Dzien dobry
witam sie poranna pora, zaraz jeszcze zajrze tylko pojdziemy zjesc najpierw sniadanko bo glodni jestesmy.
normalneMam do was pytanie to że sutki ciemnieją w całosci to norma w ciąży z tego co czytałam, ale mam problem, moje pociemniały całe a z doły sutka mam takie grubsze jeszcze ciemniejszze krechy na jednym i drugim...... to normalne, zobaczyłam to jak się wycierałam po kapieli w lustrze.....
hehehe szwagier jest prze gigant....Izuś uśmiałam się z tego szwagra
dzięki za uspokojeniete brodawki to różnie mogą sie przebarwiać
Ja dzień przed zrobieniem testu, wiedziałam, że będzie dodatni bo jedną brodawkę miałam
ciemniejszą
I wydałam z siebie tylko: "o kurde"
u mnie spanie wrociło, co prawda wstaje o 6-7 a ide spac ok 22-23 ale po południu obowiązkowo spanie musi być chociaż 30 minut. A może temu ziewam i chodze spac czesto bo pogoda lipna, cały czas jak nie leje, to zimno..... dziś znów zachmurzone nieboteż kawke pije i ziewam
Od razu za pamięci stawiamza mój półmetek- 20 tygodni.
![]()
no to dawaj foteBrzuch mam już prze duży... tak przynajkmniej mi się zdaje
ale fajnie, tez bym taka chcialaA i zapomniałam dodać, że wczorajsze usg mam na płycie nagrane
I teraz mogę cały czas patrzeć
dziekuje za mile slowa, co do tego oslabienia to raczej nie moze byc anemia bo mam dobra hemoglobinePati pięknie wyglądasz i w końcu brzuszek widać![]()
A może anemia się zaczyna, że takie osłabienie organizmu![]()
jak przyjechalam wazylam 50 kg a potem w ciagu roku przytalam 10 kg i tak juz zostalo, w ciazy z synkiem startowalam z wagi 59 kg przytalam 17 ale szybko wszystko po dwoch tygodniach zgubilam, ale potem znow zaczelam tyc, teraz startowalam z waga 65,8 wiec wiecejPati85 hehehe usmiałam się czytając, ze w niemczech przytyłas,
mnie sie wydaje, ze duzy, to bylo zdjecie z rana robione, po sniadanku, wieczorem jest ogromny, w pierwszej ciazy brzuszek dopiero mi bylo widac w 20 tygodniu a tu juz taki mam, oby nie byl wiekszy niz w pierwszejPati85ale nie wielki masz brzucho wiesz?)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość