Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 17:15

Ufff. Dotarłam :):
Pojechalismy z Krzysiami na lumpy- kupilam 4 sliczne luzeczki dla Malego i dla siebie tez conieco... A potem poszlismy spacerkiem nad morze, na wieeelkidrewniany plac zaaw. Pelno statkow pirackich, drabinek, hustawek, karuzeli.. No sietna zabawa.Nie bylismy jednak dlugo, bo strasznie wiało i mimo ze bylo slonecznie, to zmarzlismy.. Jeszcze zadzwonila moja psiapsiola, ze nie ma zajec na uczelni i zabralismy ją po drodze do nas. Maly poszedl lulu, Duzy zrobil dorsza i pyyyszny obiadek, a my plotkowalysmy. Wlasnie pojechała. A ja na 19 do roboty.. A juz tak ciemno i zimno.. i nie chce mi sie :P
Dostalam dzis wiadomosc od szefa, ze w naszej drugiej knajpie bedzie koncert "Czesław Spiewa" - nonono facet. Obczajcie na necie sobie! Chlop jest niesamowity i robi takie jaja na koncertaaach.. No i bilety są wyprzedawane w kilka godzin.. Wiec dzis sobie zarezerwuje 2 na 8.12.2008 i pojde.. poszaleje :):

U nas wczoraj byl mega sukces- mianowicie, pierwsza kupa na nocnik! Radocha byla niesamowita.. ale Duzy zabronil mi uwiecznic ta chwile na aparacie.. :(
Ale wczoraj to w ogole Mis srał i srał... Chyba z 5 razy strzelił.. Az nonono go piekła..
Nie wiem po czym.. Albo jakis wirusek. Na wieczor dostal troche smecty.. no i dzis po kupie ani sladu. Mam nadzieje ze to jednodniowa akcja.

Madziorka- wspolczuje akcji- sraczka w samochodzie. Wiem jak to smierdzi.. I jak sie oysznie rozplywa na pleckach :/ :| bleee

Kamilko - Co do kamieni - no ja mialam piasek, ale mialam ataki codziennie. A jesli Ciebie nic nie boli i nie masz atakow, topoki co, szkoda sie ciąc czy cokolwiek działac. BAdaj sie co kilka miesiecyi jak bedzie podwyzszony poziom bilirubiny we krwi, wtedy mozesz jakos sie sprawa zając. Ale OBY NIE!
Dzis Ciprzesle pieniazki, zaraz zrobie przelew:*
A co do babskich dni - super! Fajnie ze masz takie spoko sasiadecki. Ja mam nadzieje, ze jak odbierzemy wlasne mieszkanko, zaprzyjaznimy sie ze wspolnota mieszkaniowa i zawrzemy jakies przyjaznie "drzwi w drzwi".

Edyta - Jesli brak Ci pokico kasy, toc chociaz aplikuj sobie dobre leki - u mnie działał najlepiej SCOPOLAN- jest tani i rewelacyjnie rozkurcza ataki. No i codziennie no-spa. Trzymaj sie kobito..

Aleksandrowicz - ale fajnie, ze Alek tak lubi robaczki i muchy :): Pamietam, ze w jakims filmie bylo dziecko, ktore kochalo robaczki i mialo taka ulubiona pizamke, w takie stworzonka. Slodziuchne :): Moj ma duzo zabek- pluszakow, na ubrankach.. Jakos tak dostawal od urodzenia rzeczy z zabkami i upodobałam sobie...
Jego jednak najbardziej kreca guziki.. A w bajce- tylko Mis w niebieskim domkupotrafi go zainteresowac :):

Frydza- wspolczuje placzliwej nocki. My juz nie spimy z Misiem w pokoiku.. i jest lepiej- bo nie wybudza sie, jak wlazimy do lozka, albo cos.. Ale i tak sie budzi w nocy na jedzenie i nie da sie go oszukac :/ Do nonono... Nie wiem kiedy mu sie to skonczy, ale mam nadzieje ze jak 2 latka strzelą, to zrozumie, ze je sie w dzien,a w nocy spi..

