ja wam mowie na serioale ty to szczuplutka fajnie jestes
ze chyba mi z 10kg odjeli w photoshopie
[ Dodano: 2009-11-25, 23:00 ]
uleczka zyje ma sie dobrze
zaraz ja wygonimy by rodzila
powiedziałam mojemu R ,ze przerwałam branie tabletek i teraz bedziemy sie przytulac i doszlismy do wniosku ze jak bedzie to bedzie...wiec starankami tego nie moge nazwac niestety..ale nie mialmsercamusiałam mu powiedzieca jak tam sprawy starankowe się mają??
i bardzo dobrze zrobiłaś!wszystko bedzie ok!zobaczysz!ale nie mialmsercamusiałam mu powiedziec
no to tzrymam kciuki za i proszę napisz co i jak bedzie!ale od paru dni dziwnie sie czuje i martwie sie zobaczymy @ ma przyjsc 27 czyli pojutrze
napisze napewno,ale szczerze z srca zaczynam sie stresowac bo to co sie ze mna dzieje to dziwne,nigdy tak az nie miałam moze to hormony moze ,a moze poprostu na @ poki co nie nastawiam siei proszę napisz co i jak bedzie!
jej kochaniutka trzymam kciuki bardzo mocno,a jakies obiawy cycuszki bolą? cos sie dzieje? wiesz 10 grudnia nie tak dalekomy testujemy ok 10 grudnia i mam stresa oby u nas bylo malutkie serduszko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość