Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

25 gru 2012, 14:06

odpoczywamy również.
choć dziś jeszcze do teściów mamy wpaść.
nie objadłam się za wiele. z umiarem zajadam słodkości.

a Tobiko tak zadowolony był i przejęty wielkim garażem dla samochodów, że poszedł spać o 1 w nocy! za nic nie chciał usnąć, a podejść było kilka.

STAWIAM WAM TROCHĘ WITAMINEK ZA NASZ SKOŃCZONY 12 TYDZIEŃ!!!!!!!!!!!! jeszcze tydzień i będzie 4 okienko!
Obrazek

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

25 gru 2012, 17:50

hej :)

my to sie tak objadalismy we wigilie ze malo nie peklam :-P poszlismy spac gdzies o 24 a dzis wstalam o 8 i od rana objadanie sie :-P hehe raz do roku sa takie swieta wiec czego sobie mam zalowac tylu pysznosci :-)

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 gru 2012, 21:13

Tibby, już 12 ! Super!

Ja mam dzieci chore, od wczoraj, oboje, urwanie głowy. Boje się, że mnie łapnie :ico_placzek:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 gru 2012, 22:52

hej dziewczynki

My juz na szczęście w domku,miałam juz dość świąt u teściów,to nie tamtego nie o 8 pobudka jak w wojsku,ale oni juz tacy są co zrobić :ico_noniewiem: teraz mój brat jedzie do nas cały zapłakany poszturchał się z dziewczyną z którą mieszka i chyba wyzuciła go oby nie :ico_sorki: a ja sie cała telepie ze stresu o niego :ico_noniewiem: Na wigili objadłam się noo mozna tak powiedzieć bo jak wiecie duzo nie dam rady zjeść więc wszystkiego po troszku próbowałam,a czuje się obżarta jakbym nie wiem ile zjadła :ico_noniewiem: Dzis u siostry R to samo ehh niech już sie świeta kończą jestem nimi zmęczona ale psychicznie :ico_sorki:

tibby maleństwo rośnie ślicznie bo widać po brzuszku również :ico_brawa_01:
Zioło, Ty też masz termin na sierpień?
No własnie kochana napisz mi proszę swój termin porodu bo chciałabym cie wpisać na pierwsza stronke :ico_sorki:

Małgorzatka zdrówka dla dzieciaczków no i aby ciebie nie rozłozyło :ico_sorki:

tibby za 12tc :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 gru 2012, 13:02

witam drogie panie.
jak tam samopoczucie? najedzone? ;-) ja też wiecznie widzę zastawiony na full stół. nic innego dokoła się nie robi, tylko je. mam dość! ale na szczęście dziś już ostatni dzień. dla nas najspokojniejszy. nigdzie nie musimy iść. odpoczywamy we trójkę w domku.

brzuch rośnie i nie da się go tak łatwo ukryć. już jestem z niego dumna.

Małgorzatka, brawa za skończony 5tc!

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2012, 14:19

Tibby, 12 na karku! Jej! Super!
Rośniecie, rośniecie! super!

A ja 5 :-) też dobrze!

Dzieci, już troszkę lepiej, ale niestety nie az tak, by jutro do lekarza nie jechać.

Misia, i jak brat?
Ruchy jakieś już są-szturchania?

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2012, 15:08

hej :-)

Ale mamy pięknie ciepło na dworze idę dziś na dłuzszy spacerek,bo się zastałam przez te świeta więc trzeba dupke ruszyć i sie dotlenić :-)
brzuch rośnie i nie da się go tak łatwo ukryć. już jestem z niego dumna.
widzisz doczekałas się :-) mój teraz dopiero zaczyna robic się brzucholem :ico_noniewiem:
i jak brat?Ruchy jakieś już są-szturchania?
Dziekuje,ze pytasz :ico_sorki: Dzieki Bogu pogodzili się,ale płakał wczoraj jak dziecko a mój brat ma prawie 29 lat ehh
Ruchy jakieś już są-szturchania?
wiesz co no coś tam jest,dzis np z rana miałam wrażenie,ale takie delikatne jak lezałam jakby sie maluch przekręcił,wczoraj wcale go nie czułam,a dwa dni temu dokazywał tak słodko delikatnie ok 23..wczoraj sie wystraszyłam bo nic nie czułam wiec mówie do brzuszka a mój mąż do mnie tak "no misiu na noc bedziesz malucha budzić:? :ico_haha_01: Czasem jeszcze nie rozrózniam tych ruchów bo mi sie wydaje,ze to jelita,ale moim zdaniem juz powinnam bardziej czuć :ico_noniewiem:

i za 5tc :ico_brawa_01:

monikaA88

26 gru 2012, 15:19

czesc :)

u nas swietowania nie koniec ... popoludniu wybieramy sie do meza rodzicow i bedzie ciag dalszy objadania sie... ale ja to wcale nie narzekam bo mi kazdy kg sie przyda bo ja chudzina wiec i maluszek skorzysta z pysznosci co pochlonie mamusia :-)
u nas dzis tez cieplutko na polu jak na wiosne. zero sniegu wszystko stopnialo jest kilka stopni na plusie gdzies kolo 5 nic tylko spacerowac :-) moj brat wlasnie juz pojechal do domu do Warszawy... wybawilam ta jego corcie... jest taka fajna ta malutka ze ja juz sie swojego doczekac bardziej nie moge. moj maluszek dokazuje o kazdej porze kiedy mu sie przypomni :-) wczoraj tak kopal ze az spodnie skakaly do gory :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 gru 2012, 15:55

takich kopniaków to i ja już się nie mogę doczekać... a to jeszcze z pewnością ponad miesiąc czekania... szkoda.
u nas też pogoda na plusie. z resztą taką zapowiadają na cały tydzień do przodu, więc ja nie narzekam ;-) lubię ciepłe zimy, aczkolwiek chciałabym żeby jeszcze spadł śnieg większy, bo Tobik dostał sanki, a ja bym chciała, by je jeszcze wykorzystał.

monika, to spokojnego i przyjemnego objadania się ;-)
Gosia, 5tc, to jeż już coś - znaczy, że zaczęliście drugi miesiąc ciąży, a to już o jeden mniej! jeszcze tylko 8 :ico_sorki:
misiu, trzymam kciuki żeby kopniaki były już teraz tylko tymi coraz wyraźniejszymi kopniakami :ico_sorki:

wiecie, że Brodzikowa znów jest w ciąży? dowiedziałam się z wiosennych dzieci 2012, jak zajrzałam. Namawiam na dołączenie do nas, ale kobita przy trójce chłopaków ma co robić w domu, więc pewnie będzie rzadko.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2012, 19:24

witam

ja leżę w szpitalu, wczoraj ok 12 trochę krwi mi poleciało i pojechałam do szpitala i mnie zostawili, ginka zbadała mnie i zrobiła usg i na szczeście wszystko jest ok, nie groźmy mały kwiaczek, widziałam jak moja niunia się rusza, dostaje teraz tabletki na podtrzymanienie i zostawią mnie do piątku na obserwacji, mimio, że od wczoraj już mi nic krwi nie poleciało, miałam jutro jeschać na wizytę, ale muszę ją przełożyć, poza tym już w głowę dostaje, bo nie wiem co tu robić, tęsknię za Szymkiem, ale dam radę, byle było wszystko dobrze

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”