Ide pozmywac po pysznosciach.. Strzele sobie jeszcze kawe i lece do roboty :*

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2008, 19:00

hej
my wlasnie wrocilsmy zz biblioteki
zalozylissmy lelusiowi karte i wypozyczylismy dwie bajeczki na poczatek hehe

a temu maluchowi najbardziej spodobal sie oczywiscie dzial z ksiazkami dla dorolsych
duze ciezkie.. hehe

to zajmuje lelka na calego

juli ale ty jestes kochana zonka. ja tak kolo mega mezusia nie skacze.. a on to lubi i zali sie zawsze ze nawet jak chory to ma byc ZDROWY hehe
ale bardzo rzadko to bywa wiec luz
zapomina do nastepnego razu...

no ale krzys ciebie na loterii wygral hihi

kamila wiesz ze my bylismy w sharm i wycieczek bylo sporo. dalismy rade wybrac ssie na quady, nurkowanie, gore synaj, i do jerozolimy -wspominam najpiekniej choc na szybko
my bylismy tylko tydzien. a to na egipt tyle co nic
masz racje ze tam mozna wracac co roku i sie nie nudzic
tam nie ma leniuchowania na plazy.. super

oo w trojeczke jedziecie hehe to jarek bedzie szczesliwy hehe
jak kazdy facet ktory ma u boku dwie sisterki hehehe
wszystko zostanie w rodzinie hehe

tomus rozumiem z twoimi rodzicami bedzie sie bawil hehe

swietnie ze spotkania z mamuskami sie udaly. wcale nie musza byc nudne i tylko o pieluchach hehe

milego popoludnia

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2008, 19:18

KAMILKO niebawem jak sie rozpedzicie na angielskim to bedziecie szwargotac ze hoho :-D ,i gratuluje spotkan mamuskowych napewno fajnie bylo :ico_oczko:
A wyjazdu zazdroszcze super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas wczoraj byl mega sukces- mianowicie, pierwsza kupa na nocnik!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super super,i gratuluje udanych zakupkow ciuszkowych :-D

my wlasnie wrocilsmy zz biblioteki
zalozylissmy lelusiowi karte i wypozyczylismy dwie bajeczki na poczatek hehe
ale fajnie ,u nas chyba na to za wczas bo Wiki by mogla potargac,ma narazie swoja biblioteczke i jej wystarcza :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-06, 18:21 ]
KAMILKO pij duzo piwka to wyplukasz ten piasekkkkkk!!

Wczoraj siedzialam nad zdjeciami bo wywolalismy 300 zdjec,i segregowalam zdjecia ktore do kogo itd :ico_oczko:

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

06 lis 2008, 19:52

Witam Juli ja się zastrzepię tu nie chodzi o brak kasy ale o to że przecież place na tą cholerna slóżbę zdrowi i guzik z tego mam po za tym po tej szczepionce musze miesiąc czekac i dopiero 2 a dopiero po niej zabieg Ja też mam ten lek , teraz przepisała mi coś mocniejszego ale nazwy nie pamiętam.
Brawa dla Misia za kupki na nocniku oby dalej do przodu r

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 lis 2008, 10:33

Dzień dobry :-) Witam z kawą :ico_kawa: i katarem :ico_chory: Ale nie daję się choróbsku! Co mogłam już zaaplikowałam. Helenka lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Odpiszę później, bo teraz Szpak mi nie daje :ico_olaboga:
Aha, wlazłam na stronę 5-10-15 i znów robię zakupy dla dziewczynek :ico_olaboga: Naładowałam do koszyka tyle ciuszków, że szok; muszę zadzwonić do Krzysia żeby troszkę ten mój szał ostudził :ico_oczko:
Miłego dnia laseczki kochane!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2008, 12:50

Czesc Mamuski :-D ja na chwilke w ramach przerwy,bo sprzatam domeczek ,juto najazd gosci,wieczorkiem jeszcze zrobie sałateczke i gicio :-D

ania1980, duzo duzo zdrowka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i zakupkow gratuluje,kupuj kupuj tego nigdy za wiele hihi :ico_oczko:

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

07 lis 2008, 14:28

czesc Dziewczynki,

nie za bardzo Was poczytałam :ico_sorki:

