Kasia gratulujemy ale córa się wykluła!!!
Dziewczyny wszystkiego naj naj w nowym roku. Na poczatek informacja od Joli była dziś w szpitalu ale rozwarcie na opuszek wic wyslali ją do domu i ma jutro przyjechać .
Przepraszam że nie zaglondam tak często ale mój Kamilek to straszny głodomor budzi się co 2h i cały czas by jadł, ja dokarmiam też butlą Iwonka bo też mam malutko pokarmu przez cały dzień ściągne 100ml to jest dobrze , ale daje małemu Bebiko Omneo i ładnie je i nawet w nocy przesypia troszke dłużej niż 2h. Ogólnie mamy sie dobrze tylko maluszek coś cięszko kupa po tym mleczku i czasami muszę mu masować brzuszek aby mugł się załatwić.
Co do zbędnych kg to po porodzie zeszło mi odrazu 10 kg na 3 dobę więc zostało jeszcze z 6-7 i troszke brzuszek , ale mieszcze się we wszystkie ciuchy z przed ciąży.
W zeszłym tygodniu jak ważyłam Kamilka ja miał tydzień to ważył już 3100g a ze szpitala wyszliśmy to miał 2700g wię nabiera ciałak. No i lubi się kompać bardzo go to uspokaja, choć na poczatku trząsł się z zimna i musiałam grzać pokój choć mam w pokoju 25c, ale terz już się przyzwyczaił i nawet byłam już z nim na spacerku z 4 razy ale teraz u nas znowu mrozik więc odpuszczam bo nawet -5c ok całuje was mocno zajrze za pare dni jak bede miła troszke luzu!!