Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

17 gru 2007, 11:21

NA SAMĄHEJ DZIEWCZYNY!
ASIAB ŚLICZNA CHOINKA.TEZ SIE ZASTANAWIAM CZY SOBIE NIE KUPIC TAKIEJ W DONICZCE.
APROPO ROZSTEPÓW TO JA RAZ DZIENNIE SIĘ SMARUJĘ ZWYKŁYM BALSAMEM BO TAK SAMO MYŚLE JAK ASIAB ŻE JAK MAJĄ WYJŚĆ TO I TAK WYJDĄ WIĘC SIĘ TYM TEZ NIE PRZEJMUJĘ AŻ TAK.
WIECIE CO PRZEPISAŁA MI GIN TA NOSPE 3 *DZIENNIE. ALE JA MAM JUŻ JEJ DOŚĆ! NORMALNIE JUZ MI W GARDLE STAJE TA NOSPA :ico_placzek: A DZISIAJ JAK POŁKNĘŁAM JĄ TO MI SIĘ ZROBIŁO NIEDOBRZE I ZWYMIOTOWAŁAM JĄ BLEEEE :ico_placzek: NA SAMĄ MYŚL O NOSPIE ROBI MI SIĘ NIEDOBRZE JESZCZE MA TAKI PIEKIELNIE GORZKI SMAK .
HMMM CHCIAŁABYM ŻEBY CHOCIAŻ NA WIGILIĘ SPADŁ ŚNIEG BO CO TO ZA ŚWIĘTA BEZ ŚNIEGU.

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 13:05

Witam
asiab, no nie wiem dlaczego moja ginka liczy tak juz sie do tego przyzwyczailam
Moja malutka fdzis jest sraszne rozbrykana wczoraj grzeczna a dzis to nadrabia brzuch mi skacze we wszystkie strony :-)
Co do kropli do nosa to polecam EUPHORBIUM są naprawde dobre i kobiety w ciazy mogą je spokojnie zazywac.
Dzis bylam w przychodni po recepty a jutro z rana ide na badanie moczu,krwi i musze zrobic poziom zelaza.Bo moj lekarz rodzinny mowi ze morfologia moze byc super a moze spadac zelazo :-) I jutro znow bedą mnie kluc :ico_placzek: ja jak juz tego nie lubie.
A w czwartek jade do kliniki :-)

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

17 gru 2007, 14:16

Witam dziewczyny :ico_buziaczki_big:
Byam dziś u gina po zwolnienie. Jak narazie wszysko jest ok. Badania w normie. Tylko ta moja dzidzia takmało sie rusza. Na szczęście serduszko bije dobrze.
basia24 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A teraz jak poszedł do przedszkola to pani go chwali, że zawsze wszystko zjada a w domu to nie chce. Ach te dzieciaki
Też mam nadzieję że już w przedszkolu będzie jadł. No ale to dopiero za 2 lata :ico_olaboga:

Powiem Wam jaki mój malec jest udany. Pytałam się go jakbędzie mieć na imię jego siostrzyczka (on za duzo nie mówi ale idzie sie dogadać -najwięcej gada po swojemu) i zaczęłam wymieniać różne imiona - Natalia, Aleksandra, Wiktoria... a ten ni z gruszki ni z pietruszki że Julia i tak mu się spodobało, że teraz pokazuje na brzuch i mówi że tam jest Julia. A jak mówię że moze Ola to się wydziera nie nie - Julia. :ico_olaboga: Chyba moje dziecko wyręczyło mnie z mężem i wybrało imię za nas bo jakoś nam nie szło to wybieranie imienia

