Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

18 kwie 2009, 08:22

Witam kobietki z rana. :ico_ciezarowka:

W poniedziałek mam nadzieję że lekarz zrobi mi chociaż usg bo nie wiem czy z dziecinka wszystko w porządku i chcę zobaczyć czy maleństwu bije serduszko. Za dużo najadłam się wczoraj nerwów przez tamtego ginka.

Ja za godzinkę wybieram się na działkę bo pracy mam masę a czasu mało. Więc na forum zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia brzuchatki kochane i buziaczki dla waszych maluszków tych w brzuszkach i dla tych które już po woli zaczynają rozrabiać w domu.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 kwie 2009, 09:14

Czesc babeczki!! Witam się z nienajlepszym samopoczuciem, mąż mnie wkurzył ale w sumie to bardziej mi sprawił przykrość :ico_placzek: wczoraj poszliśmy na impreze do znajomych i żona jego najlepszego kolegi rozdaje bilety i wziełam sobie ten bilet do ręki i patrze na koncert Perfektu, dostał tylko jedne bilet a reszta ludzisk po dwa, a on na to że ja nie ide przecież z nimi :ico_sorki: cudownie się poczułam, a jeszcze nic mi nie powiedział że idzie czy tam ktoś mu kupuje bilet. Wszytscy sobie gadalli jak to super będzie i że pójdą sobie na imprezke po tym koncercie. Ja mam siedzieć w domu a on sobie będzie na imprezy chodził.
Teraz też siedze sama bo wyszedł na ryby.
CHyba sobie popłacze :ico_placzek:
Musiałam się wygadać sorki że tak z rana marudze!! Ide sobie jakieś śniadanko zrobić. Bo w brzuchu mi burczy z głodu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
edulita

18 kwie 2009, 09:55

Witam
bigottka, - napewno wszystko będzie dobrze , nie przemęczj sie na działce
magduś81, - kochaniutka szkoda mi ciebie bo napewno Ci się przykro zrobiło moze poprostu twój maż pomyślał że skoro jesteś w ciąży to nie powinnaś chodzić na koncerty - nie wiem ja mam wielu znajomych którzy przestali mnie zapraszać na imprezy bo mam dziecko i jestem w ciązy i uważają że nie mam czasu i nie powinnam :ico_noniewiem:
Ja uwazam że zawsze powinno się kogos zaprosic a to czy chce i powinien isc na impreze to już w jego gesti leży

asika82
4000 - letni staruszek

18 kwie 2009, 10:02

Witam!

Magduś to popłaczmy razem :ico_placzek: A tak na serio mąż zrobił Ci przykrość ale na pewno w dobrej wierze żebyś nie siedziała w huku , dymie papierosów.... spokojnie na pewno to samo Ci powie.

Ja od 3 dni mam ciche dni :ico_zly:

Paskudna dzisiaj pogoda, po spaniu Antosia jedziemy we dwoje do koleżanki. Marka i tak całymi dniami nie , nawet nie wiem gdzie i z kim jest... gużik mnie to obchodzi.. super atmosfera przed ślubem :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2009-04-18, 10:03 ]
bigotka mój ginek robi usg na oddzielnej wizycie. Teraz będzie usg ok. 20 tyg.

Awatar użytkownika
edulita

18 kwie 2009, 10:06

asika82, - u nas też dzis buro i ponuro a z nieba kapie co chwila :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

18 kwie 2009, 11:07

hej laseczki co do usg to jak do tej pory mialam na kazdej wizycie ale teraz juz bedzie zadziej
magdus 81 nie przejmuj sie pewnie niechcial cie urazic pamietaj ze teraz najwazniejszy jest dzidzus i nie mozesz sie denerwowac

a u mnie pogoda super cieplutko sloneczko swieci wczoraj posadzilam sobie kwiatuszki w ogrodku a dzis zamierzamposiac warzywka tylko czekam na meza az wroci z pracy zeby przygotowal podloze bo ja do kopania sie nie biore wole nie ryzykowac buziaczki brzuszkow

Awatar użytkownika
edulita

18 kwie 2009, 11:17

madzulla, - zapraszam na Pogaduszki działkowiczów

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 kwie 2009, 12:10

asika82, ach ci faceci :ico_sorki: ale przed ślubem napewno twój przyszły mężuś napewno będzie ci pomagał. Mój tez śmigał ciągle z kolegami na mecze na rybki. Może jakieś kino mu zaproponuj.
A ja byłam na spacerku z psem podjechałam sobie do Kuby i powiedział mi że jak chce to on nie pójdzie na ten koncert, bo nie chce mnie smucić i denerwować. I jeszcze przecież że przed koncertami wiszą ulotki że niewskazane dla kobiet w ciązy sama nie wiem czy to możliwe bo nigdy nie byłam. Ale już mi troszke lepiej bo powiedział że nie chciał mi przykrości sprawić. Ale dzisiaj chyba mam i tak beznadziejny nastrój ach te nasze cudowne ciązowe hormonki :ico_sorki:
edulita, ja też lubie posiedzieć na trawce ale niestety nie mamy ogródka, może za jakiś czas zrealizujemy swoje plany i kupimy sobie szeregówke to będziemy mieć malutki ogórdeczek.

Awatar użytkownika
edulita

18 kwie 2009, 12:15

magduś81, - my właśnie wybudowaliśmy się w szeregowcu poza miastem tam będzie mały skrawek ziemi dlatego nie rezygnuje z działki :-)
Dobrze że już sobie wyjaśniliście - szkoda czasu na niesnaski, chciał dobrze ale jak to facet najpierw robi a później jak coś to tłumaczy tak już są skonstruowani :ico_oczko: . Buziaki i nie smuć się więcej

asika82
4000 - letni staruszek

18 kwie 2009, 12:23

magduś a widzisz mąż tylko o Twoje zdrowie się martwi ale fakt powinien Cię uprzedzić.

U mnie bardzo bardzo kiepsko.

Ale co tam, najważniejsze,ze w łóżeczku śpi zdrowe dziecko wszystko inne g... mnie obchodzi.

[ Dodano: 2009-04-18, 12:25 ]
acha dzidzie mam w 4 okienku :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”