Witanko!
Karolas Brawo! Fajnie, że udało Ci się wyrwać Kminka! Napisałam do Bluszczyka, zobaczymy czy się odezwie!
Kminek Fajnie, że się odezwałaś! Cieszę się!
HaRe No to gratulacje! Tak dalej! Ja dzięki namowie i dopingowi Izy "udobruchałam" mojego małego łobuziaka i teraz też ładnie zasypia w łóżeczku!
Magdzinka Pewnie, że będziemy trzymać kciuki za Leneczkę i jej mamę
Madzię22 bo to świetne dziewuszki i dają sobie na pewno radę! Trzymajcie się kochane!
Iwona Twój synek rośnie jak na drożdżach!
Popstrykałam super fotki na cyfrówce małemu, Tomkowi i sobie! Tyle tylko, że brat przesłał, je z aparatu na swój komp a ma wirusa ale mam nadzieje, że uda się je odzyskać i zaraz je powklejam, bo te co mam teraz to są fatalnej jakości bo z komórki! Ale grunt, że są wogóle!
[ Dodano: 2007-06-23, 22:20 ]PS. Ma może któraś program do zmniejszania zdjęć albo stronę internetową?
[ Dodano: 2007-06-23, 23:32 ]Czytam kolejna turę „starego forum” i teraz jestem na etapie poznawania płci na USG ! Czytam właśnie jak Karolas wróciła od gin i na 85 % potwierdzone zostało, że dzidziuś to będzie dziewczynka! Hihih … A tak szczerze powiedziawszy to chyba tylko ja jedna nie znałam płci dziecka, prawda? I chyba jednak mam dobrą intuicje i wyczucie, bo od początku pamiętam, że wiedziałam, że w brzuszku będzie chłopczyk!
[ Dodano: 2007-06-23, 23:35 ]Cytuję tekst
Karolasa do Mirell: "no nareszcie jestes! G R A T U L A C J E ! :), NO TO SIE PEWNIE USPOKOIłAS CO? A JAK CI LEKARZ MóWIł O TYCH NARZąDACH PłCIOWYCH U CHłOPCA TO JAKBY TO MIAłO NIBY WYGLąDAC? BO PISAłAM WCZESNIEJ ZE U NAS TEZ DZIEWCZYNKA ALE JA TO TAKI NIEDOWIAREK JESTEM OPISZ SZYBKO JAKA JEST RóZNICA I CZY KONKRETNA BO MNIE TYLKO NURTUJE CZY OBY SOBIE NOZKAMI NIE PRZYGNIOTłA JąDEREK A TAK TEZ WIDZIAłAM DWIE KRESECZKI I SZPARKE NA SRODKU:) "
Gdzieś był jeszcze fajniejszy jak
Karolas wróciła od ginekologa i jej powiedział, że to dziewczynka, ale nie mogę go znaleść, jak znajdę to wkleje bo jest naprawdę bombowy!
[ Dodano: 2007-06-23, 23:38 ]Ale się rozpisałam ! Ale ide już spać bo już RANYYY !!!! 23:37
Masakra! Ale się zasiedziałam!