Kingoza- ja nie brałam tego leku , ale biorę luteinę a kiedyś brałam duphaston.
Dzwoneczek - trzymam mocno kciuki!!! Musi być dobrze, mysl pozytywnie!!!!
no wlasnie u mnie tez plod jest dosc nisko ale nie tak nisko zeby bylo to niebezpieczne ...ale ostatnio mam kaszel i mam plamienia ... sa brazowego koloru ... nie ma ich duzo ...ale sa... szczegolnie kiedy kaszle ....dzis jest juz lepiej... od wczoraj biore utrogestan co 8 godz i czekamkingoza, ja tez bralam leki na podtrzymanie - najpierw Luteine a potem Duphaston,w 8 TC lekarz powiedzal,ze mam sie nie nastawiac,bo plod jest nisko
to dobry znaka dzis bardzo skromne i jasniejsze niz wczoraj ..
też tak myślałam w poprzedniej ciąży gdy od początku musiałam leżeć krwiak na łożysku duphaston brałam do 18 tyg ciąży i leżenie plackiem( 4 razy w szpitalu na patologi ciąży) , całą ciążę czułam sie fatalnie wymioty do 20tyg brzuch mnie ciągle bolał jakbym kamienie nosiła normalnie koszmar a póżniej tzn koło 33 tyg ciąży gdy już czułam sie lepiej znaczy sie mogłam normanie chodzić doszło swedzenie i cholestaza ciężarnych wiec to był dopiero szok leżałam już do końca w szpitalu w 36 tyg zrobili mi cc bo wyniki cholestazy rosły i niestety mój synek miał zaburzenia oddychania i leżał na OIOMie. To było 4 lata temu pamietam wszystko doskonale a mimo to zdecydowalam sie na drugie dziecko boje sie jak jasna cholera żeby cholestaza sie nie powtórzyła ale mam teraz taki nastawienie że mam ukochanego synka i to najważniejsze a co ma być to bedzie ... Ale sie rozpisałam a tak po za tym to mam na imię Asia mieszkam w Sławnie w zachodniopomorskim :)Też myślałam, że ciąża to takie hop siup dziewięć miesięcy i będzie dzidzia iże dopiero wtedy zaczną się "schody", a tutaj pod górkę w 8 tygodniu, ciekawe co będzie dalej.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość