Wlasnie szukam przepisu na pulpety na czarnej oliwceA co robicie dzisiaj na obiadek...?

http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=3452
uff, zalatwilam szkole carmen i ... jejku, mam w domu trzylatke a w czwartek pierwsze zebranie rodzicow

Wlasnie szukam przepisu na pulpety na czarnej oliwceA co robicie dzisiaj na obiadek...?
Dziękuję bardzo za pamięć, u nas nikt nie pamietałANIAfs wszystkigo naj z okazji rocznicy ślubu
Racja, podobno pierwsze, prawidłowe przystawienie noworodka zaprocentuje i dla niego i dla mamy na przyszłość ( nie bedzie bólu). Mówią, że jak dzidzi złapie sam sutek, bez obwódki uciska go wtedy twardym podniebieniem, bo jest poprostu za płytko w buzi i stąd ból. Kurcze, niby taki wrodzony, fizjologiczny odruch jakim jest ssanie, doskonalony przez setki lat ewolucji a tyle bywa z nim problemów. Jestesmy chyba jedynymi ssakami na ziemi, które miewają z tym kłopoty.Położna mi mówiła że ból piersi to nic innego jak źle przystawione dziecko do karmienia
ale ile radosci, szczęścia i miłosci wnoszą dzieci do naszego życia......ja też się chyba rozklejam....ale co tamuff, zalatwilam szkole carmen i ... jejku, mam w domu trzylatke a w czwartek pierwsze zebranie rodzicow za szybko te dzieci rosna... moje malenstwo juz do szkoly.... a jak sobie pomysle, ze na swieta bedzie male dzieciatko... normalnie sie rozklejam, moja Ksiezniczka bedzie wystepowac w szoce bozonarodzeniowej, a jej braciszek bedzie w domu glowna role gral w swieta
do mnie przychodzily polozne i stwierdzily, ze carmen b. ladnie bierze cycusia, cala brodawke a nie tylko sutek, a mimo wszystko... sutek popekal, krew sie lala... bolalo jak diabli. nie pomagaly nakladki silikonowe.. mialam wczesniej troche wklesle brodawki, uwypuklily sie w ciazy, ale mimo wszystko skora na sutku byla tak delikatna, ze popekala. stad ten problem. a mala jak zasysala, to wierzcie mi, mocniej niz laktator..podobno pierwsze, prawidłowe przystawienie noworodka zaprocentuje i dla niego i dla mamy na przyszłość ( nie bedzie bólu)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość