wymądrzam sie troche jak na pedagoga przystało![]()
u nas jak 5-cio latki kńzyły rok i zostawały dalej w przedszkolu jako 6 latki to panie nie wystawiły diagnozy. Pierw rodzicom mówili że w czerwcu dostaną, później że we wrześniu a ostatecznie wyszło tak że tylko ustanie ogólnie na zebraniu powiedziały. Ale z tamtej baby to leń....Na koniec roku jest diagnoza po całorocznej pracy.
nawet nie najgorzej. Wczoraj wstała o 7 a dziś o 6:30 :) to by się w sumie zgadzało. Nawet wczoraj wołała o obiad wg starego czasuJak tam wasze dzieciaki po zmianie czasu.
liczy do 20A jak z liczeniem u was?
to umieprzyporzadkować zbiór do odpowiedniej liczby.
no i dobrzewymądrzam sie troche jak na pedagoga przystało
no to fajną panią macieDobrze że nasza jest inna i na pewno nam wystawi pod koniec roku. Do tego jest jeszcze logopedą i na bieżąco diagnozuje dzieci
supera tutaj obrazek Martynki
to dawaju mnie za oknem dzieciaki już zimę przywitały lepiąć bałwana jutro wstawię fotkę
Hania normalnie pobudkę po 6 zrobiła,już się nauczyła,że tak wstaje do pkola i czy week czy nie to wstaje po 6Jak tam wasze dzieciaki po zmianie czasu.
takie ślaczki to na internecie znajdziesz i możesz wydrukowaćaaa i pisałam wam o tych książeczkach i stwierdziłam,że nie kupuję
gadałam z bratową A co Wojtkowi to wzięła to nie ma sensu,same szlaczki itp to takie cwiczonka ma w domu to po co jeszcze będę dokupować kolejne,tym bardziej,że to nie obowiązkowe jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość