Dobranoc Kobitki
zmykam do łóżeczka... ale wcześniej malutki drink na mnie czeka
Nie wiem czy wam wspominałam o tym że mam uczulenie na alkohol.... nawet wylądowałam u alergologa z tego powodu... Facet miał ubaw, stwierdził że jestem książkowym przypadkiem
dzien dobry ..jeju dzis sie tak fatalnie czuje ze az boje sie wypic kawe tak mnie muli..nie wiem co jest grane moze sie Piotrkowi uda wziążć opieke bo nie mam siły sie mała zajac
Dzień Doberek.... znowu pada, ale postanowiłam mimo wszystko mieć dzisiaj dobry humor Marcia77, biedaku, u nas wirus panuje. Może i u was też? Ja tak miałam ostatnio przez dwa dni...
Dziewczyny pytanko. Mam koleżankę która ma 5 miesięczną córkę, nadal karmi piersią i wczoraj mnie zapytała kiedy i co może małej wprowadzać. Ja tak jak mówiłam karmiłam krótko, więc nie wiem co jej mam powiedzieć. Różne rzeczy słyszałam, ale wolę zapytać doświadczonych mamusiek. Szukałam jakiegoś posta na ten temat, ale nie znalazłam... Ślepota pewnie....
U mnie noc straszna burza , grad wichura normalnie myślałam że zwariuje
moni26, ja tak jak Gabi najpierw soczki, później przetarte ugotowane jabłuszko, marcheweczka, ważne jest żeby obserwować dzieciaczka po tych posiłkach, a później jaka wszystko było dobrze to próbowałam gotowych zupek i takich swoich ryżowych.