madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

12 kwie 2008, 10:12

ale nie będę Wam tu przynudzać, bo to forum o naszych dzidziach przecież
przynudzaj jak najbardziej bo przeciez rozmawiamy tu o wszystkim :ico_sorki: :ico_oczko:

Gosia super zdjęcie w podpisie, nie widziałam Twojego męża ale widze duze podobieństwo Karolka do Ciebie :ico_brawa_01:
najbardziej mnie rozbraja, to gdzie Patryś całuje Martynkę No boskie to zdjęcie
dziękuje bardzo :ico_wstydzioch:

Co do seriali to ja z wszystkich które tu wymieniłyscie oglądałam Prison Break ale tylko dwie serie, z trzeciej oglądalismy 1 odcinek i nam sie nie podobał :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-04-12, 10:18 ]
A ja ide we wtorek do fryzjera, będe miała wychodne :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2008, 10:40

marcia_pod, dzięi wielkie za linki, ten napi akurat mam , a nie jest tak że jak nie wrzucasz napisów to jakoś się blokuje??

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

12 kwie 2008, 11:03

A jeśli chodzi o mój ukochany serial to jest nim Battlestar Galactica. No mam fioła na jego punkcie. Tu Was pewnie zadziwię, bo serial science fiction

a moim ulubionym też jest SF, ale stargate SG-1 i Stargate Atlantis :-) seriale zrobione na podstawie filmu Gwiezdne wrota.

Zmykam, mała głodna i płacze :-)

Do jutra, bo po basenie do Poznania jedziemy i wracamy dopiero jutro....
ppapa

madziarka81

12 kwie 2008, 11:38

Maciek wrócił z pracy a ja korzystam z okazji ze zostanie z dziecmi i ide do miasta kupic sobie jakąś bluzke i spodnie. Szkoda ze cały czas pada bo nawet nie bedzie przyjemnie chodzic po sklepach.

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2008, 11:38

Hello

widze ze dzisiaj nic nie robicie tylko na forum siedzicie

a wiec z seriali co wymienilyscie ja ogladalam tylko zaginionych ale moze zaczne sciagac jezeli twierdzicie ze sa fajne tylko ja glupia baba niby po studiach ale nie wiem jak sie to robi :ico_puknij:

ja juz w sklepie bylam i jak zawsze wracalam z wielkim halasem na szczescie majka juz spi i mam chwilke wolnego dokonczylam wczorajsze sprzatanie, poprasowalam zjadlam truskawki z bita smietana i ide sie kapac

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 kwie 2008, 12:23

My ściągamy stąd:
http://torrenty.org ten jest płatny (jednorazowo 5 zł), tu jest masę rzeczy i nie ma śmieci.
a moim ulubionym też jest SF
to masz lekturę obowiązkową teraz:
http://torrenty.org/torrent/730
Pinko tu masz ode mnie linka do pilota i pierwszego sezonu. Zobacz sobie pilota i sama ocenisz :-) Pierwsze odcinki mogą Ci się wydać nudne, ale gdzieś koło 4 i 5 stajesz się "niewolnikiem" :ico_oczko: tego serialu. To jest wręcz epopeja galaktyczna :-D Czegoś takiego nie było od wielu, wielu lat. Zrobiony pieczołowicie i z sercem.
przynudzaj jak najbardziej bo przeciez rozmawiamy tu o wszystkim
Trzymam Cię za słowo :-D Madzia jak wrócę z miasta to napiszę o czym to jest.
Maciek wrócił z pracy a ja korzystam z okazji ze zostanie z dziecmi i ide do miasta kupic sobie jakąś bluzke i spodnie.
no ja własnie też lecę, dzisiaj jest dzień glamoura, mam kartę i lecę na zniżki. Była w numerze z tego miesiąca. W tamtym roku dzięki tej karcie okupiłam się jak głupia :ico_oczko:
Gosia super zdjęcie w podpisie, nie widziałam Twojego męża ale widze duze podobieństwo Karolka do Ciebie
też dzięki bardzo!
Lecę. pa!

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

12 kwie 2008, 12:46

no pięknie i wyszły z nas maniaczki serialowe :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Fintifluszka

12 kwie 2008, 13:01

Kurde jaka jestem śpiąca... jeszcze się od rana moje chłopaki w pełnej wannie wody wychlapały i nie ma już ciepłej-a marzę o kąpieli :ico_noniewiem: Gabriel troszkę śpi, nic mi się dzisiaj nie chce i w takie dni bardzo ciężko jest się małym zajmować... mam jeszcze furę prasowania :ico_placzek: pierś mnie jedna strasznie boli, bo ciut się przepełniła-a wczoraj kurde nic nie mogłąm ściągnąć jak wychodziliśmy i chcieliśmy mamie Gabiego zostawić... Ja zanim pójdę na jakieś zakupy to chyba będzie następne tysiąclecie :ico_puknij:
Kuba jedzie dzisiaj ze znajomymi na imprezę Harleya davidsona, nie wiem czy będzie to fajne, zważywszy na pogodę...

Co do seriali to ja tylko chirurgów i desperate housewifes oglądam obsesyjnie, prisona to tak tylko jak nic innego nie było w tv, a lostów wcale, bo mi nie przypadli do gustu... teraz mi zabrali oba seriale moje, a nie mam czasu żeby ściągać i tu siedzieć przy komputerze, więc nie oglądam wcale, w ogóle to nic nie ma w telewizji ostatnio :ico_noniewiem:

idę dalej w swoje okowy...

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

12 kwie 2008, 15:25

czesc wam ja caly dzien spie oczy mnie pieka glowa boli.......
Iwona no jasne ze przegrzewasz ja wczoraj Amelke wozilam w body na to pajacyk i kocykiem takim cienkim przykrylam

madziarka81

12 kwie 2008, 17:35

U nas zimnica straszna. nawet po sklepach mi sie nie chciało łazić.Kupiłam tylko spodnie bo wszystkie bluzki były na krótki rękaw a to przeciez za wczesnie jeszcze.
Mała teraz spi, Patryk z tata bawią sie w drugim pokoju więc mam chwilowy luzik :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-12, 17:36 ]
Ciekawe czemu Monia przestała sie odzywac :ico_noniewiem: Ciekawe co tam u niej słychac :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”