basiu zdrowych spokojnych i radosnych swiat zycze :ico_buziaczki_big:
kamila torunz niecierpliwoscia czekamy na wiesci po powrocie od gina,a co do tego usg 3d to zrobisz sobie taki swiateczny prezent i chyba zaden inny nie przebije widoku buzki twojego synka
sylwia widisz jak masz fajnie synek rodzicow wyreczyl z imieniem dla siostrzyczki

a imie julia bardzo mi sie podoba ale meza brat ma corke julke wiec jesli bedzie dziewczynka to u nas to imie akurat odpada nam podoba sie nicole ale to tylko propozycja narazie
ja ide jutro na jakies rutynowe badanie do szpitala krew cisnienie itp. skozystam z okazji i poprosze o cos na to okropne przeziebienie ktore ciagle mnie trzyma

ale z doswiadczenia tutaj mysle ze nie za wiele mi pomoga
pozdrawiam goraco wszystki e marcoweczki :ico_buziaczki_big:
no i jeszcze si epochwale ze zaczelam dzis porzadki przedswiateczne i ubralam choinke jeszcze musze dokupic troszke ozdob,ale i tak jest ladna i odrazu tak inaczej w domu sie zrobilo
wczoraj odwiezlismy mojego brata i meza brata na lotnisko i tak jakos wieczorem mi sie smutno zrobilo az sie rozkleilam do meza ze oni jada i spedza ten czas w polsce z rodzina a my tutaj

maz zrobil mi zdjecie dla mamy wczoraj bo bardzo chciala miec to zaraz wam wkleje moj brzusio
[ Dodano: 2007-12-18, 00:06 ]
[ Dodano: 2007-12-18, 00:11 ]

tylko prosze nie zwracac uwagi na balagan w tle

porzadki zaczelam dopiero dzis
[ Dodano: 2007-12-18, 00:12 ]
dobrej nocki dziewczyny