadgodziny wali nie martw sie??
patrycja le w PKO?jak wczoraj robilam symulacje to wyszło jakies 150 000 wiecej do spłaty jak bysmy brali kredyt na 130 000!!
gosia w wy w jakim banku macie ten kredyt?
tak sie zastanawiam czy chodzic po wszystkich bankach i pytac o warunki czy isc do jakiegos doradztwa co nam dobierze bank w ktroym byloby najkorzystniej??