Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 21:00

hej dziewczyny :ico_ciezarowka: a kiedy macie teraz wizyty u lekarza jeszcze w tym roku czy juz w nowym ? bo ja 27 grudnia i nie moge sie doczekac ciekawi mnie jaki jest mały duży :-)

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 gru 2007, 23:00

no a ja wizyte mam jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na 16.15 i juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!! napewno Wam napisze co i jak.. a potem dopiero pewnie za miesiac. wiecie co.. normalnie chyba sie skusze pojsc na usg 3D albo 4D nie wiem jakie u nas w Toruniu oferuja,chcialabym zobaczyc buziulke naszego synka. jutro chyba zadzwonie normalnie :-D

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 gru 2007, 00:54

basiu zdrowych spokojnych i radosnych swiat zycze :ico_buziaczki_big:
kamila torunz niecierpliwoscia czekamy na wiesci po powrocie od gina,a co do tego usg 3d to zrobisz sobie taki swiateczny prezent i chyba zaden inny nie przebije widoku buzki twojego synka :ico_haha_02: :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka:
sylwia widisz jak masz fajnie synek rodzicow wyreczyl z imieniem dla siostrzyczki :ico_brawa_01: a imie julia bardzo mi sie podoba ale meza brat ma corke julke wiec jesli bedzie dziewczynka to u nas to imie akurat odpada nam podoba sie nicole ale to tylko propozycja narazie :-)
ja ide jutro na jakies rutynowe badanie do szpitala krew cisnienie itp. skozystam z okazji i poprosze o cos na to okropne przeziebienie ktore ciagle mnie trzyma :ico_chory: ale z doswiadczenia tutaj mysle ze nie za wiele mi pomoga :ico_placzek:
pozdrawiam goraco wszystki e marcoweczki :ico_buziaczki_big:
no i jeszcze si epochwale ze zaczelam dzis porzadki przedswiateczne i ubralam choinke jeszcze musze dokupic troszke ozdob,ale i tak jest ladna i odrazu tak inaczej w domu sie zrobilo :ico_haha_02:
wczoraj odwiezlismy mojego brata i meza brata na lotnisko i tak jakos wieczorem mi sie smutno zrobilo az sie rozkleilam do meza ze oni jada i spedza ten czas w polsce z rodzina a my tutaj :ico_placzek: maz zrobil mi zdjecie dla mamy wczoraj bo bardzo chciala miec to zaraz wam wkleje moj brzusio :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-12-18, 00:06 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-18, 00:11 ]
Obrazek
tylko prosze nie zwracac uwagi na balagan w tle :ico_nienie: porzadki zaczelam dopiero dzis :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-12-18, 00:12 ]
dobrej nocki dziewczyny

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 09:26

monika83, ale ślicznie wygladasz pokazny juz ten twój brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kamila_torun, czekamy na wiesci od gina :ico_oczko: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 09:35

Cześc dziewczynki.
Dawno nie pisałam ale regularnie czytałam co piszecie. :-D Nie pisałam bo mam lekki młyn w pracy a to juz moje ostatnie dni w pracy, choc wiem, że jeszcze w nowym roku będę musiała podejść bo i tak wszystkiego nie dam rady załatwić. Jakos ciężko mi się rozstać z tą moją pracą :ico_wstydzioch: . Mąż cały czas naciska żebym sobie dała już spokój i odpoczywała, ale mnie jakoś ciągnie do pracy. Bo jak sobie pomyślę o całym dniu w domu to aż mnie ciarki przechodzą - bo co ja będę robić???
A jutro mam wizytę i też nie mogę się doczekać, bo chcę zobaczyc jaki jest już duży mój mały syneczek :ico_brawa_01:
Monika83 super wyglądasz! :ico_brawa_01:
Pozdrawiam i życzę udanego dnia.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 09:38

zirafka, witaj no to pewnie nam jutro zdasz relacje z wizyty bedziemy czekac :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 09:56

Asiab oczywiście, że zdam relację. I nawet powiem ile przytyłam od ostatniej wizyty :ico_wstydzioch: . Ale zauważyłam , że już nie mogę tak dużo jeść jak wcześniej bo po prostu mi się nie mieści. Ale różne smaki mam :ico_ciezarowka: Jak dawnej nie lubiałam tzn nie przepadałam za czekoladą tak teraz jak zacznę to mnie strasznie wciąga. I z tej kazji, że lubie słodkie dziś będzie ryż z truskawkami. :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-18, 09:02 ]
A i zapomniałam dodać, że jutro jedziemy po choinkę. Miała być żywa w doniczce bo przez te lata co ze sobą mieszkamy ( a dodam, że mieszkamy ze sobą 3 lata ) to zawsze była żywa, ale teraz chyba zdecydujemy sie na sztuczną. To się jeszcze okarze na miejscu. JA bym wolała zywą bo jest piękna ale żadna na wiosnę się nam nie przyjęła na działce bo oni jak pakują ją do doniczki to obcinają jej bardzo korzenie i nie ma biedaczka szans na przeżycie :ico_olaboga: .

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2007, 10:52

zirafka, wbrew wszystkiemu cały dzień spędzony w domu nie jest taki straszny, zawsze znajdzie się cos do zrobienia. Ja tez nie za bardzo chciałam odchodzic z pracy i cieszę się, ze zrobiłam to dopiero 1,5 miesiąca temu. Oczywiscie, efektem zbyt małej ilosci ruchu jest szybsze przybieranie na wadze ( tak przynajmniej dzieje sie u mnie :ico_placzek: ).

monika83, a długo juz jestes poza granicami kraju? no i czy zamierzasz powrócic kiedyś?

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 12:12

ja 27 grudnia i nie moge sie doczekac ciekawi mnie jaki jest mały duży
ja też :-) :-) :-)

monika83 śliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

my już wczoraj ubraliśmy choinkę :-)

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2007, 12:19

Witam
ja na wizyte jade w czwartek,a nad ranem mialam koszmarny sen normalnie obudzilam sie tak zmeczona i mokra ze :ico_szoking:
A dzis mam jakis dziwny dzien nie mam za bardzo chumorku i taka placzliwa jestem :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: normalnie nie wiem co sie ze mna dzieje :ico_olaboga:
Czyzby ikres swiateczny mnie tak nastrajal :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”