Maggie pisze:strasznie cięzko przechodził "te trójeczki"
no wlasnie moj maly tez

wlasnie mu sie przebija czwarta 3 no wiec jeszcze nam zostaly piateczki i...ta nieszczesna luka na dole czyli brakujaca 2

nie mam pojecia czemu tak dziwnie ale smiesznie wyglada jak sie smieje
Agnes1980_2006 pisze:17/90 cm sporo waży
kochana nie przejmuj sie nie jest tak zle mojej kolezanki synek w wieku 2 lat wazyl 23kg

wyobrazacie sobie???ledwo chodzil nozki stawial w X a jak go zaczynalam laskotac to momentalnie robil sie mokry

ale on normalnie wyjadal jej jedzenie z garnka

no a jak szedl do babci to zajadal sie chipsami czyli najgorszym swinstwem jesli chodzi o diete dziecieca
Agnes1980_2006 pisze:wcześniej jadł kaszki 3 razy dziennie
i dobrze ze przestal jesc kaszki bo sa kaloryczne czyli dobre dla niejadkow
matikasia, brawo dla wspanialego synusia no i dla zdolnej mamy

karteczki cudne
Paulina82, trzymaj sie dzielnie dziewczyny maja racje jak juz wiecie na czym stoicie to bedzie latwiej a pamietaj ze dzieci sie szybko regeneruja wiec moze jeszcze zapomnicie kiedys ze mala miala jakiekolwiek problemy
A Dawidek jeszcze chyab nie odroznia kolorow ale przychodzi i pokazuje np klocki albo ostatnio m&msy i pytal sie "A to?"i mowilam mu kolory a on powtarzal

kolko i trojkacik tez odroznia a najbardziej zdziwil mnie ostatnio w miescie,spacerowalismy sobie (bo o jezdzie w wozku nie mam mowy mowi ze "brzydki wozek

) i w pewnym momencie mowi"emka"nie wiedzialam bardzo o co chodzi,potem znowu"emka"patrze a to BMW

w szoku bylam zaszlam do domu i zrobilam mu test pokazalam Olka samochodzik BMW i pytam sie co to a on "emka"

no wiec wszystko bylo jasne

ale smiac mi sie chcialo strasznie

Chyba idzie w slady brata bo Olus jak mial 2 latka to odroznial wiekszosc marek samochodow i raz pamietam sie rozplakal bo tak strasznie chcial zeby tata mu pokazal silnik w samochodzie

ach te chlopy tylko jedno w glowie maja
[ Dodano: 2008-02-21, 10:43 ]Witam z poranna

i zycze milego dnia
W Irlandii szaro i ponuro i nie wiadomo co ze soba zrobic