Cześć dziewczyny! Tęskniłam za Wami, nie miałam za bardzo jak wejść do neta, bo mały nie chce spać w dzień, trzeba ciągle przy nim być i go zabawiać!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów, którzy kończyli 2 i 3 miesiące
Oczywiście nie pamiętam która z Was co pisał, bo za duzo tego było

!!!!!!!!!
Mróweczka ja chcę
Oskarka ubrać do chrztu ubrać na niebiesko, kto powiedzial że musi być na biało!!!!!!!
Mi chodzi po głowie coś takiego
http://www.allegro.pl/item210330541_ubr ... al_74.html
tylko że my dopiero na Boże Narodzenie będziemy chrzcić!
Gabrysiu pięknie wyglądałyście!!!!!
Kasi.k Vikusia naprawdę bidulka, zawsze coś się jej przyczepi, może to faktycznie ząbki!!!!!!
Mordko tatuaż bardzo ładny!!!!!!!!!
Ja się muszę Wam przyznać,że mam 3 tatuaże

( tylko nie krzyczcie na mnie za bardzo, bo to takie głupoty młodości hi hi), u ans w rodzinie to prawie kazdy ma tatuaż, taka moda u nas! Też mi robił kolega, bo u nas w salonie to bym krocie zapłacila!!!!!!!!
Muszę Wam jeszcze powiedzieć, że mój synuś oprócz kleiku kukurydzianego wcina już kaszkę ryżową z bananami taką na półgęsto i zjada jej 180, daje mu to na noc, bardzo mu smakuje!!!!!! Oprócz tego dałam mu też marcheweczkę z jabłuszkiem, na początku był lekko zdziwiony i troszkę się skrzywił, ale po troszku zjadł i o dziwo nie wypluwał, choć oczywiście ciężko mu na razie idzie jedzenie z łyżeczki!!!!!!!
Może jeszcze pózniej będę miała chwilkę, a na razie pozdrowiam Was wszystkie i Wasze szkraby!!!!!!!!!!!!