Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2009, 20:43

anusiek , fajne te wózeczki :ico_brawa_01:

iw_rybka, może bym się nie stresowała, gdyby nie to, że widziałam na usg jak mała rozpycha mi szyjkę od wewnątrz. :ico_noniewiem: Od środka wygląda ona już jak literka y, sam lekarz powiedział, że to jest niepokojące. Ale spoko, wierze że będzie dobrze.

meg, witaj po przerwie :ico_brawa_01: Już ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie.

Monika 25, super że byłaś z mężem na spacerze :ico_brawa_01: Dobry znak :-D
Coś mikusi dawno nie było widać, ciekawe co u niej ??

Wizyta rodziców udana :ico_haha_01: Dostałam całą reklamówkę gruszek, a teraz się objadam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 sie 2009, 22:12

Ale spoko, wierze że będzie dobrze.
- no :-D

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

24 sie 2009, 22:33

shiva to niezła rozrabiaka z tej Twojej córuni, ale trzeba być dobrej myśli, może pannica się uspokoi i w górę sobie pójdzie porozpychać żeberka
ależ mi narobiłaś smaku na gruszkę, chyba zaraz zgwałcę męża żeby mi z kuchni przyniósł, bo mu dziś dla maluchów kupić kazałam, więc są w spiżarce, mniam
monika 25 ale Ci fajnie - spacerek z mężem... u nas to raczej wygląda na nieustanną gonitwę za dzieciakami, a jak chcemy się zlapać za łapki, to zaraz któreś się w środek wciska, hihi

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

25 sie 2009, 09:32

wczoraj przyszedł kojec, ale piękny, oczywiście się troche nagimnastykowałam rozkładając go:ico_puknij: a później leżałam, a wieczorem już mąż złożył jak wszyscy obejrzeli :-D już się nie mogę doczekać kiedy na stałe będzie stał

na wrzesień zaplanowałam zakupić kocyk, rożek jakąś pościel do wózka i jakieś duperelki w październiku idziemy chyba na wesele więc inne wydatki będą a na listopad mam zaplanowany zakup wózka, no i kosmetyki, ale ten czas leci

co do naszych pociech to ja się martwiłam że moja tak nisko a jak widzę to nie tylko :-D dzisiaj zrobiła mi pobudkę po 6 tak kopała ale wysoko, i śniło mi się że syn mi się urodził :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-08-25, 09:39 ]
ale mi niedobrze idę leżeć, fasolki po bretońsku się objadłam :ico_wstydzioch:
jutro mam wizyte, ale ten czas leci :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 sie 2009, 11:32

witam dziewczynki,

JAk się czujesz Rybka?? jest lepiej?

Meg czytaj czytaj ale gdzie tym razem byłaś? :-)
ale ten czas leci
a no leci leci :-D i dobrze, dla mnie mógłby być już grudzień.
Też zrobiłam listę ma ok 40 parę pozycji i będziemy powoli wykreślać...ale zakupy zaczynami po dzisiejszym badaniu.

Miałam dziś głupie sny...
śniło mi się to odnośnie dzisiejszego badania usg.

Planuję sobie jakoś zoorganizować czas, żeby dzien szybko zleciał. Jak przyjedzie mąż zjemy obiad i w drogę. Aby do 18...Będę go poganiać bo śniło mi się też że nie dotarliśmy na czas na to badanie :ico_zly:

oki czas odpalić jakąś wesołą muzyczkę, żeby się rozładaować i idę zrobić porządek z włosami bo chyba przez te koszmary mam jakieś dziwne gniazdo na głowie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-25, 11:33 ]
:ico_tort: ahh koniec 22 tygodnia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2009, 12:01

barbapuppa, no rozrabiaka rośnie że aż strach :ico_oczko: Wieczorem tak mi w pęcherz kopała (bo ostatnio ją chwaliłam, że takich numerów mi nie robi :ico_puknij: ), że co pół godziny w kibelku siedziałam, dodatkowo cały krok mnie od tych kopniaków bolał :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem:

anetka607, super, że masz już kojec. Ja niestety jeszcze nic nie mam w domu dla małej, ale planuję zacząć przygotowywać listę zakupów :-)

anusiek, :ico_brawa_01: za koniec 22 tyg, oczywiście trzymam kciuki za badanie, oraz abyś się na nie nie spóźniła ;-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 sie 2009, 12:44

anusiek, za koniec 22 tyg, oczywiście trzymam kciuki za badanie, oraz abyś się na nie nie spóźniła
hehe dzięki :-)
biegnę na spacerek i po zakupy, trzeba czymś się zająć :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 12:48

ja tez zadnej listy nie mam. no bo i nie musze. wiekszosc rzeczy mam. ciuchy musze odebrac od kuzynki. tylko kosmetyki i pampki do nonono...
ja dzis czuje sie okropnie. zarazilam sie od synka. mam katar,boli mnie gardlo i jestem strasznie oslabiona,juz 2 razy mi krew z nosa leciala. maz w pracy tez ma przeboje dzis wiec ogolnie nieciekawy dzien...
jedynie trzymam sie jakos zeby do usg wytrzymac... a potem maz na jazdy idzie i wlasciwie siedze caly dzien sama w domu :ico_placzek: a nawet nie mam na nic sily...
pol dnia robilam zupe rybna,mam nadzieje ze chociaz dobra mi wyszla.teraz sie zmobilizowalam do umycia glowy zeby mi wyschnac zdazyla. Mat nie chcial na drzemke zasnac a liczylam ze jak on zasnie to i jak kimne... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2009, 13:01

dorotaczekolada, :ico_pocieszyciel: oby przeziębienie szybko minęło :ico_sorki: :ico_sorki: Trzymam kciuki za USG, aby wszystko poszło po Twojej myśli. :-) Koniecznie daj znać co i jak po badaniu.

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 13:03

Shiva, jasne ze dam znac :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”