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 15:13

Sylwia.O., ale masz bystrego synka super wybrał Julia to bardzo ładne imie i pasuje bo bedzie Jakub i Julia oba na J :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 15:55

super imie JULIA ,ja chcialm tez tak dac naszej corci ale u nas w rodzinie jest juz julia jedna,a zuzia tez dzis bardzo ruchliwa od 2 w nocy mnie tak kopie ciagle i prawie dzis nie spi,kochane moje ja bede dopiero w pierwszy dzien swiat bo jade do meza rodzinki jutro wyjezdzamy wracam 25 grudnia, i chiałam wam zyczyc kochane marcoweczki Zrowych spokojnych swiat dla was i dla waszych rodzin i oczywiscie dla waszych malenkich dzidziusiow ,caluje was i odezwe sie jak wroce pappa. :-) :ico_ciezarowka: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 16:23

basia24, bardzo dziekujemy i Wam kochana tez wzystkiego najlepszego na te Świeta :-) :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :509: :588:

ja dzis robie smietnik z mojego zoładka pól godz temu zjadłam bigos a teraz miałam ochotę na makaron z jagodami i ze smietaną i musiałam sobie zrobic ale menu dzis wymyslam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

17 gru 2007, 16:32

makaron z jagodami i ze smietaną i musiałam sobie zrobic ale menu dzis wymyslam
ja chyba tez będę dzisiaj to jeść bo wyjełam z zamrażarki jagody.
Basiu Zrowych spokojnych swiat :ico_buziaczki_big:

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

17 gru 2007, 16:38

BASIA Wesołych Świat Życzymy Tobie i całej rodzince!!! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
O kurcze ale bym zjadła jagódki. A w zamrażarce mam tylko śliwki :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-17, 15:43 ]
uwielbiam święta suuuper i jedzonko mniam mniam juz sie nie mogę doczekać barszczyku czerwonego z uszkami :ico_brawa_01:
no a wcześniej ubierania choinki. super już się czuje świateczna atmosferę a w radiu czy w tv jak leci jakaś piosenka świąteczna to nie mogę się powstrzymać zeby nie pospiewac czy zatanczyc z dzidziusiem :ico_haha_01: :ico_haha_01:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 gru 2007, 16:53

basia24, zdrowych pogodnych i wesolych swiat...

a ja dzis na najwyzszych obotach..jutro po 6 miesiecznej przerwie przyjezdzaja moi rodzice z Anglii na 40 dni urlopu..mam anadzieje ze z nimi wytrzymam..teraz w ciazy to hormony tak buzuja ze wystarczy iskra i ja wybucham..mniejmy nadzieje bedzie dobrze.

musze domek ogarnac by mam asie nie przyczepila do czegos ze to nie posprzatane a to tamto..wiecie jak to jest z mamami. jak bylki ostatnio na urlopie.poprzestawiala mi w garnkach bo zle byly poukladane wedlug niej..bigos jak zrobilam tez byl nie taki bo ona robila inny no i dorobila go poswojemu, zauwazyla ze za muszla wc na rurze do kanalizacji byl kurz..a to wedlug niej tez sie sprzata.. no oczywiscie tata sie po katach rozglada czy pajeczyn gdzies na scianach przy suficie nie ma.. oj mowie wam..ja sie z nimi mam..

nie wiecz czy wtedy bede czesto na TT bo nie wiem co oni wymysla wspanialego.. bede zagladac i Was czytac w miare mozliwosci :-D

moj malutki dzis mnie kopie mocno czasmi az sie zlekne tak mocno zasunie.. dobra robaki rozrabiaki..bede konczyc musze kwiatkom doniczkowym zrobic prysznic przed swietami..no i zreszta mama by sie zalamala gdyby zobaczyla swoje kwiatki w kurzu...

oj beda ciezkie te 40 dni... :ico_noniewiem:

pozdrowionka i buziaczki

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 20:38

Basia, radosnych świąt :588:

A my dzis znów bylismy u szwagra, w zasadzie to juz trzeci dzien imprezowania. Jestem baaaardzo przejedzona. No i mam wrazenie,ze dzie niedziela, bo mąż nie poszedł do pracy. A jutro idę do ginka, ciekawe, co powie.
Moj rozrabiaka szaleje w brzuchu, bardzo podoba mu sie prawy bok :ico_haha_01: , to pewnie dlatego daje mi znaki, zebym własnie na tym boku nie leżała.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”