Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

Re: wiosna-lato 2013

26 gru 2012, 19:36

donatka26 bardzo mi przykro, ze jestes w szpitalu. Ciesze sie, ze z dzidzia wszystko w porzadku. Kochana zycze Ci duzop zdrowka i szybkiego powrotu do domu.
Malgorzata w Anglii powiedzieli,ze mam termin na 1go sierpnia, a w Polsce,ze 29go lipca. Ja spodziewam sie,ze zawsze moze to byc albo lipiec albo sierpien. Tak na pograniczu.

U nas swieta szybciutko mijaja. Ja objedzona za wszystkie czasy.

Kochanre odpoczywajcie duzo.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 gru 2012, 19:57

donatka, ale wieści. A ja dziś myślałam co u was słychać. Mam nadzieję, że już więcej krwiak się nie pojawi i wszystko będzie dobrze już do samego końca ciąży. Spokojnie odpoczywaj. Cieszę się, że widziałaś dzidzię :-) Zdrowiejcie i wychodźcie szybciutko.

ziolo, jedzenie i jedzenie. Tyle widziałam przez ostatnie 3 dni. Ja mam dość!
PASUJĘ!

29.07 mam imieniny, to może ty mi zrobisz swoją dzidzią prezent na imieniny, a Gosia na 29.08 na urodziny ;-) I będzie super.

Jakoś dziś mam gorszy dzień. Ale pod wzgl humoru, nie zdrowia. Zgaga jakoś zelżała, ale potrafi zaatakować z rana. Chodzi za mną seks, ale jakoś nie ma okazji. Wczoraj wieczorem się nawet wyszykowałam, ale zanim młody zasnął i M. przyszedł do łóżka, to ja spałam jak dzidzia i mimo jego zaczepek poszłam kimać...
Dziś mi się chce, to Tobiko lata na całego... I weź tu dogódź kobiecie :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2012, 21:18

ziolo, tibby dziękuje Wam :ico_sorki: :ico_oczko:

mama mi dziś przyniosła notebooka i mogę to Was zajrzeć, tylko nie mam do niego myszki, także obsługa kiepsko i wolno mi idzie,

jeśli chodzi o urodziny to mój mąż ma 28spierpnia :ico_haha_01:

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

26 gru 2012, 21:39

donatka przykro mi bardzo wiesci smutne ale ciesze sie ze z dzidzia wszystko Ok. niech juz tak zostanie do konca tego Ci kochana zycze! wracaj szybciutko do domku i ciesz sie spokojnie ciaza juz bez takich akcji szpitalnych. trzymaj sie dzielnie i dbaj o malenstwo.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2012, 00:03

donatka26, ooo kurcze! Dobrze, że jesteś pod opieką, leż i rób co Ci karzą i szybko do nas wracaj! Pogłaszcz brzuś od cioci i niech malec nie straszy już mamusi!

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2012, 00:09

donatka26 Ale od czego ta krew? od krwaiaczka? :ico_noniewiem: najważniejsze,ze jestes w dobrych rękach i juz krwawienie ustało :ico_sorki: teraz wracaj do zdrówka kochana jestem z Tobą :ico_sorki: ahhh i dziekuję za zaproszenie :ico_sorki:
Dziś mi się chce, to Tobiko lata na całego... I weź tu dogódź kobiecie
hihi faktycznie troszke ciężko teraz z tym seksikiem,to zostałaby tylko noc wam :ico_noniewiem: Ja pamiętam jak byłam w ok 10-11tc i wyzej matko jak mi się chciało seksu masakra jakaś aż mi było głupio,a orgazm to mąż nie zdążył mnie dotknąć i już miałam :ico_wstydzioch: najgorzej było po szpitalu kiedy nie mogłam to mnie roznosiło i aż płakałam,ze nie mogę,heh teraz sie uspokoiło,ale wtedy to masakra była z pożądaniem :ico_sorki: :-D Moze i tez tak będziesz miała :ico_oczko:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2012, 00:20

Dobranoc!

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 gru 2012, 09:38

No póki co, misiu, to nie ukrywam, że mogłabym codziennie. Ale że mężowaty na nocki teraz chodzi, to w nocy odpada, a jak przychodzi rano, to idzie spać, bo zmęczony... no i klops! ale ja już go dorwę ;-) sądzę, że nie bedzie narzekał wtedy :-D

przejedzone po świętach?
dziewczyny, chwalcie się tymi wielkimi brzuchami! póki co za rzadko je pokazujecie! dawać foty! ;-)
spokojnego dnia.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2012, 09:50

witajcie :)

dziękuje Wam dziewyny za miłe słowa i wsaparcie, jesteście kochane,

ja znów nie wyspana, na tym łóżku nie idzie spać, jeszcze w nocy był poród, no i znów przed 6 mierzyli temp i ciśnienie,

pogoda senna, bo pada deszcz, potem pójdę zobaczyć do kuzynki, bo też tu leży od wtorku, tylko, że ona urodziła,
później mąż mi przywieznie coś do jedzenia, bo te ich jedzenie jakoś mi nie podchodzi,
potem pewnie jeszcze mama i brat przyjdą i tak jakoś zleci ,
dobrze, że mąż ma wole, to jest z Szymkiem i pewnie po południu z nim przyjedzie :)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2012, 11:05

przejedzone po świętach?.
ja nie bardzo, jakoś nie miałam apetytu :ico_noniewiem:
dziewczyny, chwalcie się tymi wielkimi brzuchami! póki co za rzadko je pokazujecie! dawać foty! ;-).
pochwalę się jak wrócę :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”