Ania - walcz kochana z tym dziadem katarem!!!!!dobrze że Helenka już czuje wię lepiej!!wyściskaj Ja od nas :-) fajnie że takie zakupy porobiłaś.. :ico_brawa_01: jednak fajna sparwa z tymi zakupami internetowymi :-D

Frydza - no to tez zaszalałaś z tymi zdęciami, wowo wow 300sztuk :ico_haha_01: a jakaś imprezka sie Wam tam rysuje??chyba coś mi umknęło :ico_noniewiem: pewnie teraz pucujesz mieszkanko :-D ja jak do swojego nowego wpadne to będe szorować chyba.. :ico_olaboga:

Madziroka - Lelek w bibliotece juz bywał :ico_haha_01: no gratulujemy :ico_haha_01:

Juli - no fantastyczne smaki tam miewacie, z ta swieżutką rybką mniammmm, ale Wam bliziutko do świeżutkiej, wiec super macie..
co do robaczków jeszcze - Alek za nimi bardziej "wyaganiajaco" biega i w tym celu ich poszukuje.. :-D a ciuchy uwielbia jak mają motywy zwierząt, aut itd takie mu najbardziej podchpdzą, potrafi nawet ucałowac słonika na bluzie :-D

nic wiecej nie bede teraz pisać bo ta klawiatura...a mały spi..

buziaki

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2008, 14:34

Aleksandrowicz, juz wysprzatane :-D przyjezdzaja 2 moje cioteczki z mezulkami i kuzyn,przywioza mojej mamie ziemniaczki,buraczki itd :ico_oczko: czyli najazd rodzinki ze wsi :ico_oczko: ,no 300 zdjec ale to z calego roku to troche sie uzbieralo!!

W przyszlym roku mamy kolejne wesele moj kuzyn sie zeni,moja mamuska chrzestna,musi juz kase odkladac :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-07, 13:35 ]
a ciuchy uwielbia jak mają motywy zwierząt, aut itd takie mu najbardziej podchpdzą, potrafi nawet ucałowac słonika na bluzie
hihi super,Wiki to samo :ico_oczko:

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

07 lis 2008, 14:37

no może się jeszcze pożalę odrobinkę :-D jestem/byłam w sumie wściekła na R..miał dziś przyjechać, nawet sie umówiłam do fryzjera na dziś, ale jutro dopiero bedzie R, bo łożeczko cos nie chce sie złożyć :ico_olaboga: śruby nie pasują, pewnie gdzies sie pozapodziewały przez te przeprowadzkę, oczywiście za śruby był R odpowiedzialny :-D więc wsz na niego.. :ico_zly: i jeszcze wcz mi mówił że moze Alek w takim spać :ico_zly: ze tylko trohe cos tam sie nie trzyma :ico_zly: no kurde-----dziecko ponad 12kg, mega aktywne, w łozeczku skakajace ma spać i bywac w takim łozeczku :ico_puknij: dostał opierdziel wieczorem, ja sie zryczałam bo już tak czekam żeby wszystko było gotowe i na niego i na bycie juz u siebie... :ico_placzek: i sie znów przesuwa :ico_zly:

a do fryzjera sie umówiłam na niedziele, ale od razu robie tez kolor, wpier miało byc tylko cięcie a teraz sie zdecydowałam i na kolor, ryzykuje troche bo po raz pierwszy bede u tej fryzjerki, w ogole nieznana, ale tak mnie wzięło ze juz chce, a ta moja dotychczasowa :ico_noniewiem: niby fajna ale cos mnie ostatnio natchnęlo że nie chce miec fryzjerki mojej teściowej :ico_noniewiem: hihihi :-D jedyne co żałuję w związku z tym --że Alka tam tez robiłam, ale co szkodzi dalej z nim tam chodzić, nie??tak mi troche bedzie głupio, ale co zrobić :ico_noniewiem: a moze Alusiowi tez nowego fryzjera znajdziemy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2008, 14:40

Aleksandrowicz, hehe te chlopy maja pomysly ,cos tam brakuje a jak sie rozpierdzieli to nie pomysli!!
Czekamy na fotki po fryzjerze kolorek jaki sobie walniesz??

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”