Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 maja 2011, 11:00

moj brzusio i pękniete lustro którego nie mam czasu wyrzucić :-D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

wieczorem jest jeszcze wiekszy bo pojedzony po całym dniu :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2011, 11:20

Hej!

izabelllla123, :ico_brawa_01: dla brzusia! Fajnie wyglądasz :-)

izuś hehe, to kurde umierający był szwagier, a Ty się z niego śmiejesz :ico_haha_01: Faceci!

U nas wreszcie słonko, Zuzia już lepiej.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2011, 12:39

wróciłam z kontroli z Mają, gardełko super zagojone, uderzyłyśmy o lody swiderki, Maja zjadła dwa wafle hehe
obskoczyłąm maisto, znów zajrzałam do drogerii, kupiałm Majce nową myjkę do kapieli i zapasowe smoczki, no i o koralikolandie bo musiałam dokupic bigielki srebrne i zyłke, bede robiła koleżance biżuterię na ślub :ico_oczko: z perełek i kryształków swarowskiego :-D

szwagier mocny nie :ico_haha_01: hehe, miałam ubaw z niego, a Przemek zanim go zobaczył to też myślał że on moze w gipsie cały czy pod jakimis aparaturami podtrzymujacymi zycie leży, a on z nami na dwór wyszedł na fajke :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ot taki on umierajacy :ico_haha_01:

odgrzewam barszczyk i połoze Majke spac bo łazi i szuka sama nie wie czego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2011, 13:07

izabelllla123, brzunio sliczny i juz jak widac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

To ja tez Wam wstawie wieczorkiem jak moje brzusio wyglada po calym dniu :-D
Zuzia już lepiej.
no to fajnie
połoze Majke spac bo łazi i szuka sama nie wie czego :ico_oczko:
to najlepiej polozyc spac :ico_oczko:

Eris tez jakis inny, chyba bedzie chory, oczy ma takie zamglone, spiace.
Oby tylko nie zachorowal :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

17 maja 2011, 13:18

izuś_85, mój aparat to miał takie zagrywki, że nie chciał chodzić na zwykłych bateriach, a akumulatory działały podobnie jak u Ciebie, aż jakiś rok temu sprzedawca polecił mi takie droższe (ale nie akumulatorki) i jestem z nich bardzo zadowolona. Były 4 w opakowaniu, do mojego wchodzą 2, te dwie pierwsze jakoś po roczku Wiki wymieniłam, czyli wystarczyły mi na ok 7 miesięcy, a robiłam na prawdę sporo zdjęć, na 2 kolejnych ciągle robię fotki, ciekawe na jak długo tym razem wystarczą? Takie: http://allegro.pl/4-x-energizer-ultimat ... 73687.html
A co do kości ogonowej, to ja też mam masakrę, czasem na prawą nogę stanąć nie mogę... okropność. Mam tylko nadzieję, że po porodzie minie :ico_sorki:
Współczuję tego koszmaru z lekami...
Ale Twój szwagier to panikarz :ico_oczko:

Pati85, gratki za 5 miesiąc :ico_brawa_01: Brzuszek śliczny, taki zgrabniutki :-D No i super, że już ruchy czujesz :-)
ze jak tylko urodze biore sie za siebie, chce wrocic do mojej dawnej figury
he he, ja też taki cel sobie wymyśliłam, to razem będziemy liczyć kg :ico_oczko:

Kinga_łódź, super, że znów zobaczyłaś dzidziusia, ładnie już waży :ico_brawa_01: No i najważniejsze, że cała reszta też ok :-)

elibell, czekamy na obiecane fotki :ico_oczko:

izabelllla123, czyli Ciebie też ta wredna kość ogonowa dopadła... Gratki za połóweczkę :ico_brawa_01: śliczny brzusio i wcale nie taki ogromny. Mnie się wydaje, że porównywalny z moim

U nas pogoda kiepska, nie pada, ale zimno, nie chce mi się nawet wychodzić. Wiki śpi oczywiście. Wczoraj mieliśmy wymianę okna w kuchni, dziś dokończyli obróbkę. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że już po wszystkim, teraz się bierzemy za remont w kuchni :-) Wczoraj cały dzień byłyśmy w gościach z Wiką, ale grzecznie się bawiła, normalnie byłam z niej dumna :-)

[ Dodano: 17-05-2011, 13:20 ]
izuś_85, super, że Maja już zdrowa :-D

Kocura Bura, to Twoja Zuzia chora była? Bo chyba coś mi umknęło

[ Dodano: 17-05-2011, 13:24 ]
Chciałam się jeszcze pochwalić, że mamy w końcu imię dla dziewczynki (no chyba, że znów nam coś odwali), będzie Joanna :-)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 maja 2011, 13:47

dzieki dziewczyny......
czyli Ciebie też ta wredna kość ogonowa dopadła
na poczatku lędzwie mi dokuczały a teraz siedzę na poduszkach z połową tyłka w gorze bo tak boli

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

17 maja 2011, 13:57

Izuś to faktycznie obłożnie chory szwagier :ico_oczko:
Faceci to jednak symulanci :ico_oczko:
Super, że Majusi się polepszyło :ico_sorki:

Izabela śliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
DLaczego buziaczka ucięłaś :ico_nienie:
A jak ogonek?? uspokoił się?

Kocura ja chyba też przegapiłam, że Zu chora :ico_wstydzioch:

Inia współczuje bólu kości :ico_olaboga:
Mnie trochę w pachwinach pobolewa co jakiś czas.
super że okna już wymienione.
A imię dla dziewczynki bardzo ładne :ico_sorki:

Pati trzymam kciuki, żeby Erysia nie rozłożyło :ico_sorki:

A ja po zakupach, musiałam apteke odwiedzic kupić kilka rzeczy do wysłania,
i kupić węza do pralki bo wczoraj nie pisałam ale mi pękł w jedym miejscu trochę łazienkę zalało :ico_olaboga:
Później brat do mnie wpadnie i mi pomoże bo sama się siłować nie będę żeby pralkę
przesunąć.
Kupiłam też jeden komplet pościelki dla niuniusia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2011, 14:09

Pati85, gratki za 5 miesiąc :ico_brawa_01: Brzuszek śliczny, taki zgrabniutki :-D
dzieki kochana
No i super, że już ruchy czujesz :-)
tez sie ciesze, juz w tamtym tygodniu poczulam, tylko nie bylam pewna, ale teraz juz jestem, w ciagu dnia mniej czuje, ale za to wieczorem sie odzywa :-)
to razem będziemy liczyć kg :ico_oczko:
jestem za, bedzie nam razniej :ico_oczko:
Kupiłam też jeden komplet pościelki dla niuniusia :ico_oczko:
noo to fajnie pochwal sie , ja jeszcze nic nie kupuje bo nie wiem kto tam zagoscil pod serduchem

[ Dodano: 17-05-2011, 14:10 ]
Pati trzymam kciuki, żeby Erysia nie rozłożyło :ico_sorki:
dzieki, ale chyba go nie bierze, rano byl ochrypniety ale chyba juz mu przeszlo, moze po prostu sie nie wyspal, zobaczymy poczekamy

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 maja 2011, 16:01

Izabela śliczny brzusio
DLaczego buziaczka ucięłaś
A jak ogonek?? uspokoił się?
sama nie wiem z tą buzia poprawie się jak mąż mi zrobi zdjecie to dodam i jutrzejsze USG 4 D wam pokażę przy okazji.

Smaruje tego Wariata ogoniastego raz w tygodniu kroplami na uspokojenie za uszkami i jest lepiej. SPi teraz w hamaku i udaje twardziela... :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2011, 19:50

Cześć!

Zuzia to katar miała tak od niedzieli, i kaszek wczoraj, no bo co nie wysmarkała to połknęła i stą ten kaszel, a dziś już tylko resztki kataru, więc gucio :ico_oczko:

izuś_85, no to super,że Majeczka zdrowa :-)
A ja też byłam w przychodni, bo Zuzię przeniosę chyba, bo i bliżej i chyba lepsza obsługa,że tak powiem, bo więcej lekarzy i terminy do dzieci zdrowych krótkie.
No i zapisałam się do dentysty :ico_olaboga: W poniedziałęk idę.

My do aparatu nie mamy baterii, ładuje się go jak komórkę, kabelkiem do prądu. Stary aparat miał baterie paluszki, ale takie, co je doładowywaliśmy. I powiem Wam,że chyba to było lepsze, bo zawsze mieliśmy drugi naładowany komplet do wymiany. A teraz jak aparat padnie to amen. A on tak ma,że niby naładowany, a tu bach, bez ostrzeżenia się wyłączy i już po nim :ico_zly:
Kupiłam też jeden komplet pościelki dla niuniusia
hehe, ale cieszą takie zakupki, co? :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”