Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lip 2008, 21:45

Jagodka,jak nic ciekawego???wiem ze bylo supr napewno....ja bym miala z 500 fotek pewnie :ico_puknij: :ico_oczko: ...kiedys bylam w takim jakby skansenie indianskim,takiej wiosce i mi sie super podobalo....fotki mam w PL to bym cos pokazala :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2008, 21:47

ja tez mam foty ale teraz klikam z sluzbowego michala i fotek nie widze
chyba ze wysle ci na maila to cos wkleisz?

[ Dodano: 2008-07-27, 21:48 ]
a nie nie wysle ci bo na tym kompie nie mam czytnik ado kart
ale ja glupia jestem jednak cała blondunka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lip 2008, 21:50

hihihi...no ta blondynka mnie rozwalilas :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2008, 21:51

Ja jestem już!!!
Lady spoko, to na pewno racja, że trzeba chcieć...ale wiesz, ja chcę...tęsknię czasem za takim maleństwem, co się skryje w moich wielkich cycach... :ico_haha_01: ale wiem, że ciężko by było...A mówisz, otwórz gabinet, rozkręć...to nie będzie tak krótko trwało...właśnie boję się, że jak otworzę gabinet, to będzie mi strasznie ciężko świadomie się zdecydować na dziecko...bo jak się ma swój biznes, to się człowiek w nim zatapia...i na bank nie zostawię po roku mojej firmy jakiejś glapie... :ico_nienie: i co? tak źle i tak niedobrze...najchętniej to bym na prawdę teraz zaszła w ciążę...ale...zaraz mam wizję siebie w wielkiej depresji z wyczerpania...hehehe, więc czekam na jakiś znak od losu..
Glizdunia czy Ty się dobrze czujesz??? kobieto, rok temu miałaś Maycię w sobie, a teraz masz wspaniałą figurę! o co Ci chodzi??? szkoda, że się nie widzimy na żywo, bo wtedy byś miała porównanie...ja mam celulit na całym ciele...wielka kosmetyczka...i wielką oponę na brzuchu...i w ogóle masakra totalna...a paraduję w bikini po plaży...e...olać to...Ale jak patrzę na zdjęcia, to ja rok temu po porodzie lepiej wyglądałam niż teraz!!! a mam jakiś nie wiem co...i nie mogę się zmusić do ćwiczenia i porządnej diety...ratunku!!!
O ciuszku już dałam znać, że właśnie na tym mi zależy itp...i czekam...I jeszcze jednej czy 2rzeczy nie dostałam...aż mnie ściska...i płacz mam na czubku nosa...no jak tak można??? jeszcze niby se robiła zdjęcia ubranek, żeby pamiętać co od kogo, a potem i tak nie pamięta!!! :ico_puknij: ja pamiętam każdą rzecz, co moje, co od mojej szwagierki...wszystko! i bardzo nie lubię takich sytuacji. Postanowiłam, że już nic im nie dam!!! wkurw mam jak pomyślę że sukienki mojej Hanutki zostały oddane komuś innemu!!! :ico_placzek:

idę zgrywać zdjęcia...upał mam w pokoju, prawie 30stopni...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2008, 22:08

zborra ja cos o tym wiem
czasem poprostu lepiej nie myslec a działac
ja wiem jedno ze jak w lutym rozwiąże sie sprawa michala umowy to bede działac bądż nie
no bo wiadomo ze jak on straci prace to nie pozwole sobie na drugie dziecko
a jak mu przedłuża to................
on tez bardzo chce
tym bardziej ze jagoda jest coraz bardziej rozkoszna nie sprawia problemów wogule
zeby tylko chciala chodzic.........................

a ty glizdunia to mnie nie wkurwiaj bo ja mam wielką opone na brzuchu rozstępy jak wielki kanion a mam to z nonono i na plazy sie rozebrałam
a ty jestes super laska

