Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

15 gru 2007, 21:51

witam z wieczorka kochaniutkie :)

Obrazek

k@tk@ choineczka piękna :ico_brawa_01:
Ja właśnie z synkiem skończyłam ubieranie swojej,więc wrzucam wam też fotunie :ico_oczko:
co do twej wytrwałości to musisz być silna słońce-po burzy w końcu czas na słońce i tęcze w sercu jak i spokój wewnętrzny-a to ci da Bóg w nowym 2008 roku i ten prezent złoży ci pod sercem a wraz z nim opiekę dwóch Twoich Aniołków,które będą czuwać nad rosnącym cudem jakim jest dziecko Obrazek

Witam cię Asiu ciepło i serdecznie Obrazek

Moniczko moje gratulacje :ico_brawa_01: ,ale radość była co nie miara :-D

Zulciu wklej stronkę z zakupami pierwszymi z allegro-popatrzę sobie i oczko nacieszę chociaż :-)

Obrazek

Jak wam weekendzik mija??
Ja dziś w pracy byłam i musiała być akurat pechowo interwencja do jednego z moich pokoi policji,bo grupa schlanych irlandzikich gówniarzy zachowywała się głośno i skandalicznie.
Jak opuścili pokój to nie wiedziałam od czego mam zacząć,musiałam szorować sufit i ściany,wymienić kołdrę i poduszkę a także ochronę łóżka,szok wszystko mokre od piwa i innych trunków,ściany się kleiły a do dywanu w całym tym pokoju sama się przyklejałam w każdym miejscu.
Jak się póżniej okazało to ta sama grupa 2 tyg wcześniej zrobiła dokładnie to samo w sąsiednim hotelu :evil:
Dlatego nie zmienię zdania o tym narodzie-dostali wszystko gdy weszli do Unii,młodzież mimo to jest niewykształcona,nieroby,kłamcy,tylko przesiadywanie w pubach im w głowie.Nie doceniają nic co mają.Szkoda słów. :bicz: :rozga:
Lać po kolei i patrzeć jak nonono puchną.
Mamy czas adwentu,zadumy nad życiem,samym sobą a tutaj jest życie sielankowe każdego pojedyńczego dnia w roku ehhh.Aż żle się człowiekowi robi patrząc na to i na żałosny naród Irlandii. :mdleje:
Ciekawe co jutro mnie czeka w pracy.

Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

15 gru 2007, 22:53

emalia, jutro rowniez pracujesz? wspolczuje ci takich klientow co brudza jak swinie :ico_puknij: ile ty sie musisz kochana napracowac :ico_olaboga: podziwiam cie ze dajesz rade...dlugo jeszcze myslisz pracowac?

musze uciekac , buziaki,kolorowych snow i milej niedzielki Wam zycze

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2007, 00:50

Ja tylko na chwilkę,nawet nie miałam czasu Was poczytać,jutro na pewno nadrobię zaległości.Zmienialiśmy komputer,bo stary miał z 15 lat,dostaliśmy troszku świeższy od wujka,może będzie szybciej chodził,bo na tamtym czasem już mnie nerwy brały.I troszku trwało zanim szwagier nam to poinstalował.Wpadłam,żeby Wam życzyć kolorowych snów.
Obrazek
Do jutra.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

16 gru 2007, 09:30

Obrazek

Monia nie wiem jak długo ,tak długo jak dobrze będę się czuć -zobaczymy
A dziś też pracuję i zaraz uciekam,więc do wieczorka

Buziaki

Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

16 gru 2007, 10:26

dzien dobry o poranku mowi wam monika :)
dzis mialam piekny sen... robili mi usg :-D ... i wiecie... byla dziewczynka :-D
jedni mowia ze sny sie sprawdzaja, inni ze sa przeciwienstwem rzeczywistosci... ale mam teraz namieszane w glowce :ico_olaboga: :ico_oczko: chyba nie wytrzymam do stycznia :ico_noniewiem: :-)

[ Dodano: 2007-12-16, 09:27 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

16 gru 2007, 13:18

DZiewczynki, dziekuje za ciepłe słowa, dodajecie mi wiary :ico_brawa_01:
Jestescie kochane i niezastapione bebeczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-12-16, 12:38 ]
emalia30 choinka ładniutka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2007, 16:04

Dzień dobry
Asiu bardzo się cieszę,że u Ciebie już lepiej i że już jesteście w domku.
K@tk@, na pewno 2008 rok będzie dla Was szczęśliwy i doczekacie się upragnionego syneczka lub córeńki.
MONIKAB fr, sen piękny,oby się sprawdził :ico_oczko:
emalia30, miłej pracy Ci życzę i przede wszystkim lekkiej,żebyś nie musiała się męczyć,bo to teraz nie wskazane.Śliczna choinka :ico_brawa_01: widzę,że mamy podobny gust,bo ja też ubieram na złoto-czerwono :ico_haha_02:
My po naszą choineczkę pewnie jutro pojedziemy,zobaczymy jak to wyjdzie,bo córcia mi się przeziębiła i siedzi w domku.
Obrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

16 gru 2007, 16:27

czesc Zulciu widze, ze humorek Ci dzisiaj dopisuje :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2007, 17:18

K@tk@, witaj kochana :ico_haha_02: Humorek nie jest dziś najgorszy :ico_haha_02: ale nie chcę przechwalić,bo dzionek się jeszcze nie skończył :ico_oczko:
Obrazek
A to moja tymczasowa choineczka,zanim kupimy :ico_oczko:
Zmykam malować z córcią ozdoby na choinkę z masy solnej :-D

[ Dodano: 2007-12-16, 16:57 ]
:ico_szoking: gdzieś mi zniknął suwaczek.
I mam pytanko,czy wam też w mega ilości wypadają włosy?Bo ja niedługo łysa chyba będę :ico_oczko: Pozdrawiam

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

16 gru 2007, 18:29

Obrazek

ja już po pracy,dziś było sporo pracy bo na moim piętrze opusciło 15 pokoi i każdy brudny i wszystko użyte :ico_olaboga:

Moniu oby jednak sen nie był w tej sytuacji odwrotnością i byś miała córeczkę w ramionach w maju :ico_haha_02: ,zdrową i piękną fufcię :ico_oczko:

Mnie też dziś suwaczek znikł ale inny zmontowaliśmy wspólnie hehe

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”