Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2008, 21:00

ja nic nie cwicze :ico_zly: siedze i nic nie robie , milalam chodzic na basen ale klopoty z pecherzem nie pozwalaja :ico_nienie: :ico_nienie: moze jakbym zaczela cos ze soba robic to lepszy nastroj bym miala, a tak taka stara znudzona baba ze mnie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2008-12-04, 20:03 ]
pare lat temu jakos wiecej zycia w sobie mialam, studiowalam dziennie , pracowalam i jescze wiecorami mialam czas i ochote gdzies wyjsc a teraz jak pracuje w domu to nawet czasam nie zdaze sie ubrac :ico_olaboga: jestem taka jakas rozlazla :ico_zly:
dobra zmykam bo zaraze was swoim nastrojem

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 gru 2008, 00:06

wróciłam od gina;

Mam anemie , za dużo wód płodowychi cukrzyce ciążową.
Dieta , zelazo mam łykac noi lezec aby sie wody ustabilizowały. :ico_placzek:
Z prawka nie kazał rezygnowac ale nie wiem czy nie zrezygnuje jazdy mam miec od wtorku 4 dni - jak mi radzicie? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 09:16

Dora no ja sie na tym kompletnie nie znam, ale chyba jak jeździsz to tez zbyt wiele sie nie ruszasz :) Więc jeśli lekarz nie kazal rezygnować to wie co mówi i idz - rozerwiesz się :) ( ja tam uwielbiam jeżdzić :) ) Co do cukrzycy to niewielkie skoki poziomu glukozy w ciąży są normalne, ale uważaj by nie miać dużej bo to niebezpieczne , zrezygnuj z cukrów :) Ja też sie boje czy mi cukier za duzy nie wyjdzie bo ciągle czekolade wcinam - mój Wiktor jakoś wbrew temu co sie mowi slodkie woli i to w ogromnych ilościach, no a jak tu dziecku odmówić :) Pozdrawiam dziewczyny - ja o 10 jade z siuśkami na badanie i na male zakupki :)

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

05 gru 2008, 10:33

Dora, jeśli jazda nie jest dla Ciebie jakimś stresem to idź. Współczuję tych dolegliwości :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2008, 10:41

Mam anemie , za dużo wód płodowychi cukrzyce ciążową.
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

nie wiem co radzic ale skoro gin nie zabronil to chyba wie co mowi, ale najwazniejsze jak Ty sie czujesz, czy czujesz sie na silach,
wiem ze pozniej to bedzie trudniej Ci sie zabrac do tego prawka , Zosia w domu , obowiazki no i brak sily bo to nas czeka prz Dzidziach :-D :-D
a samochod i niezaleznosc przy takiej zosience to dobra rzecz :ico_brawa_01: wiec jesli tylko masz sile to zdawaj to prawko moze instruktor potraktuje Ci laskawiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja tez zmykam mam pare spraw do zalatwienia dzisiaj :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

milego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 gru 2008, 10:53

dziękuje za wsprcie dziewczyny, dieta cukrzycowa kaze wyrzucic z jadłospisu wszystkie weglowodany ( cukier słodkie owoce oprócz jabłek ziemniaki biały chleb tłuszcze....) ale tym sie nie martwie chociarz pewnie w swieta bedzie mi ciezko.
Martwie sie tymi wodami , powiedział ze jak sie nie wyrówna ich poziom trzeba bedzie mnie połozyc w szpitalu aby sie dzidzia w pepowine nie zakreciła itd.... :ico_noniewiem:
kurw..... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 12:48

hejka

Dora wspolczuje tej wstretnej cukrzycy.... ja jem bardzo duzo slodkiego i na szczescie mmnie to ominelo

za to z dnia na dzien boje sie o malo bo tak juz slabo ją czuc ehh... ale jeszcze troszke czuje ze juz jej sie narazie nie spieszy hehe a ja wysprzatalm dzis mieszknaie jak gupia chociaz i tak na odwal bo tylko 30 min ale jest czysto tylko maz poodkurza

a ja sie pochwale moimi kolczykami Obrazek

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 gru 2008, 13:20

sliczne :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 13:34

dziękuje :-D

co dzis laseczki porabiacie??

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2008, 13:38

dora nie martw się bedzie wszystko dobrze, ja sie urodzilam cala poobwijana pępowiną i mialam ją jeszcze obwinięta na szyi i wtedy nie uwazali, że to coś zlego a ja bylam zdrowa jak ryba :) Swoja drogą ciekawe co trzeba robić, żeby w takiej sytuacji zmniejszyć ilość tych wód i od czego to zależy hmmm.
Ja wlaśnie bylam zamówić plyty stopowe, wydalam na nie 18,600 i jestem zalamana - szczerze mówiąc liczylam na troche mniej, myślalam, że starczy mi jeszcze z tego na wózek i lóżeczko :((( no trudno - teraz jade bo jeszcze trzeba zamówić dzwig ;((( ja już chce sie tam wprowadzić :(:(:(

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”