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2008, 22:26

No, Jagódka mądrze gada!!! nie chciałam aż tak dosadnie pisać :ico_haha_01: ale święte słowa!!! ale...ja tam zaczynam szukać 1częściowego stroju na wakacje, bo nonono przed każdym zdjęciem muszę pamiętać o wciaganiu sadła...a ciężko to wykonać...chyba lepiej zrobić co dzień z 20brzuszków nie? Lady przyjeżdżaj i stój nade mną z batem!!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lip 2008, 22:40

dziewczyny...no mile to strasznie co piszecie ale ja wiem swoje...na fotkach szczesliwie moze nie widac.....ale mam brzydkie cialo....z bliska widac bardzo wyraznie :ico_noniewiem: ....ale faktycznie zakup jednoczesciowego stroju troche pomoze,wiec i ja sie za takim rozejze...mysle ze mozna kupic ladnuitki w calosci!!!Sikorka nawet kupowala i tanio!...ja bym chciala jakis kolorowy ....taki wesoly :ico_haha_01:

a co do dziecka to wiecie co,tak realnie myslac to mnie teraz nie stac na taki biznes jakim jest ciaza :ico_noniewiem: ...jak bym nie pracowala to nie dalibysmy rady niestety....a sprawdzilam i juz wiem ze u mojego pracodawcy maciezynski mi sie nie nalezy bo pracuje za malo godzin tygodniowo....i nonono.....i albo zmienie prace na co Maya jest za mala albo czekamy z dzieckiem jeszcze dlugo.....a popatrzcie jak dalekie czasem sa pragnienia od realiow....jedno by sie chcialo a inne sie ma....zawsze chcialam mala roznice wieku a teraz wyjscia nie mam i musze czekac....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2008, 22:52

No, ma się co innego...a może dobrze? czasem myślę, że za newrowa jestem na kolejne dziecko...może za rok, dwa się wyciszę?bardziej dojrzeję, bardziej zapragnę??? może będzie nam łatwiej podjąć taką decyzję...No i Hanutka będzie już taka rozumna, opiekuńcza...zobaczymy co da los...
Glizdunia mam kilka 1częściowych na oku w necie, ale wolę coś na żywo przymierzyć...w tym tygodniu na bank coś kupię...i może zacznę ćwiczyć...od jutra :-D

a teraz idę się myć i spać...bo umieram... i chyba opaliłam ramiona...
pa!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2008, 23:45

GLIZDUNIA, brzydkie ciało???? Kobieto to jakieś herezje!!!!! Proszę mi tu nie bluźnić!!! A biała jesteś, bo Ty Angielka :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: Jesteś śliczną młodą kobietą, już Ci to wiele razy pisałam. A nie rozebrać się na plaży to głupie, to po co iść na plażę, można w parku sobie posiedzieć :-D Jednoczęściowy strój to napewno maskuje co nie co, ja ze swoich dwóch po 10 zł, jestem bardzo zadowolona, a ten z triumpha leży super.

Zbora i cała reszta planujących, ja myślę, że każda różnica wieku dzieci jest dobra, ważne, żeby dzieci były kochane i miały szczęśliwych rodziców.

A ja dziś na kolacje pstrąga jadłam, a wcześniej poszłam z Karolem na plac zabaw, tak mnie wymęczył, że ledwo wróciłam. I miałam telefon, dzwoniła ciocia - chrzestna Sikora - zapowiedziała się na jutro z małą wizytą, nie wiem więc kiedy tu zajrzę, pewnie jak pojedzie.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lip 2008, 09:39

Witajcie. Czytałam jakieś kompletne pierdoły o brzydkim ciele Glizduni i cellulicie zborry :ico_nienie: Proszę was, Karolę widziałam na własne oczy, w sukience i jedyne co, na co zwróciłam uwagę to gładkie, lekko opalone nogi, pedicure i ładny dekold !!!!!!!!!!! Dziewczyny - wyglądacie naprawdę ładnie i Daria - widziałaś fotki z moich wakacji - toż ja też blada jak ściana , i co z tego - od dzisiaj właśnie fundnę sobie kilka zabiegów w solarium i humor mi się poprawi :ico_oczko: Ja wiem, że kobieca natura jest przewrotna ale musimy kochać się takimi, jakie jesteśmy :ico_brawa_01:

A ja ołożyłam się wczoraj wcześniej bo bolał mnie każdy centymetr ciała, miałam stan podgorączkowy 37.3 i było mi zimno choć w pokoju upał - pomyślałam, że jeszcze mi tego brakuje żebym się rozchorowała, gdy Wiktor już wychodzi z tego przeziębienia ale wzięłam dwa Apapy na ból głowy i dziś czuję się normalnie :ico_noniewiem:

Za oknem już upał, a mamy dopiero 10 godzinę :ico_olaboga:

To co, czas na :ico_kawa:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”