Z tego co wypisalas nie mam jeszcze termometru do wody-a oliwki chyba nie kupuje bo kurde slyszalam ze wcale nie jest dobrze oliwkowac

No i jeszcze chce kupic ten taki lezaczek bujaczek zeby mloda miec na oku

No ja butelki tez kupilam Avantua,sa swietnie opisane ,jakie dla jakiego dziecka,no i maja smoczki przeciwkolkowe.Odciagarke mam Tomme jakos tam ,ale to byl blad ,moglam kupic tez Avanta.Slyszlam tez o tej oliwce,dlatego kupilam taki specjalny plyn do kapieli dla noworodkow ktory zostawia taka tlusta warstwe i juz nie ma potzreby dodatkowo nawilzac.Ale znasz jakies balsamiki dla noworodkow?Ja jeszcze zapytam poloznej ale moze masz juz cos na oku?Kupilam butelki AVANTU odciagacz tez mam reczny tej firmy bo siora mi polecila-zreszta przeczytaj na necia so bardzo dobre opinie
Z tego co wypisalas nie mam jeszcze termometru do wody-a oliwki chyba nie kupuje bo kurde slyszalam ze wcale nie jest dobrze oliwkowac lepiej niby jakis balsamik
No i jeszcze chce kupic ten taki lezaczek bujaczek zeby mloda miec na oku
Wiesz co Pati,ja to kupilam w zestawie ,bardzo fajna rzecz.Gruszke do noska tez mam,najwazniejsza jest masc na odparzenia dla niemowlat,to tez sie na popekane sutki stosuje i masc nagietkowa na wysypke,jakby po mleczku wyskoczyla.-nozyczki
-szczoteczka do wloskow
-termometr do wody
masc na odparzenia dla niemowlat,to tez sie na popekane sutki stosuje
ja kupuje Ollietum i do kapieli tez bo ten Miszka co mowilas to ja tutaj nie widzialamAle znasz jakies balsamiki dla noworodkow?Ja jeszcze zapytam poloznej ale moze masz juz cos na oku?
O wlasnie Martus,slyszalam o tym,ale nie kupilam bo kompletnie nie mam pojecia z czym to sie jeNo i Miszka powiedz mi witamine D kupilas???Bo ja tak ale nie wiem ile kropelek dziennie dawac chyba 2 ale nie jestem pewna??
ja kupilam w Polsce bez recepty witamine D.Tutaj w Anglli tez jej nie podajaaha przeczytałam właśnie jeszcze o wit.d,ja z tego co wiem to np.w polsce bez recepty od lekarza tego nie kupicie,i tylko lekarz może zalecić po porodzie dawke i stosowanie tej witaminy,wiem że zimą podaję sie troszke więcej a latem mniej ponieważ świeci więcej słońca i cos tam coś tam,nie wiem dokładnie ale poprzez słońce tej wit.jest więcej,nie wiem jak jest np.tu w norwegii czy podają ją wogóle,ale w polsce jest tak jak napisałam,pozdrowionka
A co to jest Agusia?Moze faktycznie jest to lepiej kupic.Napisz koniecznie,bo wiem jakie problemy z uzyciem gruszki miala moja mama.za to słyszałam i kupilam ze aspirator do noska jest super i praktyczny więc wziełam to zamiast gruszki,
Zapytaj Martita ,a mozemy to u nas bez recepty kupic,czy trzeba z Polski wysylac?Zapytam siostry ile dawala i bede dawac na oko przez 2 miesiace zamim dostane paszport i do Polski pojade na kontrole
I jeszcze m kochana powiedz czy to Oliteum to plyn do kapieli ,czy moze balsamik tez?ja kupuje Ollietum i do kapieli tez bo ten Miszka co mowilas to ja tutaj nie widzialam
wiesz co nie wiem bo w Polsce kupowalam ale kupilam 2 wiec jak chcesz to Ci wysle jedno opakowanie bo mi spoko starcz do nastepnej wizyty w PL,a mozemy to u nas bez recepty kupic,czy trzeba z Polski wysylac?
dokladnie-ale tutaj nie sa takie drogie bo za duzy plyn do kapieli 8F a to pewnie prawie na rok do takiej malej wanienki starczyOilatum robia wszystko-balsamy, plyny do kapieli...tyle że sa dosć drogie
no to nieladniewystarczy że raz powiedziałam, że nie zrobie mu drugiego dania, bo jestem strasznie zmęczona i za tego cholernego schabowego zrobił mi awanturę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość