k@tk@ choineczka piękna

Ja właśnie z synkiem skończyłam ubieranie swojej,więc wrzucam wam też fotunie

co do twej wytrwałości to musisz być silna słońce-po burzy w końcu czas na słońce i tęcze w sercu jak i spokój wewnętrzny-a to ci da Bóg w nowym 2008 roku i ten prezent złoży ci pod sercem a wraz z nim opiekę dwóch Twoich Aniołków,które będą czuwać nad rosnącym cudem jakim jest dziecko

Witam cię Asiu ciepło i serdecznie

Moniczko moje gratulacje

Zulciu wklej stronkę z zakupami pierwszymi z allegro-popatrzę sobie i oczko nacieszę chociaż

Jak wam weekendzik mija??
Ja dziś w pracy byłam i musiała być akurat pechowo interwencja do jednego z moich pokoi policji,bo grupa schlanych irlandzikich gówniarzy zachowywała się głośno i skandalicznie.
Jak opuścili pokój to nie wiedziałam od czego mam zacząć,musiałam szorować sufit i ściany,wymienić kołdrę i poduszkę a także ochronę łóżka,szok wszystko mokre od piwa i innych trunków,ściany się kleiły a do dywanu w całym tym pokoju sama się przyklejałam w każdym miejscu.
Jak się póżniej okazało to ta sama grupa 2 tyg wcześniej zrobiła dokładnie to samo w sąsiednim hotelu

Dlatego nie zmienię zdania o tym narodzie-dostali wszystko gdy weszli do Unii,młodzież mimo to jest niewykształcona,nieroby,kłamcy,tylko przesiadywanie w pubach im w głowie.Nie doceniają nic co mają.Szkoda słów. :bicz: :rozga:
Lać po kolei i patrzeć jak nonono puchną.
Mamy czas adwentu,zadumy nad życiem,samym sobą a tutaj jest życie sielankowe każdego pojedyńczego dnia w roku ehhh.Aż żle się człowiekowi robi patrząc na to i na żałosny naród Irlandii. :mdleje:
Ciekawe co jutro mnie czeka w pracy.